Reviews voor Royal HaskoningDHV | Glassdoor.nl

Reviews van Royal HaskoningDHV

Bijgewerkt op Oct 25, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.1
92%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Royal HaskoningDHV CEO Erik Oostwegel
Erik Oostwegel
50 Beoordelingen
  1. "Meer vrijheid ga je ergens anders niet krijgen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal HaskoningDHV voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid en flexibiliteit, in een open sfeer en platte organisatiestructuur. Maatschappelijk relevante projecten. Alle mogelijkheid om loopbaan naar eigen inzicht vorm te geven. Stimuleert en faciliteert om aan eigen ontwikkeling te werken, met grote eigen verantwoordelijkheid.

    Minpunten

    Veel ambitie om te vernieuwen en te innoveren, maar daarin nog erg zoekende en weinig concreet. Winstgevendheid valt tegen.

    Advies aan management

    Teveel doorstroom, mensen blijven niet lang genoeg hangen waardoor het erg lastig is om kennis en ervaring op te bouwen en vast te houden. Primaire en secundaire voorwaarden voor medewerkers zijn niet slecht, maar zijn door andere partijen te makkelijk te overtreffen. Het karakter van het bedrijf is dan niet goed genoeg om mensen binnen te houden.

    Royal HaskoningDHV2019-10-25
  2. "Stabiel bedrijf met voldoende kansen"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Royal HaskoningDHV

    Pluspunten

    Goede sfeer tussen collega's en een gave kantoor locatie (Amsterdam). Voldoende projecten/werk en genoeg ruimte voor ontwikkeling binnen het bedrijf.

    Minpunten

    Werkpakket en indeling van je beschikbare tijd dien je zelf goed te monitoren. Als werknemer ervoor waken dat het niet teveel is/wordt.

    Royal HaskoningDHV2019-08-10
  3. "Review RHDHV"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amersfoort
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal HaskoningDHV voor 3 jaar

    Pluspunten

    veel vrijheid, veel ontwikkelingsmogelijkheden, het bedrijf stelt je in de gelegenheid je eigen ontwikkelingen te kiezen en na te streven

    Minpunten

    grote organisatie, weinig samenhang, veel indivuduelen

    Royal HaskoningDHV2019-07-18
  4. "review op verzoek van Glassdoor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Nijmegen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Royal HaskoningDHV voor 10 jaar

    Pluspunten

    dynamisch, doorgroeimogelijkheden, vrijheid en internationaal, vooruitstrevend.

    Minpunten

    Het bedrijf is dusdanig groot geworden dat het onpersoonlijker is geworden

    Royal HaskoningDHV2019-07-04
  5. "Prettige no-nonsense organisatie met relatief platte structuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Amersfoort
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Royal HaskoningDHV voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Grote betrokkenheid van de werknemers bij het werk en elkaar. Open communicatie tussen medewerkers (en management). Prachtige projecten wereldwijd.

    Minpunten

    Salaris is niet het hoogste, maar is kenmerkend voor 'engineering consultancy'. Belangrijk om intern netwerk goed op te bouwen om kansen te krijgen en in het vizier te blijven. Meer om 'wie je kent' dan 'wat je kunt'. In toenemende mate gericht op de 'cijfers' en 'proces' en 'control' .

    Advies aan management

    Meer vertrouwen geven aan het hoogopgeleide personeel: niet overdreven 'in control' willen zijn en micro-managen. Het aantal rapportages aan management is echt n overkill.

    Royal HaskoningDHV2019-03-06
  6. "Tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal HaskoningDHV

    Pluspunten

    - veel aandacht voor innovatie en transformatie - informele werkssfeer - veel flexibiliteit en vrijheid om je eigen ambities na te jagen

    Minpunten

    - verouderde systemen staan haaks op de beloofde inzet op digital engineering en big data

    Royal HaskoningDHV2019-01-22
  7. "Tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Royal HaskoningDHV voor 10 jaar

    Pluspunten

    Vrijheid, deeltijd, secundaire voorwaarden, persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Star mbt leaseautorgelingen. Jobs bevatten veel ondernemerschapstaken van werk binnenhalen, uitvoeren, facturatieproces. Hierdoor druk op inhoudelijke job.

    Royal HaskoningDHV2018-11-14
  8. "Mooie organisatie met leuke collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medior Consultant in Amersfoort
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Royal HaskoningDHV voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Diverse markten en disciplines te combineren, afwisselend werk.

    Minpunten

    Weinig doorgroei, salarisgebouw is redelijk star.

    Advies aan management

    Meer mogelijkheden tot snellere doorgroei.

    Royal HaskoningDHV2018-08-28
  9. "Positief, prettige professionele collega’s, ruimte voor ontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Adviseur Contract En Projectmanagement in Amersfoort
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Royal HaskoningDHV

    Pluspunten

    Flexwerken, veel verschillende projecten, hoog kennisniveau

    Minpunten

    Grootte van de organisatie waardoor efficiëntie soms uit blijft

    Advies aan management

    open mind

    Royal HaskoningDHV2018-07-26
  10. "Bedrijf met een hart"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Royal HaskoningDHV

    Pluspunten

    Mensgericht. Enorme expertise aanwezig bij hele fijne collega's - niet politiek. Veel variatie en mooie projecten, zowel in Nederland als erbuiten. Veel vrijheid om rol in te vullen naar eigen wens. Veel focus op innovatie en duurzaamheid.

    Minpunten

    Arbeidsvoorwaarden zijn redelijk maar kunnen altijd beter.

    Royal HaskoningDHV2018-02-11
Er zijn 102 reviews gevonden