Rituals werknemer reviews over "geen minpunten"

Bijgewerkt op Dec 18, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

7 van meer dan 332 reviews gevonden

3.6
70%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Rituals Founder and CEO Raymond Cloosterman
Raymond Cloosterman
182 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Heel veel doorgroeimogelijkheden(in 8 reviews)

  • "Fijne werkgever, goede doorgroei mogelijkheden(in 7 reviews)

  • Minpunten
  • "Ik kan momenteel geen minpunten benoemen(in 7 reviews)

  • "heel opdringerig naar klanten toe (vind ik)(in 4 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

    Reviews over geen minpunten

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Top bedrijf om voor te werken

      Jan 24, 2020 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      De gezelligheid en waardering, prachtige producten en goede prive/werkbalans

      Minpunten

      Helemaal geen minpunten bij dit bedrijf

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Huidige werknemer

      X

      Dec 18, 2020 - retail medewerker in Amsterdam
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Het team is heel meegaand, behulpzaam, Respectvol en eerlijk

      Minpunten

      Er zijn op dit moment geen minpunten

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 4.0
      Voormalige werknemer

      Goed

      Aug 1, 2019 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Je leert veel over het merk

      Minpunten

      Ik kan zo geen minpunten bedenken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Een topbedrijf met geweldige collega’s

      Jan 24, 2020 - Shopmanager in Antwerpen, Antwerpen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Persoonlijke ontwikkeling, grote groepssfeer, een bedrijf waar je geen nummer bent en oog voor het welzijn van zijn werknemers.

      Minpunten

      Voor mij persoonlijk zijn er geen minpunten te benoemen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Nog nooit het gevoel gehad dat ik aan het werk was!

      Jan 24, 2020 - Shopmedewerker in Oudenaarde, Oost-Vlaanderen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      •appreciatie •jouw eigen talenten zijn belangrijk •leuke en lieve collega’s die intussen vriendinnen geworden zijn •loon naar werk

      Minpunten

      Ik kan momenteel geen minpunten benoemen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Top werkgever

      Mar 29, 2018 - Shopmanager 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werkgever, goede doorgroei mogelijkheden.

      Minpunten

      Er zijn geen minpunten te benoemen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Verkoopster Rituals

      Mar 29, 2016 - Verkoopmedewerkster in Hasselt, Limburg, Limburg
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Zeer fijne teamsfeer, je krijgt veel opleidingen zodat je ook veel leert over de Rituals producten. Je word heel goed opgeleid in het verkopen van de producten, hoe het moet etc.

      Minpunten

      Ik heb eigenlijk geen minpunten toe te voegen, voor mij is dit waar dat ik altijd naar gezocht heb, een leuke werksfeer en collega's waar je op kunt rekenen.

      6 personen vonden deze review nuttig
    Weergave: 1 - 7 van 7 reviews in het Nederlands

    Loopbanen die populair zijn bij Rituals-werkzoekenden

    Shopmanager
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
    Learning & Development Business Partner

    Werkt u bij Rituals? Deel uw ervaringen

    Rituals logo
    of