Reviews van SThree

Bijgewerkt op Apr 28, 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

13 van meer dan 655 reviews gevonden

3.6
76%
Aanbevelen bij een kennis
SThree CEO Timo Lehne
Timo Lehne
0 beoordeling
  1. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    werken bij

    May 18, 2017 - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Zeer ambitieuze en professionale organisatie. Concrete (door)groeimogelijkheden en ruimte om te leren.

    Minpunten

    de primaire arbeidsvoorwaarden zijn aan de lage kant. parkeren is lastig en etc. etc.

    1 persoon vond deze review nuttig
  2. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Prima start van je carrière, maar dit werk moet je niet te lang willen doen

    Apr 28, 2022 - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Prima eerste werkgever waar je in korte tijd veel kan leren en snel veel geld kan verdienen.

    Minpunten

    Weinig afwisselend werk waarin je snel uitgeleerd bent. Weinig ruimte om je in de breedte te ontwikkelen. De beste recruiters die iets anders willen doen worden vaak leidinggevende, terwijl ze hier niet altijd de juiste skills voor hebben. Als je een goede manager hebt kan je een leuke tijd hebben, maar een onervaren manager kan het werk heel vervelend maken.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Senior Recruiter

    Mar 17, 2022 - Senior Technical Recruiter in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Excellent training and career advancement opportunities

    Minpunten

    Middle management can be micro-managing

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 4.0
    Voormalige werknemer

    Had a great time!

    Jan 10, 2022 - Senior Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Great as a first job: they train you fully and thoroughly. - Lots of guidance from manager. - Pay (including commission) was good.

    Minpunten

    - Very target & kpi driven.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Geen gezonde werkomgeving

    Nov 19, 2021 - Senior Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Doorgroeimogelijkheden (heb je zelf in de hand)

    Minpunten

    - Druk van management - Geen team spirit (iedereen wilt zijn eigen doelen behalen) - Zeer veel verloop - Verwachting om na werktijden door te werken

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Recruitment consultant

    Oct 20, 2021 - Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel trainingen en mogelijkheid om te sporten in de pauze

    Minpunten

    Stijl van leidinggeven, veel regels binnen het bedrijf

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van SThree

    Employer Branding

    Bedankt voor je recensie! Goed om te zien dat je de trainingen en de mogelijkheid om te kunnen sporten tijdens je werkdag als positief hebt ervaren. We vinden feedback enorm waardevol en zullen het delen binnen de organisatie. Groeten, SThree

  7. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    -

    Jul 14, 2021 - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Voldoende salaris mogelijkheden in verband met commissies

    Minpunten

    heel erg sales gericht, moet je maar passen natuurlijk.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van SThree

    Employer Branding

    Bedankt voor de recensie! We geloven sterk in het belonen en erkennen van onze mensen voor de rol die ze spelen in het SThree succes, dus het is geweldig om te lezen dat u vindt dat wij het goed doen als organisatie. We stellen het zeer op prijs dat u uw feedback met ons deelt - het is nuttig om deze informatie te ontvangen, omdat het ons helpt om de manier waarop SThree onderneemt te blijven verbeteren.

  8. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 8 jaar

    gaan verkeerde kant op

    Jun 3, 2021 - Sales Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    collega's, sfeer, doorgroei en loon

    Minpunten

    management is helaas kwijt waar het om draait

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van SThree

    Employer Branding

    Bedankt voor je review, dat waarderen we enorm! Het is goed om te horen dat je bij SThree omringd werd door geweldige mensen, want we weten hoe belangrijk dit is voor ieders welzijn en dat je het naar je zin hebt tijdens je werk. Wij geloven sterk in het belonen en erkennen van onze mensen voor de rol die ze spelen binnen ons succes, dus het is fantastisch dat u vindt dat we het goed doen als het gaat om salaris. We vinden het belangrijk om continue te kijken naar onze verbeterpunten, dus uw feedback over het management, hoe teleurstellend dan ook om te lezen, zal ons helpen om in de toekomst de manier waarop SThree onderneemt te blijven verbeteren.

  9. 3.0
    Voormalige werknemer

    Prima

    Apr 12, 2021 - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Prima werksfeer - Doorgroeimogelijkheden (salaris en functie) - Hard aan de bak. Verwachting van je dat je buiten kantoortijden doorwerkt

    Minpunten

    - Weinig begeleiding - Onboarding training zou beter kunnen

    1 persoon vond deze review nuttig

    Reactie van SThree

    Employer Branding

    Bedankt voor je review! Goed om te zien dat je de werksfeer en mogelijkheden als positief hebt ervaren. We vinden feedback enorm waardevol en nemen jouw tips zeker mee in de optimalisaties van onze learning processen. Groeten, SThree

  10. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    marketing functie SThree

    Nov 22, 2019 - Marketing in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede opleidings- en trainingsmogelijkheden. Goede doorgroeimogelijkheden prettige werksfeer

    Minpunten

    de focus ligt op sales

    1 persoon vond deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 13 Reviews

Veelgestelde vragen over SThree-reviews

SThree heeft een algemene beoordeling van 3.6 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 655 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 76% van de werknemers zou werken bij SThree aanraden aan vrienden en 56% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 2% verbeterd.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van SThree hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.3 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij SThree. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 6% verbeterd.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 76% van de werknemers van SThree vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden SThree met een waarde van 2.9 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.3 voor cultuur en waarden en 4.4 voor loopbaanmogelijkheden.

Loopbanen die populair zijn bij SThree-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij SThree? Deel uw ervaringen

SThree logo
of