Reviews van SThree

Bijgewerkt op Nov 19, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

10 van meer dan 573 reviews gevonden

3.8
68%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
SThree CEO Mark Dorman (no image)
Mark Dorman
5 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  1. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    werken bij

    May 18, 2017 - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Zeer ambitieuze en professionale organisatie. Concrete (door)groeimogelijkheden en ruimte om te leren.

    Minpunten

    de primaire arbeidsvoorwaarden zijn aan de lage kant. parkeren is lastig en etc. etc.

    1 persoon vond deze review nuttig
  2. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Geen gezonde werkomgeving

    Nov 19, 2021 - Senior Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Doorgroeimogelijkheden (heb je zelf in de hand)

    Minpunten

    - Druk van management - Geen team spirit (iedereen wilt zijn eigen doelen behalen) - Zeer veel verloop - Verwachting om na werktijden door te werken

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Recruitment consultant

    Oct 20, 2021 - Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel trainingen en mogelijkheid om te sporten in de pauze

    Minpunten

    Stijl van leidinggeven, veel regels binnen het bedrijf

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van SThree

    Employer Branding

    Bedankt voor je recensie! Goed om te zien dat je de trainingen en de mogelijkheid om te kunnen sporten tijdens je werkdag als positief hebt ervaren. We vinden feedback enorm waardevol en zullen het delen binnen de organisatie. Groeten, SThree

  4. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    -

    Jul 14, 2021 - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Voldoende salaris mogelijkheden in verband met commissies

    Minpunten

    heel erg sales gericht, moet je maar passen natuurlijk.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van SThree

    Employer Branding

    Bedankt voor de recensie! We geloven sterk in het belonen en erkennen van onze mensen voor de rol die ze spelen in het SThree succes, dus het is geweldig om te lezen dat u vindt dat wij het goed doen als organisatie. We stellen het zeer op prijs dat u uw feedback met ons deelt - het is nuttig om deze informatie te ontvangen, omdat het ons helpt om de manier waarop SThree onderneemt te blijven verbeteren.

  5. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 8 jaar

    gaan verkeerde kant op

    Jun 3, 2021 - Sales Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    collega's, sfeer, doorgroei en loon

    Minpunten

    management is helaas kwijt waar het om draait

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van SThree

    Employer Branding

    Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm! Het is goed om te horen dat je bij SThree omringd werd door geweldige mensen, want we weten hoe belangrijk dit is voor ieders welzijn en dat je het naar je zin hebt tijdens je werk. Wij geloven sterk in het belonen en erkennen van onze mensen voor de rol die ze spelen binnen ons succes, dus het is fantastisch dat u vindt dat we het goed doen als het gaat om salaris. We vinden het belangrijk om continue te kijken naar onze verbeterpunten, dus uw feedback over het management, hoe teleurstellend dan ook om te lezen, zal ons helpen om in de toekomst de manier waarop SThree onderneemt te blijven verbeteren.

  6. 3.0
    Voormalige werknemer

    Prima

    Apr 12, 2021 - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Prima werksfeer - Doorgroeimogelijkheden (salaris en functie) - Hard aan de bak. Verwachting van je dat je buiten kantoortijden doorwerkt

    Minpunten

    - Weinig begeleiding - Onboarding training zou beter kunnen

    1 persoon vond deze review nuttig

    Reactie van SThree

    Employer Branding

    Bedankt voor je review! Goed om te zien dat je de werksfeer en mogelijkheden als positief hebt ervaren. We vinden feedback enorm waardevol en nemen jouw tips zeker mee in de optimalisaties van onze learning processen. Groeten, SThree

  7. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    marketing functie SThree

    Nov 22, 2019 - Marketing in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede opleidings- en trainingsmogelijkheden. Goede doorgroeimogelijkheden prettige werksfeer

    Minpunten

    de focus ligt op sales

    1 persoon vond deze review nuttig
  8. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Consultant

    Jan 14, 2019 - Sales Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Promoties Trainingen Meer Incentives Feesten Bonus Sfeer energiek en gedreven Passie Goede leerschool

    Minpunten

    Soms micro management Druk Variabel door bonus Ouderwets Kpi

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Enerverende tijd!

    Jun 24, 2017 - HR Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vrijheid, veel mogelijkheden, leuke collega's, leuke uitdagingen, bedrijf ontwikkelt zich positief! Veel verandering, het is nooit saai, geen dag is hetzelfde. Ik kreeg een contract voor onbepaalde tijd toen ik met zwangerschapsverlof was en een promotie toen ik hoogzwanger was.

    Minpunten

    Management soms iets te Engels. Veel wordt gevierd met alchohol, niet altijd prettig voor de niet drinkers. Mannencultuur, nog niet zo gewend aan mensen met kinderen en een privéleven. Navelstaarderig. Zou goed zijn als ze meer naar de buitenwereld kijken.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    De beste leerschool voor sales professionals

    May 12, 2016 - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Uitmuntende opleiding, goede begeleiding van personeel, ruime en transparante doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Geen type organisatie om sales eens uit te proberen. Zonder volledige commitment red je het niet

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 10 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij SThree-werkzoekenden

Business Analyst
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Associate Recruitment Consultant
Recruitment Consultant Trainee

Werkt u bij SThree? Deel uw ervaringen

SThree logo
of