Reviews van Ross Stores

3.3
57%
Aanbevelen bij een kennis
60%
Waardeert directeur
Ross Stores CEO Barbara Rentler
Barbara Rentler
2,170 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Ross Stores-reviews

  Ross Stores heeft een algemene beoordeling van een 3.3 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 8,430 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 57% van de werknemers zou werken bij Ross Stores aanraden aan vrienden en 48% heeft een positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Ross Stores hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 3.0 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Ross Stores. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 57% van de werknemers van Ross Stores vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Ross Stores met een waarde van 3.1 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.2 voor cultuur en waarden en 3.3 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Ross Stores: loopbaanontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, collega's en cultuur, vergoeding, management.

  Loopbanen die populair zijn bij Ross Stores-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij Ross Stores? Deel uw ervaringen

  Ross Stores logo
  of