Provolve IT Workspace Management Specialist Reviews

- Populair
- Meest recent
- Hoogste beoordeling
- Laagste beoordeling
- 5,020 mrt. 2023Workspace Management SpecialistHuidige werknemer, minder dan 1 jaarZoetermeer
Pluspunten
Vanaf de eerste dag goed opgevangen en leuk contact met de andere collega's. Je krijgt alle tijd en ruimte en de middelen om trainingen- te kunnen/mogen doen.
Minpunten
Ik kan geen nadelen bedenken
Reactie van Provolve IT7mo
Wat een geweldig mooie en positieve review! Bedankt voor het delen. Dat doet goed om dit zo te lezen. We doen ons best er voor iedereen die bij ons bij komt vol voor te gaan. Gelukkig blijkt dat ook uit de praktijk. Dank en welkom! Mede dankzij jou worden we steeds meer die beste werkgever ;)
- 5,010 jan. 2022Workspace Management SpecialistHuidige werknemer, minder dan 1 jaarRotterdam
Pluspunten
Vrijheid om naar de CEO te stappen als je vragen hebt, ook voor privé omstandigheden. IT devices/onderdelen mocht je die nodig hebben word er snel geschakeld, zodat je die zo snel mogelijk hebt. Studie mogelijkheden zijn aanwezig met examens inbegrepen. Je kan jezelf zijn in de groep. Je mag richting geven in de zoekcriteria voor een nieuwe opdracht. Remote werken. Elke kwartaal een pizza meeting om te bespreken hoe de afgelopen maanden zijn gegaan.
Minpunten
Tot nu toe geen minpunten tegengekomen.
Reactie van Provolve IT2y
Bedankt voor deze mooie en positieve review. We blijven ons best doen om onze kernwaarden na te leven en beloftes waar te maken. Leuk om te lezen dat dit ook zo ervaren wordt. Heel erg bedankt!