Cover image for ST Electronics (Singapore)
Logo

ST Electronics (Singapore)

Is dit uw bedrijf?

ST Electronics (Singapore)

Review toevoegen

Reviews van ST Electronics (Singapore)

596 van meer dan 815 reviews gevonden
3,2
37% Aanbevelen bij een kennis
ST Electronics (Singapore) President and CEO Vincent Chong
69% Waardeert directeur

3,2
37%
Aanbevelen bij een kennis
69%
Waardeert directeur
ST Electronics (Singapore) President and CEO Vincent Chong
Vincent Chong
93 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij ST Electronics (Singapore) werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over ST Electronics (Singapore)-reviews

  ST Electronics (Singapore) heeft een algemene beoordeling van 3,2 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 815 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 37% van de werknemers zou werken bij ST Electronics (Singapore) aanraden aan vrienden en 43% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van ST Electronics (Singapore) hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 2,8 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij ST Electronics (Singapore). Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 37% van de werknemers van ST Electronics (Singapore) vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden ST Electronics (Singapore) met een waarde van 3,5 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 2,9 voor cultuur en waarden en 2,9 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij ST Electronics (Singapore)-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 815 reviews over ST Electronics (Singapore) die anoniem zijn geplaatst door werknemers van ST Electronics (Singapore). Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of ST Electronics (Singapore) bij u past.