Cover image for Staffyou
Logo

Staffyou

Is dit uw bedrijf?

Staffyou

Review toevoegen

Reviews van Staffyou

Bijgewerkt op 1 dec. 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

14 van meer dan 19 reviews gevonden

4,3
100%
Aanbevelen bij een kennis
  1. 5,0
    Huidige werknemer

    Prima werkgever

    9 jul. 2022 - Account Manager 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Heel gezellig team - Leuke opdrachtgevers om voor te werken - Leuke teamuitjes en prima salaris

    Minpunten

    - Het werk en privebalans is een beetje zoeken, je maakt snel veel overuren.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4,0
    Huidige contractwerker

    Leuke opdrachten

    1 dec. 2022 - Horecamedewerker 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Makkelijke manier om bij verschillende opdrachtgevers in diverse functies te werken en op toffe locaties.

    Minpunten

    Af en toe administratie doordat met veel verschillende opdrachtgevers te werken of opdrachten die last minute vervallen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 1,0
    Huidige contractwerker

    Slechte werksfeer

    24 jun. 2022 - Staffer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Werkplekken en tijden flexibel, je werkt wanneer jij wilt.

    Minpunten

    Opdrachtgevers zeggen heel vaak shifts af, net voor de deadline van 24 uur. Hierdoor kan je geen nieuwe shift meer vinden, en verdien je geen geld. Ook bij elke ziekmelding wordt je profiel steeds “roder” en word je minder snel uitgenodigd en vaker afgezegd. Dit geeft een sneeuwbaleffect en er is geen manier om werkgevers die veel afzeggen te “flaggen” zoals jij wel een rode stempel krijgt als je ziek bent geweest. Ook wijzigen werkgevers de werktijden regelmatig nadat je een werkovereenkomst bent aangegaan. Afzeggen omdat je niet de nieuwe tijden kan werken? Reken maar op een extra aantekening in je profiel. Al met al een enorm krom systeem.

    1 persoon vond deze review nuttig

    Reactie van Staffyou

    CEO-Founder

    Bedankt voor het schrijven van je review. We vinden het vervelend om te lezen dat je ervaring met Staffyou negatief is. We proberen het altijd zo veel mogelijk te voorkomen dat opdrachtgevers de diensten last minute annuleren. Je kan ons altijd bereiken via jouw favoriete socials als we je nog ergens mee kunnen helpen! ^Mignonne

  4. 5,0
    Huidige werknemer

    Staffyou

    4 apr. 2022 - afwasser in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Verscheidene diensten beschikbaar, met trainingen, cursussen.

    Minpunten

    Lastig om een vaste plek te vinden

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5,0
    Huidige werknemer

    Geweldige bijbaan!

    23 mrt. 2022 - Uitzendkracht 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Erg flexibele baan, veel ervaring op te doen en diverse banen

    Minpunten

    Soms is communicatie was aan de zwakke kant.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5,0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    staff you

    15 mrt. 2022 - Bezorger in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    was een leuk salaris werken wanneer je wilt

    Minpunten

    niet altijd werk slechte service onduidelijk afhankelijk slecht geregeld

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 3,0
    Huidige uitzendkracht, minder dan 1 jaar

    review

    15 nov. 2021 - Anonieme uitzendkracht 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Zelf bepalen wanneer je werkt

    Minpunten

    Weinig variatie in het werk

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 4,0
    Huidige stagiair(e)

    Prima

    7 nov. 2021 - Anonieme stagiair(e) in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Werken wanneer je wilt en bonussen

    Minpunten

    Onhandige tijden waardoor vervoer soms lastig is

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5,0
    Huidige freelancer, meer dan 3 jaar

    Heel fijn bedrijf

    26 jun. 2021 - Anonieme freelancer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Flexibel en erg makkelijk. Je kiest zelf waar en wanneer je werkt.

    Minpunten

    Je wordt niet altijd uitgekozen op de klus, maar er is genoeg ander aanbod.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 4,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Feedback

    25 apr. 2021 - Hospitality in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Gezellig, meedenkend, teamwork en gemotiveerd

    Minpunten

    te groot geworden en weinig connectie met de emdewerkers

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 14 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Staffyou-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken