Reviews van SThree

Bijgewerkt op Jul 14, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

68 van meer dan 537 reviews gevonden

3.9
79%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
SThree CEO Mark Dorman (no image)
Mark Dorman
4 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    werken bij

    May 18, 2017 - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Zeer ambitieuze en professionale organisatie. Concrete (door)groeimogelijkheden en ruimte om te leren.

    Minpunten

    de primaire arbeidsvoorwaarden zijn aan de lage kant. parkeren is lastig en etc. etc.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    -

    Jul 14, 2021 - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Voldoende salaris mogelijkheden in verband met commissies

    Minpunten

    heel erg sales gericht, moet je maar passen natuurlijk.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 8 jaar

    gaan verkeerde kant op

    Jun 3, 2021 - Sales Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    collega's, sfeer, doorgroei en loon

    Minpunten

    management is helaas kwijt waar het om draait

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 3.0
    Voormalige werknemer

    Prima

    Apr 12, 2021 - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Prima werksfeer - Doorgroeimogelijkheden (salaris en functie) - Hard aan de bak. Verwachting van je dat je buiten kantoortijden doorwerkt

    Minpunten

    - Weinig begeleiding - Onboarding training zou beter kunnen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van SThree

    Employer Branding

    Bedankt voor je review! Goed om te zien dat je de werksfeer en mogelijkheden als positief hebt ervaren. We vinden feedback enorm waardevol en nemen jouw tips zeker mee in de optimalisaties van onze learning processen. Groeten, SThree

  5. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    marketing functie SThree

    Nov 22, 2019 - Marketing in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede opleidings- en trainingsmogelijkheden. Goede doorgroeimogelijkheden prettige werksfeer

    Minpunten

    de focus ligt op sales

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Consultant

    Jan 14, 2019 - Sales Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Promoties Trainingen Meer Incentives Feesten Bonus Sfeer energiek en gedreven Passie Goede leerschool

    Minpunten

    Soms micro management Druk Variabel door bonus Ouderwets Kpi

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Enerverende tijd!

    Jun 24, 2017 - HR Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vrijheid, veel mogelijkheden, leuke collega's, leuke uitdagingen, bedrijf ontwikkelt zich positief! Veel verandering, het is nooit saai, geen dag is hetzelfde. Ik kreeg een contract voor onbepaalde tijd toen ik met zwangerschapsverlof was en een promotie toen ik hoogzwanger was.

    Minpunten

    Management soms iets te Engels. Veel wordt gevierd met alchohol, niet altijd prettig voor de niet drinkers. Mannencultuur, nog niet zo gewend aan mensen met kinderen en een privéleven. Navelstaarderig. Zou goed zijn als ze meer naar de buitenwereld kijken.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    De beste leerschool voor sales professionals

    May 12, 2016 - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Uitmuntende opleiding, goede begeleiding van personeel, ruime en transparante doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Geen type organisatie om sales eens uit te proberen. Zonder volledige commitment red je het niet

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 4.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Het was een geweldige leerervaring met een groep toegewijde mensen.

    Jan 29, 2014 - Recruiting Consultant in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ze hebben echt veel moeite in hun trainingsprogramma gestopt en ze bieden een plaats waar je serieus werkend kunt leren, je kunt leren van je fouten en ze moedigen je aan om je uiterste best te doen doordat ze zelf doen waar ze voor staan.

    Minpunten

    Door de sterke focus op KPI's draaide het soms meer om kwantiteit dan om kwaliteit, maar er is ook SINALOA (Safety In Numbers And The Law Of Averages; veiligheid in cijfers en de wet van gemiddelden). Omdat je nooit alles zult weten wat er te weten valt, omdat zelfs de klanten en de kandidaten vaak niet eens weten wat ze niet weten.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Je eigen droom werkelijkheid laten worden

    Feb 4, 2014 - Contractmanager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ik had geen diploma en werd de kans geboden om als achttienjarige bij dit bedrijf te beginnen. Ik ben het bedrijf zeer erkentelijk. Het heeft me een leven geboden dat ik niet voor mogelijk had gehouden.

    Minpunten

    Je moet hard werken.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 68 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij SThree-werkzoekenden

Recruitment Consultant
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij SThree? Deel uw ervaringen

SThree logo
of