Reviews van Smashbox Cosmetics

3.1
43%
Aanbevelen bij een kennis
28%
Waardeert directeur
Smashbox Cosmetics Brand President Beth DiNardo
Beth DiNardo
24 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Smashbox Cosmetics-reviews

  Smashbox Cosmetics heeft een algemene beoordeling van 3.1 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 99 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 43% van de werknemers zou werken bij Smashbox Cosmetics aanraden aan vrienden en 27% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 10% verbeterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Smashbox Cosmetics hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.4 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Smashbox Cosmetics. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 43% van de werknemers van Smashbox Cosmetics vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Smashbox Cosmetics met een waarde van 2.8 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 2.9 voor cultuur en waarden en 2.7 voor loopbaanmogelijkheden.

  Werkt u bij Smashbox Cosmetics? Deel uw ervaringen

  Smashbox Cosmetics logo
  of