Reviews voor St. Antonius Ziekenhuis | Glassdoor.nl

Reviews van St. Antonius Ziekenhuis

Bijgewerkt op 21 jun 2017

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 9 reviews gevonden

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
100%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
St. Antonius Ziekenhuis CEO Douwe H. Biesma
Douwe H. Biesma
5 Beoordelingen
  1. "prettig bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij St. Antonius Ziekenhuis

    Pluspunten

    Alles is er goed geregeld, prettige collega's en een mooi evenwicht tussen specialistische zorg en algemene zorg. Het is niet te groot, waardoor je een groot deel van de collega's leert kennen.

    Minpunten

    weet er eigenlijk geen te noemen. Parkeren is goed geregeld het is goed bereikbaar, grootste deel is recent vernieuwd, waardoor het een mooie uitstraling heeft gekregen. Als het laatste deel nog gerenoveerd wordt, zou het top zijn.

    Advies aan management

    geen

    St. Antonius Ziekenhuis2017-06-21
  2. "Grote en leuke organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Afdelingssecretaresse in Woerden
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij St. Antonius Ziekenhuis

    Pluspunten

    door de grootte van de organisatie heb je veel doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    de lijnen zijn niet kort , dus het duurt vaak lang voordat iets geregeld is.

    St. Antonius Ziekenhuis2017-05-27
  3. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Assistent in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij St. Antonius Ziekenhuis voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Erg vrij gelaten zolang je je werk goed doet. Altijd ruimte om nieuwe taken te leren, veel cursussen en seminars.

    Minpunten

    Er wordt heel veel van je verwacht en dat je veel aankan. De gang van zaken is erg druk en daar moet je je in schikken

    St. Antonius Ziekenhuis2017-02-14
  4. "Terug kijkend op 12 jaar Antonius"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sr Software Ontwikkelaar in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij St. Antonius Ziekenhuis voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Leuk modern gebouw, goed contact met directe collega's. Zeer goede kantine, geweldige kok! Goede ondersteuning van werk-coaches, voor op het moment dat je ze nodig hebt.

    Minpunten

    De software-ontwikkeling binnen het ziekenhuis zit in zwaar weer. De grootste klus wordt afgestoten, er wordt al jaren tevergeefs gezocht naar een alternatief.

    Advies aan management

    "Coachend leidinggeven" heeft zijn goede kanten. Hoop dat Management ICT hier in de toekomst ook voor open staat. Een persoonlijk opleidingsplan kan 2 kanten op helpen. De organisatie kan aangeven waar zij de werknemer naartoe wil laten gaan, de werknemer kan aangeven welke kant hij op wilt. Door bij de volgende vraag naar een POP te vragen wat hij/zij nodig heeft om (zoals gewenst) hem/haar dit zelf op te laten... stellen, kan je zien of dit te veel gevraagd is als werkgever... Laatste tip: Keur geen ideeën zonder onderbouwing af om vervolgens te klagen dat er geen ideeën komen.

    Meer weergeven
    St. Antonius Ziekenhuis2015-10-08
  5. "Leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Verpleegkundige in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij St. Antonius Ziekenhuis

    Pluspunten

    Heel erg leerzaam ziekenhuis! Veel opleidingsmogelijkheden!

    Minpunten

    Toen ik er werkte waren er veel bezuinigen dus veel 0-uren contracten en ontslagen. Erg jammer.

    St. Antonius Ziekenhuis2015-07-09
  6. "Leuke werkplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Baliemedewerker in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij St. Antonius Ziekenhuis

    Pluspunten

    Wordt goed ingewerkt duidelijke informatie, leuke collega's wisselende diensten/locaties waardoor de afwisseling leuk is en het werk plezierig blijft.

    Minpunten

    lastig afsprakensysteem, lange wachttijd voor HR afspraken waardoor contract langer duurt.

    Advies aan management

    als het afsprakensysteem soepeler loopt worden de afspraken ook beter ingepland en worden de wachttijden eventueel korter.

    St. Antonius Ziekenhuis2015-06-29
  7. "Top ziekenhuis!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Stagiair(e) (huidig) - verpleegkundige in opleiding in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij St. Antonius Ziekenhuis voor 3 jaar

    Pluspunten

    Het is een ziekenhuis waar je veel kunt leren! De verpleegkundigen nemen de tijd voor stagiaires om alles goed uit te leggen.

    Minpunten

    Er wordt regelmatig verbouwt en verhuist wat onduidelijk kan zijn voor patiënten/bezoekers, maar ook voor werknemers. Het is alleen wel goed om de afdelingen te verbouwen, sommigen zijn niet meer van deze tijd.

    Advies aan management

    Maak het ziekenhuis aantrekkelijker door vernieuwing aan te brengen, niet alleen op een paar afdelingen, maar juist alle afdelingen. De afdeling waar ik op dit moment stage loop hoor ik regelmatig patiënten klagen over dat de spiegels te hoog hangen als ze aan de wasbak zitten en dat rollators maar net door de wc deuren gaan.

    St. Antonius Ziekenhuis2015-06-08
  8. "algemeen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Oogheekkundig assistent in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij St. Antonius Ziekenhuis

    Pluspunten

    zeer goede en degelijke zorg

    Minpunten

    wel eens wat langere wachttijden

    Advies aan management

    probeer de wachttijden te verkorten

    St. Antonius Ziekenhuis2015-05-22
  9. "Balans zoekend tussen menselijkheid en zakelijkheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    P&O in Nieuwegein
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij St. Antonius Ziekenhuis

    Pluspunten

    Interessante en grote organisatie. Wil graag belangrijke speler zijn in de markt. Balans zoekend tussen zakelijkheid en menselijkheid.

    Minpunten

    Grote macht (en ego?) maatschappen staat soms innovatie en organisatieontwikkeling in de weg. Sfeer op en omgang met de werkvloer is vaak te afhankelijk van de individuele leidinggevende/manager.

    St. Antonius Ziekenhuis2015-05-20
Er zijn 9 reviews gevonden