Reviews voor Royal HaskoningDHV | Glassdoor.nl

Reviews van Royal HaskoningDHV

Bijgewerkt op 25 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.3
94%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Royal HaskoningDHV CEO Erik Oostwegel
Erik Oostwegel
53 Beoordelingen
  1. "Overwegend fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Adviseur installaties in Amsterdam

    Ik werk voltijd bij Royal HaskoningDHV voor 5 jaar

    Pluspunten

    Sfeer, collega's, projecten, flexibiliteit & zelfstandigheid, leercurve & opgedane ervaringen

    Minpunten

    Salaris groei gaat heel traag.

    Royal HaskoningDHV2020-02-25
  2. "Project Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal HaskoningDHV

    Pluspunten

    Trainingsprogramma, mogelijkheden voor een coachingtraject, werksfeer is goed

    Minpunten

    Managers niet altijd even capabel, spoedafdeling is niet bijzonder competitief

    Royal HaskoningDHV2020-01-25
  3. "Meer vrijheid ga je ergens anders niet krijgen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal HaskoningDHV voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid en flexibiliteit, in een open sfeer en platte organisatiestructuur. Maatschappelijk relevante projecten. Alle mogelijkheid om loopbaan naar eigen inzicht vorm te geven. Stimuleert en faciliteert om aan eigen ontwikkeling te werken, met grote eigen verantwoordelijkheid.

    Minpunten

    Veel ambitie om te vernieuwen en te innoveren, maar daarin nog erg zoekende en weinig concreet. Winstgevendheid valt tegen.

    Verder lezen
    Royal HaskoningDHV2019-10-25
  4. "Stabiel bedrijf met voldoende kansen"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Royal HaskoningDHV

    Pluspunten

    Goede sfeer tussen collega's en een gave kantoor locatie (Amsterdam). Voldoende projecten/werk en genoeg ruimte voor ontwikkeling binnen het bedrijf.

    Minpunten

    Werkpakket en indeling van je beschikbare tijd dien je zelf goed te monitoren. Als werknemer ervoor waken dat het niet teveel is/wordt.

    Royal HaskoningDHV2019-08-10
  5. "Review RHDHV"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amersfoort
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal HaskoningDHV voor 3 jaar

    Pluspunten

    veel vrijheid, veel ontwikkelingsmogelijkheden, het bedrijf stelt je in de gelegenheid je eigen ontwikkelingen te kiezen en na te streven

    Minpunten

    grote organisatie, weinig samenhang, veel indivuduelen

    Royal HaskoningDHV2019-07-18
  6. "review op verzoek van Glassdoor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Nijmegen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Royal HaskoningDHV voor 10 jaar

    Pluspunten

    dynamisch, doorgroeimogelijkheden, vrijheid en internationaal, vooruitstrevend.

    Minpunten

    Het bedrijf is dusdanig groot geworden dat het onpersoonlijker is geworden

    Royal HaskoningDHV2019-07-04
  7. "Prettige no-nonsense organisatie met relatief platte structuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Amersfoort
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Royal HaskoningDHV voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Grote betrokkenheid van de werknemers bij het werk en elkaar. Open communicatie tussen medewerkers (en management). Prachtige projecten wereldwijd.

    Minpunten

    Salaris is niet het hoogste, maar is kenmerkend voor 'engineering consultancy'. Belangrijk om intern netwerk goed op te bouwen om kansen te krijgen en in het vizier te blijven. Meer om 'wie je kent' dan 'wat je kunt'. In toenemende mate gericht op de 'cijfers' en 'proces' en 'control' .

    Verder lezen
    Royal HaskoningDHV2019-03-06
  8. "Tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Royal HaskoningDHV

    Pluspunten

    - veel aandacht voor innovatie en transformatie - informele werkssfeer - veel flexibiliteit en vrijheid om je eigen ambities na te jagen

    Minpunten

    - verouderde systemen staan haaks op de beloofde inzet op digital engineering en big data

    Royal HaskoningDHV2019-01-22
  9. "Tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Royal HaskoningDHV voor 10 jaar

    Pluspunten

    Vrijheid, deeltijd, secundaire voorwaarden, persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Star mbt leaseautorgelingen. Jobs bevatten veel ondernemerschapstaken van werk binnenhalen, uitvoeren, facturatieproces. Hierdoor druk op inhoudelijke job.

    Royal HaskoningDHV2018-11-14
  10. "Mooie organisatie met leuke collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medior Consultant in Amersfoort
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Royal HaskoningDHV voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Diverse markten en disciplines te combineren, afwisselend werk.

    Minpunten

    Weinig doorgroei, salarisgebouw is redelijk star.

    Verder lezen
    Royal HaskoningDHV2018-08-28
Er zijn 45 reviews gevonden