Reviews voor Robert Walters | Glassdoor.nl

Reviews van Robert Walters

Bijgewerkt op okt 10, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.3
95%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Robert Walters CEO Robert Walters
Robert Walters
9 Beoordelingen
  1. "Mooi bedrijf met gemotiveerde mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    -Goede managers/begeleiding en leuke collega’s -Goede biologische lunch tegen kleine bijdrage -Weinig verloop -Veel senioriteit en ervaring -Leuke klanten -Veel energie merkbaar op de werkvloer -Ambitieuze mensen en doorgroeimogelijkheden -Veel hoogopgeleide collega’s -Wanneer je ergens hulp bij nodig hebt wordt het voor je geregeld

    Minpunten

    Relatief een laag basis salaris

    Advies aan management

    Bonussysteem transparant maken voor werknemers

    Robert Walters2019-06-06
  2. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Persoonlijk ontwikkelings plan Externe trainingsfaciliteiten Teambased Verantwoordelijkheid binnen eigen vakgebied

    Minpunten

    Kunnen flexibeler zijn, houden vast aan oude standaarden Niet voor iedereen gelden dezelfde regels

    Advies aan management

    Duidelijke grenzen bewaken op gebied van Relatie intern met Robert Walters / Walters People verbeteren

    Robert Walters2019-10-10
  3. "Work hard play hard"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    - Goede werksfeer - Leuke collega's - Eigen laptop + telefoon - Steile leercurve - Ontbijt en luxe lunch voor kleine bijddrage - Veel teamactiviteiten - Kan deelnemen aan sportactiviteiten - Transparante doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    - Veel overuren maken en hoge werkdruk - Slecht basissalaris (gecompenseerd met bonus als je goed bent in je werk) - Zeer prestatiegericht en KPI gedreven - Zeker als starter is het werk zéér repetitief en monotoon

    Advies aan management

    Basissalaris voor een starter met goede opleiding is laag, zeker gezien het aantal uur dat je erin stopt.

    Robert Walters2019-05-28
  4. "Senior Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Recruitment Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Robert Walters voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Duidelijke focus, leuke collega's, mooi kantoor, gunstig gelegen

    Minpunten

    Erg resultaat / target gericht. Weinig vrijheid

    Advies aan management

    Meer vertrouwen in werknemers hebben.

    Robert Walters2019-05-28
  5. "Fijne werkgever, leuke collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    Dynamische werkomgeving, leuke en jonge collega's, ondanks corporate omgeving genoeg tijd voor informaliteit en gezelligheid.

    Minpunten

    Werk is soms erg administratief en routinematig. Weinig privé, iedereen bevindt zich in 1 grote ruimte zonder tussenschotten.

    Robert Walters2019-04-12
  6. "Teamwork"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Robert Walters

    Pluspunten

    * Vrijheid in je werkzaamheden * Onderdeel van een betrokken team * Goede sfeer (samen sporten, activiteiten, events, borrels) * Transparante doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    * In het werk krijg je te maken met tegenslagen, soms lastig hiermee om te gaan.

    Robert Walters2019-03-12
  7. "Betrokken en gedreven Consultants die een stap extra zetten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ambitieuze en gedreven collega's, op een toplocatie, de organisatiecultuur

    Minpunten

    Je moet je eigen werk creëren en bent gebonden aan targets

    Robert Walters2019-01-28
  8. Nuttig (5)

    "Great place to work werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Walters voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    -Challenging job waar je in een hoog tempo veel leert -Veel verantwoordelijkheden en baas over je eigen procedures -Intensief klantcontact met een mooie balans tussen klant bezoeken en op kantoor werken -Veel trainingen, intensief masterclass program als je begint -Aandacht voor jouw ontwikkeling binnen de organisatie -Toffe, jonge en ambitieuze collega's die je (bijna) als vrienden gaat zien -Leuke borrels,... team- en bedrijfsuitjes -Gratis sporten, zoals kickboksen, bootcamp -Hoge bonussen, luxe etentjes en yearly incentive naar het buitenland bij het behalen van je targets -Verzorgd ontbijt en lunch -Toplocatie op de zuidas -Modern kantoor met fijne, open werkplekken -Doorgroeimogelijkheden -Thuiswerk mogelijkheden -Goed salaris, auto van de zaak, bonussen, telefoon, laptop -Studieregeling valt over te praten =)

    Meer weergeven

    Minpunten

    -Zeer KPI-gedreven, moet bij je passen -Niet iedereen kan dit werk doen -Niet zo innovatief -Relatief lage retentie van personeel (wordt wel steeds beter) -Werkplekken te dicht op elkaar

    Advies aan management

    -Minder topdown beslissen vanuit HQ London -Meer inspelen op veranderende recruitmentmarkt en investeren in nieuwe systemen, technologieën -Groter marketingbudget om onze brand nog meer te laten leven bij prospects

    Robert Walters2017-10-03
  9. Nuttig (2)

    "Rober walters"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Robert Walters

    Pluspunten

    - intensieve trainingen, vooral tijdens de master class - ontzettend leuke collega's, staan voor je klaar - klant/kandidaat contact, er is intensief contact met zowel klant als kandidaat

    Minpunten

    - Het werk moet bij je passen - Verder geen min punten, vooral dat het werk bij je moet passen en het is hard werken maar dat is niet perse een minpunt

    Advies aan management

    Gee advies, de manier waarop ze het doen werkt voor RW. Wellicht niet voor alle werknemers maar voor het bedrijf wel.

    Robert Walters2015-12-16
  10. "Als je geschikt bent, krijg je meerdere opportuniteiten aangeboden in een snelle en dynamische omgeving."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij Robert Walters voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Geweldige flexibiliteit - Was verzot op mijn collega's - Zeer goede begeleiding - Als je wil groeien, is dit de plaats waar je moet zijn - Durf te vragen!! - Geweldige stimulansen

    Minpunten

    - Als je niet cultureel geschikt bent, ben je buiten - Meer kwantiteit dan kwaliteit - Minder vergelijken, meer naar het individu kijken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Robert Walters2018-06-04
Er zijn 11 reviews gevonden