Reviews voor SDL | Glassdoor.nl

Reviews van SDL

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 619 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
57%
Aanbevelen bij een kennis
71%
Waardeert directeur
SDL CEO Adolfo Hernandez
Adolfo Hernandez
171 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling

    "Troubling year but we survive (hopefully)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Translator in Ho Chi Minhstad
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SDL voor 6 jaar

    Pluspunten

    - Open, friendly and encouraging environment - Comfortable and safe workplace - Helpful and nice colleagues - Good benefits - Supportive higher management

    Minpunten

    - Not very clear communication from higher management regarding important issues, like company's business decision that would directly affect us - Some Project Managers are unreasonable and not very helpful

    Advies aan management

    Engage all team members in everything that would affect their ability to complete the job or their job's security.

    SDL2018-11-13
  2. "Travailler chez SDL en tant que chef de projet"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij SDL

      Pluspunten

      - possibilité de suivre d'innombrables formations - implication dans la gestion de projets dès le début

      Minpunten

      - charge de travail importante - esprit d’équipe manquant

      SDL2019-04-01
    • "Innovatief bedrijf met een goede toekomst"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Architect in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij SDL

      Pluspunten

      Innovatief, internationaal, fijne collega's, veel vrijheid

      Minpunten

      veel verandering en daar moet je tegen kunnen

      Advies aan management

      Ga niet te snel

      SDL2017-09-13
    • "Good teams to be part of"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik heb gewerkt bij SDL

        Pluspunten

        Teams of very good professionals.

        Minpunten

        none that I can think of

        SDL2017-07-21

        Reactie van SDL

        December 7, 2017Global Head of HR and Employee Experience

        Thanks for this review. It’s great to see that you enjoyed working at SDL. I see you have now left the company but I wish you well in the future. Regards, Roddy.

      • Nuttig (14)

        "Hard werken baat hier niet!"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
        Niet aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Afkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij SDL voor 4 jaar

        Pluspunten

        - Goede vertrouwensband en communicatie met mijn manager (voor zover zijn beperkingen hem dat toelaten). - Voornamelijk goede collega's.

        Minpunten

        - Persoonlijke ontwikkeling, daar kijken ze niet eens naar om. - Het leiderschap doet nu enkel hun best omdat ze veel goede werknemers verloren hebben (niet van mijn afdeling). - Ze tonen werknemers nauwelijks waardering (financieel of anders).

        Advies aan management

        Stop met te beloven dat er ‘betere tijden’ komen terwijl je de wereld eist, zonder dat er tastbare waardering voor tegemoet komt.

        SDL2014-11-17
      • Nuttig (10)

        "Incompetente managers & micro management, vertrouwensproblemen en communicatieproblemen!"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Software-ontwikkelaar in Amsterdam
        Niet aanbevolen
        Negatief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik heb voltijdgewerkt bij SDL voor meer dan 4 jaar

        Pluspunten

        * Fijne collega's, erg informele werkcultuur.

        Minpunten

        * De people management vaardigheden van de weinige (incompetente) lijnmanagers zijn meer dan twijfelachtig. Ze hebben het milieu heel demotiverend gemaakt met hun micro management, vertrouwenskwesties en communicatieproblemen. * Heel adhoc w.r.t. met het in dienst nemen op senior niveau in de organisatie en hangt geheel af van je lijn manager en jouw relatie met hem; ondanks je fantastische prestaties, heeft het weinig...

        Meer weergeven

        Advies aan management

        * Leer de lijnmanagers "vaardigheden om mensen te managen" * Laat de medewerkers de vaardigheden van hun manager beoordelen. Op deze manier zal er een betere feedback systeem in werking treden. * Neem mensen aan die beter zijn dan jij bent. Neem niet alleen aan om de lege posities op te vullen die je hebt in het team. Bekijk de "sollicitatie reviews" op glassdoor.com om een beeld te krijgen van hoe software ingenieurs...

        Meer weergeven
        SDL2014-11-25
      • Nuttig (3)

        "Probeer het management te verbeteren"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Software-ontwikkelaar in Amsterdam
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik werk voltijd bij SDL voor 4 jaar

        Pluspunten

        * Veel uitdagende, technische problemen om in te duiken * Liever kleine teams die eenvoudiger ondersteunen

        Minpunten

        * Onduidelijkheid van senior management naar de middelste laag * Gebrek aan gepaste communicatie * Verticaal gepositioneerde teams hoewel ze flexibele technieken proberen toe te passen

        Advies aan management

        * Vul het kennis gat van technische personeel niet via het hoger management * Communiceer eenvoudiger * Ken de pluspunten van je mensen beter

        SDL2014-09-27
      • "A nice place to work at as a translator"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Associate Translator in Santiago
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik werk voltijd bij SDL voor meer dan een jaar

        Pluspunten

        Overall, a good place to work. Working hours can be flexible, and we don't have to work outside the office hours. We're encouraged to make decisions and manage our times as long as we comply with the delivery times for projects. If you are interested in management, you can have a hand in some internal project management tasks as well. Managers foster a friendly working environment through internal activities.

        Minpunten

        Sometimes, working extra hours is inevitable when demand is high.

        SDL2019-05-17
      • Nuttig (1)

        "N/A"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Account Director in Londen, Engeland
        Niet aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Afkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij SDL voor 4 jaar

        Pluspunten

        Work life balance Autonomy Work from home

        Minpunten

        Salary Internal politics Commission Career progression is non existent

        SDL2019-05-20
      • "Great environment and great people"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij SDL

        Pluspunten

        Very helpful colleagues. My manager is very nice and has guided us through the learning process. I am very pleased with the atmosphere

        Minpunten

        Salaries are very small in some departments

        SDL2019-05-04
      Er zijn 619 reviews gevonden