Reviews van Radboud University Nijmegen Medical Centre

Bijgewerkt op 20 mei 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.0
97%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Radboud University Nijmegen Medical Centre President Leon van Halder
Leon van Halder
7 Beoordelingen
  1. "Ph.D.-kandidaat"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre

    Pluspunten

    Geweldige faciliteiten, sfeer en collega's.

    Minpunten

    Hangt af van je afdeling — geen specifieke nadelen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-01-23
  2. "Goeie werkgever!"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Post Doctoral Researcher in Nijmegen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre

    Pluspunten

    goede samenwerking tussen afdelingen; patient-focused

    Minpunten

    heel weinig etnische diversiteit; te veel gefocusseerd op impact factor van je publicaties!

    Radboud University Nijmegen Medical Centre2020-05-20
  3. "OK assistent"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - OK Assistant in Nijmegen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Gemoedelijke sfeer, doorgroeimogelijkheden, standaard CAO UMC zoals 8% vakantiegeld, eindejaarsuitkering etc.

    Minpunten

    Onkosten tegemoet koming van vervoer op basis regeling die afhankelijk is van hoogte van het salaris, bereikbaarheidsdienst toelage is slecht, geen compensatie na dienst maar eigen vrije tijd.

    Verder lezen
    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-09-21
  4. "Prima"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Postdoctoraal Onderzoeker in Nijmegen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor 8 jaar

    Pluspunten

    Prima werkgever prima salaris goed

    Minpunten

    Totdat ze van je af willen

    Verder lezen
    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-06-30
  5. "Software developer"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Developer in Nijmegen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Prettige sfeer, collegiaal, zaakjes goed voor elkaar

    Minpunten

    niet erg grote ict afdeling. kan ook pluspunt zijn voor sommigen

    Verder lezen
    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-06-20
  6. "Onderzoeker bij Radboud umc"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Onderzoeker in Opleiding in Nijmegen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Bij Radboud kan je veel leren als je zelf wil. Je kan onafhankelijk werken and het is meestal flexibel. Je werkt meestal met slim en behulpzam team.

    Minpunten

    Work-life balance is moeilijk te bereiken. Salaris is op basis van CAO. Niet zo makelijk om een vaste baan te krijgen.

    Verder lezen
    Radboud University Nijmegen Medical Centre2018-11-01
  7. Nuttig (1)

    "Patient centraal, medewerker moet flexibel zijn"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre

    Pluspunten

    Het ziekenhuis heeft oog voor het ontwikkelen van de medewerkers. De patient staat centraal. Op de campus zijn de gebouwen op loopafstand.

    Minpunten

    Medewerkers met een historie bij het Radboudumc maken meer kans op promotie dan mensen met een diverse achtergrond (door o.a. de lijstjes die gehanteerd worden), dit gaat mobiliteit en diversiteit tegen. Anticipeer hierop, het zal je helpen. Het creatief boekhouding met contracten en rechten heb ik niet als positief ervaren, als medewerker moet je jezelf flexibel opstellen. Meer durf ik er niet over te zeggen.

    Radboud University Nijmegen Medical Centre2017-07-04
  8. "Innovatief en Patient Centraal"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    - Innovatieve ontwikkelingen - Patientgericht - Vriendelijk en collegiaal werkklimaat - Veel ontwikkelmogelijkheden

    Minpunten

    - Bureaucratisch -Onoverzichtelijk, duurt lang om je weg te leren kennen - Onboarding nieuwe werknemers, veel te regelen

    Verder lezen
    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-05-20
  9. "Promovendus"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Phd-Kandidaat in Nijmegen
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor 3 jaar

    Pluspunten

    Georganiseerd, goede arbeidsplaats

    Minpunten

    Soms ken je zelf (en anderen ook) je rechten niet, en moet je dus naar het medewerkersplein gaan om het op te lossen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-08-09
  10. "Mogelijkheid om te groeien als je duidelijke doelen hebt gesteld voor jezelf"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Phd-Kandidaat in Nijmegen
    Aanbevolen

    Ik heb voltijdgewerkt bij Radboud University Nijmegen Medical Centre voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede onderzoekspraktijken, moderne en goed uitgeruste laboratoria.

    Minpunten

    De regels en voorschriften kunnen soms tot last worden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Radboud University Nijmegen Medical Centre2019-03-08
Er zijn 14 reviews gevonden