Reviews voor SDL | Glassdoor.nl

Reviews van SDL

Bijgewerkt op 19 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 647 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
56%
Aanbevelen bij een kennis
68%
Waardeert directeur
SDL CEO Adolfo Hernandez
Adolfo Hernandez
179 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling

    "Troubling year but we survive (hopefully)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Translator in Ho Chi Minhstad
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SDL voor 5 jaar

    Pluspunten

    - Open, friendly and encouraging environment - Comfortable and safe workplace - Helpful and nice colleagues - Good benefits - Supportive higher management

    Minpunten

    - Not very clear communication from higher management regarding important issues, like company's business decision that would directly affect us - Some Project Managers are unreasonable and not very helpful

    Advies aan management

    Engage all team members in everything that would affect their ability to complete the job or their job's security.

    SDL2018-11-13
  2. "Travailler chez SDL en tant que chef de projet"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij SDL

    Pluspunten

    - possibilité de suivre d'innombrables formations - implication dans la gestion de projets dès le début

    Minpunten

    - charge de travail importante - esprit d’équipe manquant

    SDL2019-04-01
  3. "Innovatief bedrijf met een goede toekomst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Architect in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SDL

    Pluspunten

    Innovatief, internationaal, fijne collega's, veel vrijheid

    Minpunten

    veel verandering en daar moet je tegen kunnen

    Advies aan management

    Ga niet te snel

    SDL2017-09-13
  4. "Good teams to be part of"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij SDL

    Pluspunten

    Teams of very good professionals.

    Minpunten

    none that I can think of

    SDL2017-07-21

    Reactie van SDL

    December 7, 2017Global Head of HR and Employee Experience

    Thanks for this review. It’s great to see that you enjoyed working at SDL. I see you have now left the company but I wish you well in the future. Regards, Roddy.

  5. Nuttig (14)

    "Hard werken baat hier niet!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij SDL voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Goede vertrouwensband en communicatie met mijn manager (voor zover zijn beperkingen hem dat toelaten). - Voornamelijk goede collega's.

    Minpunten

    - Persoonlijke ontwikkeling, daar kijken ze niet eens naar om. - Het leiderschap doet nu enkel hun best omdat ze veel goede werknemers verloren hebben (niet van mijn afdeling). - Ze tonen werknemers nauwelijks waardering (financieel of anders).

    Advies aan management

    Stop met te beloven dat er ‘betere tijden’ komen terwijl je de wereld eist, zonder dat er tastbare waardering voor tegemoet komt.

    SDL2014-11-17
  6. Nuttig (10)

    "Incompetente managers & micro management, vertrouwensproblemen en communicatieproblemen!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software-ontwikkelaar in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijdgewerkt bij SDL voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    * Fijne collega's, erg informele werkcultuur.

    Minpunten

    * De people management vaardigheden van de weinige (incompetente) lijnmanagers zijn meer dan twijfelachtig. Ze hebben het milieu heel demotiverend gemaakt met hun micro management, vertrouwenskwesties en communicatieproblemen. * Heel adhoc w.r.t. met het in dienst nemen op senior niveau in de organisatie en hangt geheel af van je lijn manager en jouw relatie met hem; ondanks je fantastische prestaties, heeft het... weinig impact. Veel ontwikkelaars hebben "senior" / "lead" in hun functieomschrijving en dat is de enige plek waar deze titels terug te vinden zijn. * Proces van aannemen is nagenoeg kapot. * Team playing/building wordt binnen de organisatie niet bevorderd. Het enige doel is leveren, ongeacht hoeveel kortere wegen je moet nemen. Deze soort aanpak resulteert altijd in ernstige inspanningen in bug fixing in een latere fase (na de levering)... vandaar dat we intern na dit proces verwijzen als *bug-gestuurd* ontwikkelen. * Agile wordt alleen als een mechanisme gebruikt om software te leveren. In de praktijk is bug gedreven ontwikkeling van kracht.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    * Leer de lijnmanagers "vaardigheden om mensen te managen" * Laat de medewerkers de vaardigheden van hun manager beoordelen. Op deze manier zal er een betere feedback systeem in werking treden. * Neem mensen aan die beter zijn dan jij bent. Neem niet alleen aan om de lege posities op te vullen die je hebt in het team. Bekijk de "sollicitatie reviews" op glassdoor.com om een beeld te krijgen van hoe software... ingenieurs je wervingsproces waarnemen.. * Train mensen. Denk niet als ze het bedrijf verlaten, denk als ze niet weggaan en net zo analfabetisch blijven als vandaag.

    Meer weergeven
    SDL2014-11-25
  7. Nuttig (3)

    "Probeer het management te verbeteren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software-ontwikkelaar in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij SDL voor 3 jaar

    Pluspunten

    * Veel uitdagende, technische problemen om in te duiken * Liever kleine teams die eenvoudiger ondersteunen

    Minpunten

    * Onduidelijkheid van senior management naar de middelste laag * Gebrek aan gepaste communicatie * Verticaal gepositioneerde teams hoewel ze flexibele technieken proberen toe te passen

    Advies aan management

    * Vul het kennis gat van technische personeel niet via het hoger management * Communiceer eenvoudiger * Ken de pluspunten van je mensen beter

    SDL2014-09-27
  8. "Great People"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Manager in Montréal, QC
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij SDL voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Great people good environment

    Minpunten

    Low salary not a direct path to promotion

    SDL2019-09-16
  9. "Good company to work for."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Technical Support Engineer in Bristol, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij SDL voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Good holidays, Decent benefits and good culture

    Minpunten

    Lower end of salary, too much middle management

    SDL2019-09-16
  10. "Good Company COULD be Fantastic"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in New York, NY
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SDL voor 3 jaar

    Pluspunten

    Great friendly coworkers, great managers, sometimes limited work, good vacation time and sick days, occasional snacks and lunches.

    Minpunten

    - Everyone should be able to work remote whenever wherever and come in when necessary for execs. - Sometimes limited work. - Certain team's work hours and schedules. - Sub par health benefits.

    Advies aan management

    - Everyone should be able to work remote whenever wherever.

    SDL2019-09-11
Er zijn 647 reviews gevonden
</>Embed