Reviews voor Spotzer | Glassdoor.nl

Reviews van Spotzer

Bijgewerkt op 14 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 133 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
59%
Aanbevelen bij een kennis
58%
Waardeert directeur
Spotzer CEO Peter Urmson
Peter Urmson
90 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Graphic Designer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Spotzer voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Entrepreneurial environment with lots of opportunities

    Minpunten

    Lot of uncertainty given the difficult market environment

    Advies aan management

    Good job

    Spotzer2017-11-02
  2. Nuttig (2)

    "Sourcing intern"

    SterSterSterSterSter
    • Carrièremogelijkheden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Spotzer

    Pluspunten

    international, young, flexible, good location

    Minpunten

    start up company without solid structure and org strategy

    Spotzer2016-11-20

    Reactie van Spotzer

    February 22, 2017HR Manager

    Thank you very much for having taken your time to provide us with your valuable feedback regarding your job at Spotzer. We're doing our best to apply feedback, but we also recognize that the work environment is not ideal for everyone - Your helpful comments are much appreciated, and ...

    Meer weergeven
  3. Nuttig (19)

    "schurkenmanagement"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Spotzer voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Locatie vlak bij Vondelpark Internationale collega's Gratis fruit

    Minpunten

    Schurkenmanagers Geen functiestabiliteit, veel mensen zijn ontslagen Laag salaris Geen mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling Je wordt geacht na je baas naar huis te gaan Slechte producten, ze verkopen leugens aan klanten

    Spotzer2014-07-23
  4. Nuttig (12)

    "Veel beloften die niet nagekomen worden."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project-Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Spotzer gewerkt

    Pluspunten

    Efficiënt bedrijf. Snelle beslissingen. Mensen vinden hun collega's leuk.

    Minpunten

    Je weet nooit wat de volgende dag zal brengen. Het management weet niet hoe mensen te managen en motiveren.

    Advies aan management

    Maak geen beloften die jullie niet na kunnen komen en bied niet de laagste prijs voor diensten zonder dat je inziet hoe je winst kunt maken.

    Spotzer2014-02-12
  5. "Bestt place I've ever worked"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Other/Not Applicable 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Spotzer

    Pluspunten

    Incredibly organized, from the office layout to the communication across departments. It's made my life a lot easier as a team leader, I know what's going on with every employee and exactly what all of our goals are.

    Minpunten

    I can't think of any cons.

    Spotzer2019-07-14
  6. Nuttig (1)

    "Lots of creative freedom"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Designer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Spotzer

    Pluspunten

    They give designers all the freedom they need to be creative, because they're all for any ideas that could improve the product, and they know that constraining is will lead to lower-quality work from us. The salaries are really good, too. It's been a blessing to do what I love everyday (create art) and get paid handsomely for it.

    Minpunten

    Communication could be better at times.

    Spotzer2019-07-04
  7. "New projects and exciting"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Tech in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Spotzer voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Lots of growth opportunity. I get to learn every day and grow through those learning. Great people around me to support and train me

    Minpunten

    You have to focus a lot to get your head around changing processes and priorities but that can also be positive as its always changing

    Advies aan management

    Keep the focus up on building great teams

    Spotzer2019-07-02
  8. Nuttig (3)

    "Not aimed to succeed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Account Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij Spotzer voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    you don't work a lot if you don't want

    Minpunten

    Nothing seems to work over there

    Spotzer2019-07-08
  9. "The company helps you take your career to the next level"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Spotzer

    Pluspunten

    Nice office place, smart and talented co-workers, supportive management. Dynamic work environment -- you will never get bored and you will always have opportunities to advance and upgrade your skills. So if you are willing to take your career to the next level, you will be given the chance to grow. Compensation and benefits keep me motivated.

    Minpunten

    None that come to my mind at the moment.

    Spotzer2019-06-21
  10. "I hope to retire here"

    SterSterSterSterSter
    • Carrièremogelijkheden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Spotzer

    Pluspunten

    The reviews that comment on the team and family feel of Spotzer couldn't be more spot on. I've grown close with everyone there, even the people I don't work directly with, because everyone is just so nice. I really credit the personalities on our team to our managers mand especially our CEO, who obviously made it a priority to display just how much they value us. If i'm lucky enough to, I'll be with Spotzer until I retire.

    Minpunten

    Nope!

    Spotzer2019-06-14
Er zijn 133 reviews gevonden