Reviews voor Quintiq | Glassdoor.nl

Reviews van Quintiq

Bijgewerkt op 15 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 255 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
63%
Aanbevelen bij een kennis
61%
Waardeert directeur
Quintiq CEO Rob van Egmond
Rob van Egmond
45 Beoordelingen
  1. "Software Engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Quintiq

    Pluspunten

    Echt vriendelijke collega's. Flexibele werkuren. Goede kantoorruimte.

    Minpunten

    Recente acquisitie door een groter bedrijf bracht enkele 'corporate' problemen met zich mee.

    Quintiq2018-11-01
  2. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Quintiq

    Pluspunten

    Slimme en sympathieke collegas Degelijk product

    Minpunten

    De locatie (Den Bosch) is wat minder centraal, gezien vanuit de randstad.

    Quintiq2018-03-08
  3. "Goede plek, veel uitdaging, toekomst zorgelijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in 's-Hertogenbosch
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Quintiq voor 10 jaar

    Pluspunten

    Uitdagend werk, complexe software, interessante problemen. Veel flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid. Zeer goede mogelijkheden om af en toe thuis te werken, eigen werktijden bepalen, goede hardware.

    Minpunten

    Na de overname door 3DS staat de bedrijfscultuur onder druk. Quintiq is niet zo goed in loopbaanbegeleiding. Weerstand om mensen op een andere plek weg te zetten. Beleid lijkt soms ad hoc of ingegeven door waan van de dag (al hoort dat ook bij de groei en de dynamiek).

    Advies aan management

    Vechten als een leeuw om de bedrijfscultuur vast te houden.

    Quintiq2017-12-18
  4. Nuttig (1)

    "Hard werken, compensatie niet markt conform"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Consultant in Den Bosch, Noord-Brabant
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Quintiq voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Vrijheden Innovatief bedrijf Internationale omgeving Sfeer met collega's

    Minpunten

    Work life balance Salaris Werkdruk Niveau van senior management

    Advies aan management

    Luister naar je medewerkers

    Quintiq2017-11-15
  5. "vooral hard werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Den Bosch, Noord-Brabant
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Quintiq voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    mooi verhaal van 5 informatici die een goed idee hadden en dit hebben uitgewerkt tot de Quintiq software om daarmee alle planningspuzzels ter wereld op te kunnen lossen

    Minpunten

    hard werken: geen tijd voor leven geef een vinger, men pakt je hele hand + arm hoge werkdruk vanwege onrealistische planning

    Advies aan management

    let op retentie van personeel

    Quintiq2017-07-16
  6. "Leuk en uitdagend werk, hoge werkdruk, weinig waardering"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Consultant in Den Bosch, Noord-Brabant
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Quintiq voor 5 jaar

    Pluspunten

    Leuk en uitdagend werk met leuke en intelligente collega's. De kantoorlocatie is goed bereikbaar aan de A2.

    Minpunten

    Arbeidsvoorwaarden zijn aan de magere kant: salaris is laag gezien de werkdruk en verwachtingen. Er is weinig tot geen plek voor waardering door management. De overname door 3DS wordt slecht gecommuniceerd waarbij zaken mooier voorgespiegeld worden dan ze daadwerkelijk zijn.

    Advies aan management

    Laat de Quintiq cultuur niet verloren gaan in de afhandeling van de overname door 3DS. Luister naar je werknemers.

    Quintiq2017-07-04
  7. "Mooie projecten, zorgen over toekomst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Quintiq voor 8 jaar

    Pluspunten

    Quintiq doet mooie projecten in kleine teams Veel getalenteerde mensen

    Minpunten

    De overname door 3DS laat een koude wind door het bedrijf waaien Het salaris is laag

    Advies aan management

    Hou de menselijke factor in de gaten bij alle veranderingen. Quintiq kan alleen groeien als de goede mensen voor Quintq willen blijven werken.

    Quintiq2017-04-14
  8. "Topbedrijf met duidelijke visie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Quintiq

    Pluspunten

    + Slimme en gedreven collega's + Goede work-life balans + Collegiale cultuur + Goeie secundaire arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    - Weinig doorgroeimogelijkheden - Laag primair salaris

    Quintiq2017-04-11
  9. "Goede ideeen, niet altijd de beste uitwerking"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Quintiq

    Pluspunten

    IK heb mijn tijd hier overall als prettig ervaren. Een inspirerende omgeving en prettige sfeer. Daarnaast is het 100% kunnen compenseren van overuren zeer prettig.

    Minpunten

    Visie op streetlevel niet altijd aanwezig, Gat tussen theorie van hoe het werk gedaan zou moeten worden en hoe het daadwerkelijk wordt ingevuld.

    Quintiq2015-12-11
  10. "Zeer tevreden nieuwe management assistente"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Management Assistente in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Quintiq

    Pluspunten

    Voor mij zijn de pluspunten van het werken bij Quintiq dat ik me er welkom voel. Ik voel me een onderdeel van een nieuw team en familie! Na zoveel jaren lijkt het wel of ik ergens thuis ben gekomen.

    Minpunten

    Voor mij zijn er tot nu toe geen minpunten.

    Advies aan management

    Geen adviezen. Keep up the good work!

    Quintiq2015-09-18
Er zijn 255 reviews gevonden