Reviews voor Royal BAM Group | Glassdoor.nl

Reviews van Royal BAM Group

Bijgewerkt op Nov 10, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.5
65%
Aanbevelen bij een kennis
74%
Waardeert directeur
Royal BAM Group CEO Rob van Wingerden
Rob van Wingerden
16 Beoordelingen
  1. "Fijne werkgever waar veel mogelijk is."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Bunnik
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal BAM Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Alles in huis en veel mogelijkheden bij BAM. Je kan alle kanten op. Of nu omhoog wil op 'de ladder' of juist de verbreding zoekt.

    Minpunten

    Omdat het zo groot is, kan het nog wel eens langzaam gaan. Het duurt even voordat je je weg gevonden hebt.

    Advies aan management

    Ga zo door. Probeer wel BAM als één geheel te blijven zien. Soms zijn het veel losse eilandjes.

    Royal BAM Group2019-04-26
  2. "Goede naam, slechte cultuur. Ouderwets."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Informatiemanager in Bunnik
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Royal BAM Group voor 8 jaar

    Pluspunten

    Op zich is alles goed geregeld. Logisch bij een oud en groot bedrijf.

    Minpunten

    Maar als het slecht gaat in de bouw is het last in first out en danken ze je af als oud vuil. Oudgediende non performers blijven zitten want te duur om vanaf te komen. Vals management. Ouderwets top down. Hoog haantjes gedrag en mensen met God complex in de top terwijl ze zelf waardeloos performen. Innovatie moeten ze leren van ingehuurde zeer dure consultants terwijl duizenden collega’s hun baan verliezen door... totaal mismanagement. En maar de schuld geven aan de crisis. Lachwekkend. De wereld op z’n kop. Je bent niks voor ze waard. Geloof ze niet.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Grow up. Kom eens op de werkvloer en kijk niet zo neer op de rest.

    Royal BAM Group2019-11-11
  3. "Top"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Royal BAM Group

    Pluspunten

    Groot sterk weinig vernieuwend bedrijf

    Minpunten

    Log, bureaucraties en weinig vernieuwend bedrijf

    Advies aan management

    Vernieuw

    Royal BAM Group2019-08-21
  4. "Bam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal BAM Group

    Pluspunten

    Grote organisatie met voldoende interessant werk

    Minpunten

    Hiërarchisch, traditioneel en behoudend, richting is onduidelijk

    Advies aan management

    Het ontbreekt aan richting en als die er is blijft het boven in de boom hangen.

    Royal BAM Group2019-06-22
  5. "goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Tender Manager 

    Ik werk voltijd bij Royal BAM Group

    Pluspunten

    goede reputatie, veel mogelijkheden, kunt alle kanten op

    Minpunten

    veel wijzigingen in de organisatie

    Royal BAM Group2019-05-27
  6. "Proces beheersing en ontwikkelingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Process Operator in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal BAM Group voor 10 jaar

    Pluspunten

    Veel verantwoording over het geen je doet. Betaling is redelijk naar gelang het kennis niveau.

    Minpunten

    Zeer Onregelmatige werktijden. Rus en schaftijden niet inplanbaar. Planning gaat niet verder als 1 wee

    Royal BAM Group2019-05-09
  7. "Super"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Royal BAM Group

    Pluspunten

    Bam is een geweldig bedrijf

    Minpunten

    Geen minpunten aan te merken

    Royal BAM Group2019-03-20
  8. "Mooi bedrijf met goede kernwaarde"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - service technicus 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Royal BAM Group

    Pluspunten

    +goede werksfeer +elkaar helpen waar nodig +goede bedrijfshulpmiddelen +iedereen waardeert elkaar +veel doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    - soms grote afstanden auto rijden

    Royal BAM Group2019-03-09
  9. "Veel vrijheid, maar weinig groei"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Tenderstrateeg in Gouda
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Royal BAM Group voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid in functie Fijne collega's Veel vakantiedagen Leaseauto

    Minpunten

    Relatief laag salaris Weinig ontwikkelmogelijkheden Hoge doorloop

    Advies aan management

    Besteed meer aandacht aan doorgroeimogelijkheden Directieniveau: leer mensen beter kennen

    Royal BAM Group2019-02-05
  10. "Adviseur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Adviseur in Bunnik
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Royal BAM Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goed salaris, veel vakantiedagen en goede werksfeer

    Minpunten

    De besluitvorming is wat traag.

    Advies aan management

    Sneller beslissingen durven nemen.

    Royal BAM Group2018-12-19
Er zijn 47 reviews gevonden