Rituals werknemer reviews over "doorgroeimogelijkheden"

Bijgewerkt op Mar 23, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

8 van meer dan 332 reviews gevonden

3.6
70%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Rituals Founder and CEO Raymond Cloosterman
Raymond Cloosterman
182 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Heel veel doorgroeimogelijkheden(in 8 reviews)

  • "Fijne werkgever, goede doorgroei mogelijkheden(in 7 reviews)

  • Minpunten
  • "Ik kan momenteel geen minpunten benoemen(in 7 reviews)

  • "heel opdringerig naar klanten toe (vind ik)(in 4 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

    Reviews over doorgroeimogelijkheden

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Hardwerkende, positieve, uitdagende familie

      Mar 23, 2020 - Shopmanager in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Positieve werksfeer door de gehele organisatie: in eigen team, als zowel de regio als het hoofdkantoor. Dit zorgt voor een open en prettige manier van communiceren en voelt het als gehele organisatie als een echte familie. - Heel veel doorgroeimogelijkheden! Bedrijf doet haar best om de juiste personen op de juiste plek te krijgen met de juiste begeleiding. Als je laat zien wat je kan en wil, is er bereidheid jou hierin een kans te geven. - Kleine feestjes worden gevierd: verjaardagen, verhuizingen maar ook de nieuwste innovaties en produten. Bij Rituals hebben wij echt onze eigen rituelen. - Veel aandacht voor de well-being van medewerkers. Hier zijn verschillende initiatieven voor opgezet binnen de organisatie, daarnaast wordt nauw samengewerkt met managers/verschillende lagen in de organisatie. - Genoeg uitdaging voor elke functie!

      Minpunten

      - Vanaf de start salaris confom CAO, maar indien je langer bij de familie blijft en goed je best doet, komt dit vanzelf goed. - Hoge werkdruk: werkt voor mij heel goed, maar je moet wel hard willen werken en snel kunnen schakelen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 5.0
      Huidige contractwerker, meer dan 3 jaar

      Fijne werkgever

      Jan 25, 2020 - Sales Expert in Amersfoort
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - leuke collega's! - er word rekening gehouden met je situatie bijvoorbeeld bij een verhuizing kijken ze of je overgeplaatst kan worden etc. - doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf tot manager/hoofdkantoor etc - altijd wat te doen! Het is nooit saai!

      Minpunten

      - altijd 1 dag in het weekend werken - thuis e learning maken - salaris is laag

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 2.0
      Voormalige werknemer

      Te hoge werkdruk

      Dec 2, 2019 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Een familie gevoel, mooie doorgroeimogelijkheden

      Minpunten

      Geen aandacht voor je als persoon, te hoge werkdruk en geen begeleiding.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Rituals

      Aug 21, 2019 - Verkoopmedewerker in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Groot bedrijf, veel doorgroeimogelijkheden, goede trainingen en altijd de nieuwste producten.

      Minpunten

      Je bent al gauw een nummertje, voor jou 10 anderen. Slecht betaald!

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijn bedrijf om voor te werken

      Mar 28, 2018 - Shopmedewerker in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Doorgroeimogelijkheden, fijne werksfeer, mooie producten, fijn om met targets te werken (goede verkooptrainingen)

      Minpunten

      Laag salaris (voor retail normaal)

      1 persoon vond deze review nuttig
    6. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      Super job!

      Jan 27, 2020 - Senior shopmanager 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Zalige producten, doorgroeimogelijkheden, top werksfeer, familie, ontwikkeling.

      Minpunten

      Niet echt een minpunt. Het is een bedrijf dat elke dag groeit en ontwikkeld.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Shop Manager

      Sep 15, 2018 - Shopmanager in Halle, Vlaams-Brabant, Vlaams-Brabant
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Rituals is een top bedrijf, met vooral leuke producten en een zeer leuke werksfeer. Je mag je eigen winkel runnen en wordt ondersteund op alle vlakken op gebied van marketing en dergelijke. Er zijn ook doorgroeimogelijkheden en ze stimuleren het personeel om echt te groeien door oa opleidingen te geven. Had ik geweten dat dit zo een meevaller zou zijn, ik had hier al veel eerder gewerkt!

      Minpunten

      Ik zou echt niet weten wat...

      2 personen vonden deze review nuttig
    8. 3.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      werknemer Rituals

      Jan 11, 2016 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Doorgroeimogelijkheden, goede opleiding, goede verloning

      Minpunten

      Teamsfeer, bonussysteem enkel voor storemanagers

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 8 van 8 reviews in het Nederlands

    Loopbanen die populair zijn bij Rituals-werkzoekenden

    Shopmanager
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Learning & Development Business Partner

    Werkt u bij Rituals? Deel uw ervaringen

    Rituals logo
    of