Reviews voor Radboud University Nijmegen Medical Centre | Glassdoor.nl

Reviews van Radboud University Nijmegen Medical Centre

Bijgewerkt op 30 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 19 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
93%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Radboud University Nijmegen Medical Centre CEO Leon van Halder
Leon van Halder
5 Beoordelingen
  1. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Postdoctoraal Onderzoeker in Nijmegen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor 8 jaar

    Pluspunten

    Prima werkgever prima salaris goed

    Minpunten

    Totdat ze van je af willen

    Advies aan management

    Ga zo door

    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-06-30
  2. "Software developer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Developer in Nijmegen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Prettige sfeer, collegiaal, zaakjes goed voor elkaar

    Minpunten

    niet erg grote ict afdeling. kan ook pluspunt zijn voor sommigen

    Advies aan management

    toppie!

    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-06-20
  3. "Innovatief en Patient Centraal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    - Innovatieve ontwikkelingen - Patientgericht - Vriendelijk en collegiaal werkklimaat - Veel ontwikkelmogelijkheden

    Minpunten

    - Bureaucratisch -Onoverzichtelijk, duurt lang om je weg te leren kennen - Onboarding nieuwe werknemers, veel te regelen

    Advies aan management

    - Nieuwe medewerkers vanaf eerste dag van alle noodzakelijke faciliteiten voorzien - Intern social network zodat je sneller overzicht krijgt wie zit waar en doet wat

    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-05-20
  4. "Onderzoeker bij Radboud umc"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Onderzoeker in Opleiding in Nijmegen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Bij Radboud kan je veel leren als je zelf wil. Je kan onafhankelijk werken and het is meestal flexibel. Je werkt meestal met slim en behulpzam team.

    Minpunten

    Work-life balance is moeilijk te bereiken. Salaris is op basis van CAO. Niet zo makelijk om een vaste baan te krijgen.

    Advies aan management

    Probeer goede mensen toch te houden!

    Radboud University Nijmegen Medical Centre2018-11-01
  5. Nuttig (1)

    "Patient centraal, medewerker moet flexibel zijn"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre

    Pluspunten

    Het ziekenhuis heeft oog voor het ontwikkelen van de medewerkers. De patient staat centraal. Op de campus zijn de gebouwen op loopafstand.

    Minpunten

    Medewerkers met een historie bij het Radboudumc maken meer kans op promotie dan mensen met een diverse achtergrond (door o.a. de lijstjes die gehanteerd worden), dit gaat mobiliteit en diversiteit tegen. Anticipeer hierop, het zal je helpen. Het creatief boekhouding met contracten en rechten heb ik niet als positief ervaren, als medewerker moet je jezelf flexibel opstellen. Meer durf ik er niet over te zeggen.

    Radboud University Nijmegen Medical Centre2017-07-04
  6. Nuttig (4)

    "Een goede plek voor artsen, niet voor wetenschappers."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Postdoctoraal Onderzoeker in Nijmegen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Het Radboudziekenhuis betaalt gepromoveerde studenten een goed salaris en je krijgt aardig wat vakantiedagen. Dat is echter standaard voor elke gepromoveerde in Nederland en in feite heb je geen tijd om vakantie te nemen. Er zijn goede kansen voor internationale samenwerking en conferenties, maar dit hangt uiteraard af van de specifieke afdeling of het project.

    Minpunten

    De nadruk ligt bij het ziekenhuis op patiëntenzorg, opleiding volgt en wetenschap komt laatst. De structuur is erop gericht artsen van dienst te zijn, niet wetenschappers. Iedereen krijgt bijvoorbeeld dezelfde simpele PC, wat fijn is voor de meeste mensen, maar niet voor onderzoekers die een goede computer nodig hebben om hun onderzoek te doen. Als je onderzoek wil doen en je geen arts bent, dan moet je naar een universiteit...

    Meer weergeven
    Radboud University Nijmegen Medical Centre2014-03-05
  7. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre

    Pluspunten

    Goed contact met klinisch onderzoek en stabiel onderzoeksteam

    Minpunten

    soms is het werk te veel

    Advies aan management

    te veel administratief werk

    Radboud University Nijmegen Medical Centre2013-04-04
  8. "UMC Nijmegen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Postdoctoraal Onderzoeker in Nijmegen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Deze plaats is zeer goed. Goede wetenschappers

    Minpunten

    sommige afdelingen zijn overvol

    Advies aan management

    ga zo door

    Radboud University Nijmegen Medical Centre2012-06-24
  9. "opportunity to grow if you have set clear goals for yourself"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - PhD Candidate in Nijmegen
    Aanbevolen

    Ik heb voltijdgewerkt bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    good research practices, modern and equipped laboratories

    Minpunten

    sometimes the rules and regulations become a burden

    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-03-08
  10. "Research"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - PhD Student in Nijmegen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor 3 jaar

    Pluspunten

    Good collaboration among different departments Open minded

    Minpunten

    No cons to mention here

    Advies aan management

    Keep up the good work

    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-02-05
Er zijn 19 reviews gevonden