Cover image for Regionaal Energieloket

4 Sterren

3 Sterren

2 Sterren

1 Ster

Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden

21 van meer dan 25 reviews gevonden

Bijgewerkt op 24 sep. 2023

24 sep. 2023
      HR Manager
      Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Bedrijfscultuur met sterke kernwaarden, bedrijfsmissie en strategie, werken met holacracy, fijne collega's en goede arbeidsvoorwaarden. Veel uitdaging en zelfstandigheid in je werk.

Minpunten

Snel en dynamisch bedrijf, moet je van houden.

28 mrt. 2023
        Diverse rollen
        Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Een organisatie waar de kernwaarden en de cultuur staan als een huis. Bevlogenheid en betrokkenheid van het team is (heel) hoog en dat voel je aan alles. Mensen nemen echt eigen verantwoordelijkheid en 'fixen' veel. Arbeidsvoorwaarden worden elk jaar beter. Doordat de organisatie snel groeit komen er veel kansen voorbij en ontstaan er veel nieuwe rollen. Daardoor blijf ik nieuwe dingen leren. Platte organisatie waar ik me altijd veilig voel om te zeggen wat ik denk. Ik ga elke dag met veel plezier aan het werk.

Minpunten

Ik heb niet echt minpunten. Echter, Rel is wellicht geen goede plek voor mensen die eigen verantwoordelijkheid (in de praktijk) niet fijn vinden. Als je een 'baas' zoekt die zegt wat je moet doen moet je niet bij Rel zijn. Daarnaast groeit het bedrijf snel en dat zorgt soms voor wat groeipijn zoals een kantoor dat druk is op sommige dagen. Maar die groeipijnen worden onderling goed bespreekbaar gemaakt en er wordt waar mogelijk snel op geacteerd. Zelf vind ik die hectiek onderdeel van de fun (het is een scale-up en geen corporate) maar dat is natuurlijk persoonlijk.

2. Kom bij Regionaal Energieloket werken
        Meest recente vacatures
          27 mrt. 2023
          Medewerker Klantenservice
          Directeur-goedkeuring

Pluspunten

REL is een fijne plek om in korte tijd veel te leren en bij te dragen aan de energietransitie van de gebouwde omgeving. Vanaf het begin ben je direct volwaardig onderdeel van het team en wordt er van je verwacht en toegejuicht dat je zelfstandig dingen oppakt. Het geeft veel positieve energie om bewoners te woord te staan bij de vragen waar zij tegenaan lopen rondom het verduurzamen van hun woning!

Minpunten

De energietransitie staat niet stil, wat betekent dat REL ook niet stil staat. Dat is mooi, maar betekent ook dat het bedrijf snel groeit - zowel in groei aan medewerkers, takenpakket en bedrijfsstructuren. Medewerkers worden goed meegenomen en zijn de drijfveer achter bijbehorende veranderingen, maar in het begin kunnen nieuwe manieren van werken wellicht wennen zijn. Die tijd word je echter gegund!

24 mrt. 2023
            Projectmanager
            Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Innovatief bedrijf, iedere dag is anders. Er wordt vanuit de kernwaarden (o.a. "positieve energie" en "samen sterk" en vanuit de missie "een duurzaam thuis voor iedereen" gehandeld, bijv. in het nemen van (strategische) besluiten. Ik ervaar veel vrijheid en autonomie, zowel in de invulling van mijn rollen (ik hoef geen verantwoording af te leggen) als op praktisch niveau (ik ben flexibel qua werktijden en -plekken). Bovendien zijn mijn collega's een geweldige groep mensen met hart voor de zaak en is de sfeer op kantoor goed!

Minpunten

Het tempo binnen de organisatie ligt hoog en collega's verwachten veel van elkaar (bijv. snelle reactie). Ik ervaar dat niet als een minpunt maar dit maakt het bedrijf misschien niet geschikt voor mensen die liever wat meer tijd nemen voor het maken van beslissingen.

24 mrt. 2023
              Technisch Adviseur
              Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Geen enkel bedrijf wat ik ken gaat zó erg staan voor zijn kernwaarden als REL. Het bedrijf straalt ontzettend veel vertrouwen uit naar haar werknemers en de sfeer en cultuur in het bedrijf zijn erg goed. Er wordt continue gestreefd naar verbetering, maar op een hele fijne manier waarbij de wensen en de input van alle werknemers altijd hoog in het vaandel blijft staan.

Minpunten

Doordat er zoveel vertrouwen ligt bij de werknemers, ligt er ook erg veel verantwoordelijkheid bij jezelf als werknemer. Dit is wel even wennen in het begin.

26 jun. 2023
                Huidige werknemer, minder dan 1 jaar
                Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Het sociale contact met je collega’s en willekeurige bewoners die je helpt. De vrijheid, flexibiliteit en het begrip vanuit het management voor elke situatie buiten het werk om. De positiviteit binnen het werk en natuurlijk het salaris.

Minpunten

Geen reiskostenvergoeding van huis naar werk.

17 feb. 2023
                  Directeur-goedkeuring

Pluspunten

REL is een super fijne werkgever met een hele mooie en unieke bedrijfscultuur. Er is veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling door onder andere 1-1 coaching, de feedback cultuur die er is en het ontwikkel- en vitaliteitsbudget die je krijgt. Verder is er veel vrijheid en wordt er echt gestuurd op output. Zo mag je dus ook werken waar- en wanneer je wilt. Daarnaast kan je echt meetbare impact maken (in de vorm van CO2 besparing) wat ik heel tof vind. Verder is het vooral een super gezellige en inspirerende plek om te werken!

Minpunten

Groeien staat gelijk aan meer impact maken maar het betekend ook dat er steeds meer collega's bijkomen waardoor het soms wat druk kan zijn op kantoor. Gelukkig is dat ook heel gezellig en heb je de vrijheid om ook elders te werken!

13 feb. 2023
                    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

- Veel autonomie en vertrouwen in elkaar, waardoor ik veel verantwoordelijkheid krijg, en ruimte om rollen naar eigen stijl/voorkeur in te vullen. - Een slimme en gedreven club collega's waardoor ik me dagelijks geïnspireerd voel. - Het welzijn van de mensen en het maken van impact lijken belangrijker te zijn dan groei en omzet. - We hebben het echt heel gezellig met elkaar.

Minpunten

- De lat ligt hoog; we dagen elkaar uit om elke dag een beetje beter te worden. Dat is mooi, maar kan soms ook voor druk zorgen. - We groeien hard, waardoor het soms lastig is om grip te houden op interne processen.

13 feb. 2023
                      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar
                      Directeur-goedkeuring

Pluspunten

- Fijne bedrijfscultuur waarbij je jezelf kunt en mag zijn - Betekenisvol werk. Werken aan de energietransitie in Nederland is écht iets om trots op te zijn - Focus is op output ipv input - Zelfsturend bedrijf - dit betekend dat er veel vrijheid is voor eigen invulling - Gezellige borrels en teamuitjes!

Minpunten

- Kantoor is soms erg druk op dinsdagen! Komt ook door de snelle groei van het bedrijf dat het kantoor soms wat aan de krappe kant is. Gelukkig kun je werken waar en wanneer je wilt dus hier is rekening mee te houden.

7 mrt. 2023
                        Huidige werknemer, meer dan 5 jaar
                        Directeur-goedkeuring

Pluspunten

- Fijne open cultuur, gezellige en leuke collega's. - Samen sterk, we helpen elkaar wanneer dat nodig is/hulp onderling wordt actief aangeboden. - Door type vakgebied, de energietransitie, blijf je elke dag leren en ontwikkelen.

Minpunten

- Veeleisend als het gaat om inhoud, maar ook bij de manier van werken, de lat ligt hoog. - Grote pieken, maar ook (diepe) dalen qua workload/werkverdeling over het jaar heen.

Weergave: 1 - 10 van 21 reviews
                      </>Embed

Veelgestelde vragen over Regionaal Energieloket-reviews

Regionaal Energieloket heeft een algemene beoordeling van 4,9 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 25 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 100% van de werknemers zou werken bij Regionaal Energieloket aanraden aan vrienden en 100% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Regionaal Energieloket hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 4,2 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Regionaal Energieloket. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 100% van de werknemers van Regionaal Energieloket vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Regionaal Energieloket met een waarde van 4,4 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,9 voor cultuur en waarden en 4,5 voor loopbaanmogelijkheden.

Glassdoor heeft 25 reviews over Regionaal Energieloket die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Regionaal Energieloket. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Regionaal Energieloket bij u past.