Reviews van SOA People

Bijgewerkt op Jul 19, 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

15 van meer dan 59 reviews gevonden

4.0
85%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
SOA People Co-Founder and President  Vincent Simioni
Vincent Simioni
30 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Meer dan werk

    Jul 19, 2022 - Financial Consultant in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Je krijgt vanaf dag 1 verantwoordelijkheden - Je hebt de vrijheid je eigen groeipad te kiezen - Je wordt zeer persoonlijk begeleid - Je kunt bij het management op ieder moment van de dag binnenlopen - Jaarlijks bedrijfsuitje, jaarlijks junioren uitje, jaarlijkse afdeling uitjes - Internationale mogelijkheden

    Minpunten

    - Wat jongeren aangeven als minpunt is dat je naar een hoog salaris toe moet werken, je krijgt het niet vanaf dag 1 (dit ook gezien de focus ligt op groeien/kennis opdoen /in jezelf investeren), ik heb toentertijd bewust gekozen om eerst te leren en in mezelf te investeren, maar het leek me wel goed om te benoemen zodat men het mee kan nemen in de afweging.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer

    Goede werkgever met veel projecten met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling!

    May 7, 2021 - SAP Consultant in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Arbeidsvoorwaarden, projecten, team, kennis, carriere

    Minpunten

    Dit heb ik nog niet ondervonden

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Mooi bedrijf, vreemde naam

    Jul 28, 2020 - SAP SCM Consultant in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke groep werknemers die altijd klaar staan om te helpen.

    Minpunten

    Vreemde bonusbeleid t.o.v. vakantiedagen, hoewel naam goed blijft hangen worden er ook veel grappen over gemaakt.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Fijne werkgever

    Jun 25, 2020 - Medewerker in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Fijne werkgever, leuke collega's & fijne werksfeer

    Minpunten

    Ik heb geen minpunten kunnen vinden

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Can Do mentaliteit

    Jun 17, 2020 - Senior Consultant in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke collega's goede projecten en doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Training dient in eigen tijd plaats te vinden

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Fijne werkgever!

    Jun 15, 2020 - Medewerker in Nieuwegein
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Multicultureel, korte lijnen, snel schakelen, aandacht voor het individu en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

    Minpunten

    Ik kan echt niets verzinnen en ben erg blij dat ik hier werk.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 2.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Belofte niet waargemaakt

    Oct 14, 2019 - SAP Consultant 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vrijheid Jonge ploeg vanwege eigen academy

    Minpunten

    Detacheerder Sales slecht aangesloten Veel beloven, weinig waarmaken

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 2.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    goede plaats voor starters, maar niet om te blijven

    Sep 15, 2021 - SAP Consultant in Waver
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - waardevolle opleiding tot junior consultant

    Minpunten

    - weinig transparantie over beleid en visie van het bedrijf - zeer veel langlopende projecten waarvoor beperkte SAP-kennis is vereist. - zeer conservatief als het aankomt op work-life balance

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  9. 2.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Vergoeding is prima, andere zaken teleurstellend

    Apr 20, 2020 - SAP Consultant 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Enorme investering in elke persoon - Theoretisch enorm veel bijgeleerd

    Minpunten

    - Geen project, geen interesse in de persoon - Slechte communicatie

    1 persoon vond deze review nuttig
  10. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Zeer goed

    Nov 23, 2019 - Senior SAP Consultant 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Gelijke kansen voor wie weet wat wilt

    Minpunten

    Geen min punten te melden

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 15 Reviews

Veelgestelde vragen over SOA People-reviews

SOA People heeft een algemene beoordeling van 4.0 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 59 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 85% van de werknemers zou werken bij SOA People aanraden aan vrienden en 67% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 9% verbeterd.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van SOA People hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.5 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij SOA People. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -5% verslechterd.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 85% van de werknemers van SOA People vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden SOA People met een waarde van 3.7 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.5 voor cultuur en waarden en 3.7 voor loopbaanmogelijkheden.

Loopbanen die populair zijn bij SOA People-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij SOA People? Deel uw ervaringen

SOA People logo
of