Reviews voor Royal Bank of Scotland | Glassdoor.nl

Reviews van Royal Bank of Scotland

Bijgewerkt op 9 dec 2018

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
73%
Aanbevelen bij een kennis
Royal Bank of Scotland CEO Alison Rose
Alison Rose
3 Beoordelingen
  1. "goed werk gevonden daar, geen probleem"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Royal Bank of Scotland

    Pluspunten

    goed salaris, lekker werken, leuke mensen

    Minpunten

    beetje veel werken dat was minder

    Royal Bank of Scotland2018-12-09
  2. "Work hard, Play hard"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Royal Bank of Scotland voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Vrijheid en vertrouwen Ambitieus Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Hard werken, regelmatig overwerken, verder niets.

    Royal Bank of Scotland2018-03-07
  3. "RBS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijdgewerkt bij Royal Bank of Scotland voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    vrijheid om zelfinitiatief te kunnen ontplooien

    Minpunten

    afhankelijkheid van het hoofdkantoor in UK

    Royal Bank of Scotland2018-03-12
  4. "Uitzichtloos"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Team Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal Bank of Scotland voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goede collega's, met name diegenen met ABN AMRO historie

    Minpunten

    Volledig aan de leiband van de Engelse regering en daarom zeer bureaucratisch en ingeperkt in wat de bank mag ondernemen. Zeer angelsaksisch bedrijf, het engelse middle management doet niet wat de top van het bedrijf wil bewerkstellen en blijft hangen in oude manieren van aanpak. De enige manier van omgaan met een probleem lijkt het opwerpen van nog meer procedures te zijn..

    Advies aan management

    Perk de hierarchie in en empower de mensen nou eens echt in plaats van alleen maar de mooie praatjes van het hogere management. Het personeel wordt nog steeds beschouwd als een stel kleine kinderen getuige de vele verplichte interne cursussen. Laat mensen zelf nadenken in plaats van alles (maar dan ook echt alles) in procedures te proberen te vatten wat de bureaucratie alleen maar in de hand werkt.

    Royal Bank of Scotland2017-02-15
  5. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Royal Bank of Scotland

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden gehad, wel van reorganisatie naar reorganisatie geleefd

    Minpunten

    Sluiting bank, meer oog voor proces dan voor medewerkers. Er wordt soms miet goed doorgepakt

    Advies aan management

    Ontwikkel de medewerkers in plaats van veel salaris

    Royal Bank of Scotland2017-03-08
  6. "goede voorwaarden, weinig delegatie vanuit hoofdkantoor Londen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Royal Bank of Scotland voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden en goede sfeer in NL business

    Minpunten

    Veel wisselingen op hoofdkantoor in senior management dus weinig kennis van de organisatie. Erg top down

    Advies aan management

    Vind een betere balans tussen controle en verantwoordelijkheden op de werkvloer

    Royal Bank of Scotland2016-05-10
  7. Nuttig (1)

    "Jammer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal Bank of Scotland

    Pluspunten

    Hoewel het afstoten van de buitenlandse activiteiten jammerlijk nogal wat personele consequenties heeft, kan ik niet anders zeggen dan dat RBS een uitstekende werkgever is, die rekening houdt met persoonlijke omstandigheden en de ruimte biedt om hieraan een invuling te geven.

    Minpunten

    Beleidsmatig kan je hier en daar wat vraagtekens zetten. Carriere mogelijkheden in Nederland tot nulpunt gezakt vanwege ontmanteling.

    Royal Bank of Scotland2016-04-15
  8. "Drama voor alle ex ABN AMRO medewerkers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Senior Business Analyst in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Royal Bank of Scotland voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    goede regeling voor iedereen die weg moet

    Minpunten

    zeer slecht management in de loop der jaren, hoogmoed komt voor de val...

    Advies aan management

    stop er helemaal mee

    Royal Bank of Scotland2015-07-27
  9. "Goed bedrijf, zelfs in slechte tijden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Royal Bank of Scotland voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Geweldig bedrijf als je toegewijd en gedreven bent. Goede salarissen en compensatieplan. Ik kwam erachter dat er veel mogelijkheden waren me rond te bewegen binnen de Groep.

    Minpunten

    Financiële crisis zorgt voor de meeste nadelen, niet specifiek voor dit bedrijf maar problemen voor de hele industrie.

    Advies aan management

    Vind je 'stand alone and stand apart' slogan van de gedeelde diensten erg leuk!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Royal Bank of Scotland2014-11-11
  10. "Gemengd, het hangt allemaal af van de afdeling en de manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Royal Bank of Scotland

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden als je jezelf beschikbaar stelt

    Minpunten

    Slecht management, geen goede kijk van boven naar beneden Gebrek aan communicatie tussen bedrijfseenheden, afdelingen en regio's Gebrek aan respect en begrip voor andere culturen Gebrek aan diversiteit in het management (vrouwen etc.) Helemaal een oude jongens club

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Royal Bank of Scotland2014-06-23
Er zijn 3524 reviews gevonden