Reviews voor SYKES | Glassdoor.nl

Reviews van SYKES

Bijgewerkt op nov 1, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

2.9
47%
Aanbevelen bij een kennis
60%
Waardeert directeur
SYKES CEO Chuck Sykes
Chuck Sykes
1.329 Beoordelingen
  1. "Work from home"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Customer Service Agent in Lelystad

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij SYKES gewerkt

    Pluspunten

    Fijn om vanuit huis te werken.

    Minpunten

    Trainings- materiaal moet beter verzorg worden.

    SYKES2019-11-01
  2. "Custumer Service"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service in Berlijn
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij SYKES gewerkt

    Pluspunten

    De koffie is prima en fijne collega's

    Minpunten

    zeer slecht en verouderd werk matariaal, de trainingen die gegeven worden zijn ver onder de maat en amateuristisch te noemen, alle trainingen zijn in het Engels, geen probleem maar de 'docent' spreekt deze taal ver onder de maat. De leidinggevende zijn er bijna nooit en houden zich niet aan hun afspraken. De toiletten zijn ronduit vies en sterk verouderd. De algehele indruk van het gebouw is sterk verouderd. .

    Advies aan management

    Beste management: Ben eerlijk indien U personeel aanneemt en vertel hun de waarheid over de salarissen en ben eerlijk over het netto salaris. Ben eerlijk over de bonussen en betaal deze ook op tijd uit.

    SYKES2018-04-13
  3. "Leuk als tijdelijke tussenstap"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Communicator in Edinburgh, Schotland
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij SYKES voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Makkelijk te krijgen baan, leuke collega´s

    Minpunten

    Laag salaris, slecht materiaal om mee te werken, slechte kwaliteit headset

    Advies aan management

    Verhoog het salaris en investeer in het materiaal

    SYKES2017-10-22
  4. Nuttig (1)

    "Vriendenwereldje"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Call Center Agent in Edinburgh, Schotland
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij SYKES gewerkt

    Pluspunten

    De atmosfeer op de werkvloer was uitermate vriendelijk.

    Minpunten

    Er was geen mogelijkheid tot promotie tenzij je goed bevriend was met iemand hogerop en niet vanwege een goede beoordeling van je supervisor of vorige werkervaring. Er waren nachtdiensten die eerlijk verdeeld wereden en waarvan iedereen op de hoogte was op het moment dat ze aangenomen werden maar toch waren er collega's die zich daar uit wormden en waarbij management dan ook vaak meehielp.

    Advies aan management

    Herken je talent! Als je een werkvloer van 80 man hebt waarbij er 60 een HBO of Universitaire opleiding af hebben dan heb je genoeg talent om binnenshuis te werven in plaats van hogere posities aan mensen van buiten het bedrijf te geven die het werk en het bedrijf niet goed kennen.

    SYKES2017-09-08
  5. Nuttig (1)

    "Enkel als je een eerste job nodig hebt."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technical support-engineer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SYKES voor 3 jaar

    Pluspunten

    Ongelimiteerd reizen in Nederland. Zeer goede training. Als je een fatsoenlijke middelmanager hebt die geeft om wat er aan de hand is, en je kan afschermen van onnodige druk, is het geen slechte plek om voor een tijdje te werken.

    Minpunten

    Weinig mogelijkheden om door te groeien: middelmanagers zijn vaak niet gekozen voor prestaties maar door vriendjespolitiek en hielenlikkerij. Als een middelmanager toxisch is (personeel en drugsmisbruik), dan is actie van het hoge management onwaarschijnlijk: je enige optie is om van departement te wisselen of het te verlaten. Beloftes van verbetering qua werklast van hoger management is daar een voorbeeld van.... Hoge druk op teams voor extra resultaten voor de klant tegen elke prijs... waarvan de klant zich niet bewust is. De focus ligt op kwantiteit, niet kwaliteit. Leidt tot verloren rekeningen. Als je 'peanuts' betaalt, neem dan apen aan. Ze zullen proberen je te beroven van elke loonsverhoging met smerige trucjes.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Stop met het promoveren van de slijmballen naar hoge posities. Kijk naar wat alle werknemers je vertellen. Start met je eigen gedragsnormen na te leven.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    SYKES2014-11-14
  6. "Geen steun bij overplaatsing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice in Maarssen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij SYKES gewerkt

    Pluspunten

    Je wordt makkelijk aangenomen, je moet erg hard werken en er is geen steun of overeenkomst met het bedrijf waar je werkt

    Minpunten

    Ze hebben geen andere klanten dan Fujitsu, dus als je daar klaar bent loopt je contract ook af

    Advies aan management

    Vind meer klanten en help je personeel met een betere werk-privé balans

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    SYKES2014-08-19
  7. "Werkte in het kantoor in Amsterdam, niet slecht."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Network Analyst in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij SYKES voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Goede voordelen zoals de OV-Chipkaart - Goede werkomgeving

    Minpunten

    - Het kantoor in Amsterdam in nu dichtbij

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    SYKES2012-09-19
  8. "U kunt leren sterk en stressbestendig te worden."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Teammanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij SYKES voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Multicultureel en groeimogelijkheden zonder formele achtergrond. Het is mogelijk van vertegenwoordiger tot senior manager op te klimmen.

    Minpunten

    Weinig lager salaris dan vergelijkbare functies in deze branche. Er wordt nauwelijks officiële educatie aangeboden om je te ontwikkelen (alleen certificaten van het bedrijf zelf).

    Advies aan management

    Bied begeleidingsmogelijkheden. Wees bereid te leren en veranderen. Focus u meer op het waarom van zaken die gedaan moeten worden alvorens ze te doen. Bied handvatten om mensen te brengen waar ze willen zijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    SYKES2012-07-27
  9. Nuttig (2)

    "Teleurstellend, ik werd geïnformeerd dat mijn functie overbodig werd 1 week nadat ik was begonnen!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Customer supportmedewerker in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk bij SYKES

    Pluspunten

    De mensen zijn vriendelijk, er heerst een ontspannen sfeer zonder al te veel druk.

    Minpunten

    Niet genoeg werk, geen motivatie of inspiratie (maar misschien komt dit door de situatie), salaris is laag.

    Advies aan management

    Motiveren en trainen van het personeel zou de productiviteit verhogen. Dit werkt beter dan klanten te laten betalen voor arbeidstijd. Misschien had dit ontslagen kunnen voorkomen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    SYKES2012-01-16
  10. Nuttig (2)

    "In zijn geheel was het een treurige en stressvolle ervaring met weinig verdienste."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Mentor in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk bij SYKES

    Pluspunten

    Je ontvangt een OV kaart die je door heel Nederland laat reizen Je krijgt een mogelijkheid om van gelijke agenten en hun cultuur te leren. Als een expat, vind je mensen die jouw ervaring delen en dat is een voordeel.

    Minpunten

    Er wordt niet geluisterd. Als er aanacht wordt besteeds aan een benodigheid wordt dit weggewuifd alsof het niet bestaand. Als iemand een persoonlijk issue heeft, zien ze dit niet als hun probleem, je kunt in hun ogen vervangen worden. Als je ideeën, suggesties hebt of het gewoon beter wilt doen, als het niet in hun plannen past, bestaat het niet. Je voelt alsof je een gezichtsloze, wezenloze en onderdrukkende plek... binnenloopt.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Ze moeten hun agenten en de mensen die voor hen werken respecteren. Wij zijn geen robots, wij zijn mensen met behoeftes en potentieel.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    SYKES2011-11-30
Er zijn 3261 reviews gevonden