Cover image for Rituals
Logo
Alle foto's weergeven

Rituals

Actieve werkgever

Rituals

Review toevoegen

Rituals werknemer reviews over "fijne"

Bijgewerkt op 11 okt. 2021

Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
559 van meer dan 564 reviews gevonden
3,6
68% Aanbevelen bij een kennis
Rituals Founder and CEO Raymond Cloosterman
87% Waardeert directeur

12 van meer dan 564 reviews gevonden

3,6
68%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Rituals Founder and CEO Raymond Cloosterman
Raymond Cloosterman
297 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Heel leuk jong bedrijf met veel ambitie in een prachtig kantoor(in 8 reviews)

  • "Het is altijd aangenaam om daar te gaan werken en je krijgt opleidingen ook binnen het bedrijf(in 5 reviews)

  • Minpunten
  • "Helemaal geen minpunten bij dit bedrijf(in 8 reviews)

  • "Geen aandacht voor je als persoon, te hoge werkdruk en geen begeleiding(in 5 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Pluspunten en minpunten zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over fijne

    Terug naar alle reviews
    1. 5,0
      Voormalige uitzendkracht, minder dan 1 jaar

      Mooie ervaring

      11 okt. 2021 - Sales Assistant in Den Haag
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Goede bekwame managers. Veel trainingen en leermomenten . Fijne "zen" werkomgeving. Gratis producten tijdens nieuwe collecties. Wordt gekeken naar jouw potentie.

      Minpunten

      Vaak een team vol met vrouwen (gekwebbel/roddels)

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 2,0
      Voormalige stagiair(e)

      Niet voor mij

      18 sep. 2021 - Graphic Designer in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Werken leuke mensen, fijne werkomgeving,

      Minpunten

      Geen focus op leren, saai werk

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. Kom bij Rituals werken
      Meest recente vacatures
    4. 5,0
      Huidige werknemer

      Rituals

      10 aug. 2021 - Verkoper in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werkomgeving, leuke collega's waar ik werkte

      Minpunten

      Geen super hoog uurloon, maar niet veel te laag

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5,0
      Huidige contractwerker, minder dan 1 jaar

      Leuke Werkgever

      26 mei 2021 - Sales Assistant in Maastricht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuk team! Altijd gezellig. Fijne werksfeer

      Minpunten

      Minimum loon, erg gericht op doelen halen

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Super bijbaan!

      26 jan. 2020 - Shop Advisor in Hoofddorp
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - gezellig en leuk team - fijne werkplek - veel verschillende verantwoordelijkheden

      Minpunten

      - minimumloon (dit vooral als je minderjarig bent)

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 1,0
      Huidige werknemer

      Medewerker

      30 sep. 2018 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne producten Leuke sfeer qua inrichting in de winkel

      Minpunten

      Slechte communicatie Veel beloven maar niks nakomen. Management, Veel al uit de hoogte ..maar weinig inhoud

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijn bedrijf om voor te werken

      28 mrt. 2018 - Shopmedewerker in Rotterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Doorgroeimogelijkheden, fijne werksfeer, mooie producten, fijn om met targets te werken (goede verkooptrainingen)

      Minpunten

      Laag salaris (voor retail normaal)

      1 persoon vond deze review nuttig
    9. 3,0
      Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

      Niets is wat het lijkt

      16 sep. 2021 - ASM- Assistant Store Manager 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Super leuke producten, fijne collega's, mooie aankleding in de winkel,

      Minpunten

      Doorgroeien bijna niet mogelijk, er word verwacht van heel flexibel te zijn maar helaas krijg je er niets voor terug. Altijd wel proberen met producten, late wijziging in leveringen, plots een event bij inplannen, ... mensen op kantoor hebben geen idee van de werkelijkheid in de winkel. Heel jammer voor de mensen op de vloer.

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    10. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Rituals shopmanager maandsalaris

      10 mrt. 2020 - Shopmanager in Houthalen-Helchteren, Limburg
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Een fijne winkel met producten met echte kwaliteit.

      Minpunten

      Er zijn niet echt minpunten in mijn ogen

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    11. 5,0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Droomjob

      27 jan. 2020 - HR Coordinator in Antwerpen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      3 maanden geleden ben ik gestart als HR Coördinator bij Rituals en daar ben ik enorm bankbaar voor! Ik doe mij job ongelooflijk graag; ik maak deel uit van een jong, gedreven en enthousiast team en daarnaast werk ik ook nog eens voor een super fijne organisatie. Dit alles in het hartje van Antwerpen. Bovenvermelde zaken waren allemaal kenmerken die voor mij van belang waren in mijn zoektocht naar een fijne job. Ik wist dat ik kieskeurig was maar ik geloofde dat ik mijn droomjob wel zou vinden. Bij deze: gevonden!

      Minpunten

      Tot nu toe ben ik nog niet bekend met de minpunten om voor Rituals Cosmetics te werken.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 12 reviews
    </>Embed

    Loopbanen die populair zijn bij Rituals-werkzoekenden

    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij Rituals? Deel uw ervaringen

    Rituals logo
    of

    Carrières bij Rituals

    Cover image for Rituals

    Kom ons team versterken tijdens de mooiste tijd van het jaar.Meer

    • Over ons
    • Top Employer 2022
    Hier krijgt de werkgever de kans om te vertellen waarom u bij zijn of haar bedrijf moet komen werken. De informatie wordt gegeven vanuit werkgeversperspectief.

    Reviews per functie

    Bedrijfsupdates

    Logo

    Rituals

    120 dagen geleden

    Bedrijfsnieuws
    Our Sustainability Report To ensure transparency and accountability, our annual sustainability report details our goals and efforts. Curious? Explore our journey. You will find our report below.
    Shared image - https://bit.ly/3vDyo9y
    https://bit.ly/3vDyo9y
    bit.ly
    Logo

    Rituals

    123 dagen geleden

    Bedrijfsnieuws
    Proud to be certified B Corp™: a for-profit company that uses the power of business to build a more inclusive and sustainable economy. Our B Corp™ certification’s standards for social and environmental performance, transparency, and accountability show it's possible to enjoy luxury products while also making a positive contribution to people and the planet. We are continuously working to affect positive change across all areas of the business, from product improvements and energy savings to learning and development. Watch and discover all the steps we've made so far.
    Proud to Be B Corp | Rituals
    www.youtube.com
    Alles weergeven

    Foto's voor Rituals

    + Foto toevoegen
    Rituals-foto van: Team spirit
    Rituals-foto van: Team talk
    Rituals-foto van: Head Office
    Rituals-foto van: Meeting room
    Rituals-foto van: Head Office
    Rituals-foto van: Colleagues helping a customer
    Rituals-foto van: Colleagues
    Alle foto's weergeven

    Werkzoekenden die zochten naar Rituals, hebben ook gekeken naar

    L'Oréal-logo
    L'Oréal

    4.0

    10.618 reviews
    Vergelijken

    Glassdoor heeft 564 reviews over Rituals die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Rituals. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Rituals bij u past.