Reviews voor Samsung Electronics | Glassdoor.nl

Reviews van Samsung Electronics

Bijgewerkt op sep 4, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
67%
Aanbevelen bij een kennis
74%
Waardeert directeur
Samsung Electronics CEO Ki Nam Kim
Ki Nam Kim
294 Beoordelingen
  1. "Samsung Electronics"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Digital Marketing in Schiphol
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Samsung Electronics voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Gezond en groeiend bedrijf; gedreven mensen

    Minpunten

    Snelle wijzigingen in strategie / richting. Flexibiliteit vereist.

    Samsung Electronics2018-11-27
  2. "Good"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Order Picker in Tilburg

    Ik werk voltijd bij Samsung Electronics voor 5 jaar

    Pluspunten

    Hard working staff and good culture

    Minpunten

    Unclear results of the management

    Advies aan management

    Get it toeter my guys

    Samsung Electronics2019-09-04
  3. "Goede bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Logistics Engineer in Delft
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Samsung Electronics voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede salaris Goede pension en zorgverzekering

    Minpunten

    Geen min punt, alles goed

    Advies aan management

    Geen

    Samsung Electronics2019-04-18
  4. "Shop Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Samsung Electronics

    Pluspunten

    Flexibel en innovatieve bedrijf en leuk om te werken

    Minpunten

    geen doorgroei mogelijkheden voor een voltijd baan

    Samsung Electronics2019-03-20
  5. "Veel mogelijkheden maar ook veel druk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Samsung Electronics voor 5 jaar

    Pluspunten

    salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, voorzieningingen, vrijheid van work where you want

    Minpunten

    koreaanse maanagemetstijl, permanente druk, lat wordt zeer hoog gelegd

    Advies aan management

    denk vanuit de klant/markt en niet vanuit produktie en luister naar je werknemers

    Samsung Electronics2019-01-08
  6. "Key account manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Key Account Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Samsung Electronics voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goed basis salaris Ziektekosten dekking vanuit werkgever Additionele kwartaal bonussen Grote verantwoordelijkheid Bovenmodale pensioenvoorziening

    Minpunten

    Hoge werkdruk Lange werkdagen Meeting cultuur Weinig doorgroei mogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal) Gebrek aan persoonlijke coaching Overwinningen worden amper gevierd

    Advies aan management

    Zie minpunten hierboven.

    Samsung Electronics2018-12-18
  7. "samsung"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Representative in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Samsung Electronics voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    relaties binnen bedrijf waren optimaal

    Minpunten

    onverwachte werktijden en werkdagen etc

    Samsung Electronics2018-04-05
  8. "Salaris Assistant Controller"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Assistant Controller in Schiphol-Rijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Samsung Electronics voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke organisatie om in te werken, veel ruimte om door te groeien.

    Minpunten

    Erg bureaucratisch, het duurt soms lang voordat je iets geregeld kunt krijgen.

    Advies aan management

    Meer inzetten op efficiency, dat zorgt er uiteindelijk voor dat Samsung een leukere werkomgeving kan creeeren.

    Samsung Electronics2018-01-11
  9. "Mooi bedrijf met leuke mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalig contractwerker - Demand Planner in Delft
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Samsung Electronics voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goed voor carrière, hard werken, veel druk, genoeg uitdaging, internationaal, koreaans, veel jonge mensen, gaaf merk en branche, energiek bedrijf

    Minpunten

    Je werkt snel teveel uren binnen samsung, er wordt veel van je gevraagd, weinig mogelijkheden om over te stappen naar andere functies

    Advies aan management

    Verandering is vooruitgang

    Samsung Electronics2017-11-15
  10. "Samsung mis"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Samsung Electronics

    Pluspunten

    Professionsele werksfeer. Fijne collegas. Leuk team

    Minpunten

    Zware job. Grote werkdruk en lange dagen

    Advies aan management

    Wat meer menging tussen aziaten en hollanders

    Samsung Electronics2017-10-21
Er zijn 23 reviews gevonden