Salesforce werknemer reviews over "big company"

Bijgewerkt op Jul 24, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

2 van meer dan 10,299 reviews gevonden

4.4
89%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Salesforce CEO Marc Benioff
Marc Benioff
3,565 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Reviews over big company

Terug naar alle reviews
 1. 5.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Trots om voor Salesforce te werken

  May 29, 2019 - Klantmanager in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Het is fantastisch om voor Salesforce te werken. Als je dol bent op de producten van Salesforce, is dit de plek waar het allemaal gebeurt. Goede cultuur (transparant, open, samenwerkend) en veel deskundigen om je heen. Je krijgt veel zelfstandigheid zolang je goed werk levert.

  Minpunten

  Het is een groot bedrijf met veel mensen. Soms is het lastig de weg te vinden door alle informatie en mensen heen.

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

  Reactie van Salesforce

  Linda Aiello, SVP International Employee Success

  Bedankt voor je review. Ik ben blij te horen dat je geniet van je tijd bij Salesforce! Wat betreft de nadelen die u noemt, raad ik u aan om altijd contact op te nemen met uw manager of uw ESBP voor advies. Ik hoop dat je met ons blijft groeien!

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 2. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Topbedrijf in softwareverkoop

  Jul 24, 2020 - Account Executive, General Business in San Francisco, CA
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Salesforce was de eerste die Saas pionierde en is vandaag de dag de leider wereldwijd. Dit is een fantastisch platform om te verkopen, dat universeel bekend is en niet voor niets wordt aangenomen. Het product werkt, en het werkt goed. Dit is een product waar elke AE vertrouwen in kan hebben, en voor mij is vertrouwen in wat ik verkoop de drijvende kracht achter mijn succes. Verder zorgt Salesforce voor zijn medewerkers. Ik ben overweldigd door de pandemische reactie. Salesforce is niet alleen een plek waar een sterke AE veel geld kan verdienen, het is een plek waarvan je weet waar het management staat. Salesforce-management kwam publiekelijk naar buiten en zei dat er geen ontslagen zouden zijn (die waren er niet), en voerde proactief programma's en incentives uit om voor werknemers te zorgen. Salesforce is een plek waar je je carrière kunt laten groeien en je kunt constant leren. Met alle overnames kunt u overschakelen naar een nieuw product dat u interesseert, of naar leiderschap draaien. Ik heb in mijn carrière op een aantal plaatsen gewerkt en Salesforce is tot nu toe de beste. Er zijn absoluut nadelen, waar ik hieronder op inga, maar voor mij persoonlijk ben ik van plan hier in de nabije toekomst te zijn. Eerlijk gezegd geloof ik in het leiderschapsteam en de strategie van Salesforce. We doen een aantal ongelooflijke overnames en zijn gepositioneerd om over tien jaar de onbetwiste leider in de cloud te zijn.

  Minpunten

  Politiek. Als je alleen bij kleine bedrijven hebt gewerkt, zijn grote bedrijven een ander beest. Salesforce heeft, net als elk groot bedrijf, een element van politisering. Bij elk bedrijf is het spelen van "het spel" belangrijk, dus verwacht dat hier. Grote quota en kleine patches. Salesforce heeft territoriumbeheer verfijnd, en sommige hebben sterkere patches dan andere. Het is belangrijk om vroeg en vaak te slagen, zodat u de geloofwaardigheid heeft om sterkere accounts te krijgen. Nieuwe medewerkers die niet bereid zijn zich te haasten en zich te bewijzen, houden niet lang stand. Dit is hoe elk groot bedrijf is in mijn ervaring. Als je niet veel verkoopervaring hebt, zorg er dan voor dat je begint met een lagere titel met een groter gebied. Het is bij grote bedrijven moeilijker om "de kneepjes van het vak te leren", omdat je met de beste van het beste concurreert voor zaken als territorium. Afgezien van het bovenstaande, is Salesforce de beste zet in mijn carrière, en ik ben heel blij en trots om hier te werken. Ik heb nog nooit een plek gevonden zonder de bovengenoemde nadelen, en de voordelen zijn voor mij veel groter dan hen.

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  2 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 2 van 2 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij Salesforce-werkzoekenden

Account Executive
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Business Development Representative
Sales Development Representative

Werkt u bij Salesforce? Deel uw ervaringen

Salesforce logo
of