Reviews van ServiceNow

Bijgewerkt op Jul 7, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

27 van meer dan 1,816 reviews gevonden

4.4
89%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
ServiceNow President and CEO Bill McDermott
Bill McDermott
572 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  1. 2.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Fatsoenlijk, maar nu al de weg aan het kwijtraken.

    May 26, 2014 - Anonymous 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Bedrijf zit in de voorhoede van technologie, de toekomst. Over het algemeen succesvol in het aantrekken van hoge kwaliteit personeel, laag tot hoog. Ze betalen goed en als je vroeg genoeg erbij bent gekomen kunnen je opties je later nog iets opleveren. Of je het nou eens bent met je doelstellingen en targets of niet, ze worden altijd goed gecommuniceerd.

    Minpunten

    Als je een ex-collega van iemand in het senior leidinggevend team bent komen de voordelen je misschien tegemoet in de bubbel. Voor alle anderen: je zal graven naar goudstof en hopelijk oké worden verklaard. Dit bedrijf kan beter vermeden worden als je alert en proactief bent. Van werknemers wordt gevraagd dat ze gehoorzamen aan de wil van de manager en lachend eropuit gaan om er aan te voldoen. Alle oppervlakkige charisma van de 'startup' cultuur betekent helemaal niets... Er hangt een sterke bedrijfscultuur, risico mijdend en gezet op '50 Shades of grey'. Klanten worden goed behandeld voordat ze tekenen en daarna vrijwel genegeerd totdat ze hun hand opsteken. Het had allemaal zoveel beter kunnen zijn maar ik voel dat ServiceNow zijn kans heeft gemist om een geweldig bedrijf op te bouwen. Aandeelhouders zal het op de korte termijn niet schelen.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    16 personen vonden deze review nuttig
  2. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Heel goed bedrijf om voor te werken

    Aug 21, 2013 - Anonymous 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Het bedrijf verkoopt een geweldig product. Ze hebben een goede reputatie en een aantal zeer tevreden klanten omdat alles wat het bedrijf doet gericht is op de klanten (bestaande klanten krijgen evenveel aandacht als nieuwe)

    Minpunten

    Het groeitempo creëert wat groeipijnen. Sommige afdelingen beginnen processen uit te bouwen die ons niet noodzakelijk ten goede komen

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3 personen vonden deze review nuttig
  3. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Goed salaris, geweldige mensen, geweldig product maar een erg Amerikaanse mentaliteit.

    Dec 16, 2014 - Medewerker binnendienst in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Het is op vele gebieden een geweldig bedrijf om voor te werken. Het product is geweldig, ze betalen goed en je gaat werken met veel geweldige mensen.

    Minpunten

    Het is een echte "hire and fire" cultuur. Als iemand niet voldoet aan de verwachtingen zal diegene op willekeurige manier eruit gegooit worden. Ze maken veel beloftes die ze niet waar kunnen maken, of misschien zelfs niet waar willen maken.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    8 personen vonden deze review nuttig
  4. 2.0
    Voormalige werknemer

    Goed te verkopen product, maar belachelijk incompetent en wanhopig ongemotiveerd team

    Oct 5, 2013 - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Macbook van het werk, goede koffiemachine

    Minpunten

    Middenmanagement lijkt de handen niet uit de mouwen te willen steken of in detail te treden om resultaten te verbeteren, vertraging van de geïmplementeerde processen leidt tot sets van criteria en rapporten van KPI's (zoals activiteit) die niet vertalen te zijn in in bruikbare, laat staan schaalbare of planbare resultaten. Vrijwel het volledige internationale verkooppersoneel in het EU-hoofdkantoor is ofwel onderpresterende crownie die ooit bij de EMC was of wanhopig genoeg zijn om te beginnen met service voor wat een gemiddeld salaris op een hoog geprijsde locatie gecombineerd met quota's die geen juiste actuele waarde leverden en inkomsten genereerden zoals gebaseerd op sommige onjuiste KPI's van zwak presterende senior managers, wat middelmatigheid kweekt en hit-en-run deals stimuleert bij een groot deel van de klanten bij Presales en Marketing en dan afhankelijk zijn van uiteindelijke verkopen om alles wat gemist was door de incapabiliteit van het management in te halen om een passende waarde te leveren. Ik ken voormalige collega's van twee van de mensen dus is het veilig om te zeggen dat achter titels als "directeur" middelmatige personen zitten waardoor zij zonder kwaliteiten of streven om dingen te veranderen maar wel veel moeite steken in het verdoezelen en anderen de schuld geven van onderprestatie in hun afdeling door kunnen gaan. Dit geldt voor de specifieke niet VS-gebaseerde kantoorlocatie waar ik heb gewerkt. Het kan anders zijn op andere locaties.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    8 personen vonden deze review nuttig
  5. 1.0
    Huidige werknemer

    Een nachtmerrie van het begin tot het einde.

    Apr 2, 2014 - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Geweldig salaris, aandelenopties, verder niet veel meer.

    Minpunten

    Werkelijk al de rest! Slechte balans werk/privé, extreem zakelijk, kleinzielig management, bespottelijke bonusregeling, je kunt het zo gek niet bedenken of het gebeurt bij Servicenow.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    19 personen vonden deze review nuttig
  6. 3.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Goed!

    May 15, 2018 - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    goed salaris en gelukkige mensen

    Minpunten

    management is top en attent!

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Moet je ding zijn

    Aug 15, 2018 - Vertegenwoordiger in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Groeit als onkruid, dus nieuwe mogelijkheden kunnen zich snel ontwikkelen Ik

    Minpunten

    - Personeel bij Sales heeft een gemiddelde levensduur van minder dan 2,5 jaar - Onzekere omgeving om in te werken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    6 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 21 - 27 van 27 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij ServiceNow-werkzoekenden

Senior Solution Consultant
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Account Development Representative
Enterprise Account Executive
Senior Technical Support Engineer

Werkt u bij ServiceNow? Deel uw ervaringen

ServiceNow logo
of