Reviews van Robert Walters

Bijgewerkt op 25 mei 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4,4
83%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Robert Walters Chief Executive Officer Robert Walters
Robert Walters
14 Beoordelingen
  1. 5,0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Perfecte springplank voor je carrière

    25 mei 2021 - Senior Consultant in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ontzettende goede leerschool waarbij je vaardigheden leert die je ook in je dagelijkse leven kunt toepassen, erg gedreven en betrokken collega's, behoorlijk verdienpotentieel. Work hard, play hard mentaliteit.

    Minpunten

    Werkdruk kan hoog zijn. Grens tussen werk en privé kan vervagen i.v.m. bereikbaarheid voor kandidaten en klanten.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 3,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Leuk maar zwaar

    20 mei 2021 - Talent Acquisition Specialist in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke extra's voor personeel, leuke bonussen als je goed presteert

    Minpunten

    Heel resultaatgericht, competitief, daardoor soms ook zwaar

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van Robert Walters

    Human Resources

    Bedankt voor je review. We vinden het heel fijn om te zien dat onze medewerkers succesvol zijn. We zorgen dat daar een uitstekende beloning tegenover staat, en dat we successen samen vieren. We zijn dan ook blij om te zien dat jij dit waardeerde in je werk bij Robert Walters. Robert Walters is een commerciële organisatie, en sales is een belangrijk aspect van recruitment. Dat betekent dat onze medewerkers doelgericht zijn en een winnaarsmentaliteit hebben. Ik hoop dat je ook gemerkt hebt dat dit nooit ten koste gaat van het teamgevoel, en dat je bij ons de juiste begeleiding en training gekregen hebt om te excelleren. Als je aanvullende feedback hebt dan hoor ik graag van je op de bij jou bekende contactgegevens. Ik wens je heel veel succes in je nieuwe baan. Met vriendelijke groet. Jose Bokhorst Robert Walters Nederland

  3. 5,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    X

    9 apr 2021 - Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - veel vrijheid - veel verantwoordelijkheid - goede leermeester - kickstarter voor je carrière

    Minpunten

    - geen minpunten voor deze prachtige organisatie -

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5,0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Goede sfeer, jong team, commercieel en wordt hard gewerkt

    27 jan 2021 - Senior Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    sportmogelijkheden (boxen, rocycle, bootcamp, personal training) iphone en laptop van de zaak prima pensioenregeling reiskosten worden helemaal vergoed mogelijkheid leaseauto bij goede prestaties goed bereikbare locatie heerlijke verzorgde lunch en ontbijt mogelijkheden

    Minpunten

    als je geen zelfstarter en harde werker bent, dan wordt je hier niet gelukkig

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Positief / fijne werkgever

    4 feb 2021 - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    * Ontzettend leuke collega's * Fijne cultuur / sfeer * Uitdagende werkzaamheden * Dynamische omgeving

    Minpunten

    Ik heb geen minpunten om te delen.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5,0
    Huidige werknemer

    Mooiste baan voor een ondernemende persoonlijkheid!

    17 apr 2020 - Senior Consultant in Eindhoven
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Je hebt alle vrijheid om je eigen weg te bewandelen en krijgt hierbij de juiste tools en begeleiding! Zoals bijvoorbeeld een goed netwerk vanuit Robert Walters, een mooie lease auto en niet te vergeten persoonlijke begeleiding van je manager die deze begeleiding geeft vanuit zijn eigen ervaring. Je hebt de vrijheid om je agenda zo in te delen wat voor jou, je klant en kandidaat het best passend is en daarbij krijg je ondersteuning van een management assistent.

    Minpunten

    Het is een relatief jonge organisatie die bezig is met hier en nu.. het zou helpen als er op langere termijn een duidelijke visie is.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 4,0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Mooi bedrijf met leuke en uitdagende werksfeer

    18 aug 2020 - Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Super collega's/werksfeer - Uitdagend werk - Work hard play hard - Persoonlijke ontwikkeling en trainingen - Zeer flexibel

    Minpunten

    - Drukke kantoortuin, soms moeilijk terugtrekken - Vaak wel meer dan 40u werken -KPI druk, maar is aan jezelf hoe je hier mee om gaat (work smart)

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 3,0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Robert Walters

    28 aug 2020 - Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Hele leuke collega's - Goede bonus regelingen

    Minpunten

    - Geen goede werk prive balans

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5,0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Mooi bedrijf met gemotiveerde mensen

    6 jun 2019 - Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    -Goede managers/begeleiding en leuke collega’s -Goede biologische lunch tegen kleine bijdrage -Weinig verloop -Veel senioriteit en ervaring -Leuke klanten -Veel energie merkbaar op de werkvloer -Ambitieuze mensen en doorgroeimogelijkheden -Veel hoogopgeleide collega’s -Wanneer je ergens hulp bij nodig hebt wordt het voor je geregeld

    Minpunten

    Relatief een laag basis salaris

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 4,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Prima werkgever

    10 okt 2019 - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Persoonlijk ontwikkelings plan Externe trainingsfaciliteiten Teambased Verantwoordelijkheid binnen eigen vakgebied

    Minpunten

    Kunnen flexibeler zijn, houden vast aan oude standaarden Niet voor iedereen gelden dezelfde regels

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 19 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Robert Walters-werkzoekenden

Business Controller
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Senior Recruitment Consultant
Sustainability Assistant Manager

Werkt u bij Robert Walters? Deel uw ervaringen

Robert Walters logo
of