Reviews voor Studentaanhuis.nl | Glassdoor.nl

Reviews van Studentaanhuis.nl

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 19 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
87%
Aanbevelen bij een kennis
72%
Waardeert directeur
Studentaanhuis.nl CEO Jan Morriën
Jan Morriën
8 Beoordelingen
  1. "Leuk werk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Computerstudent in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Studentaanhuis.nl voor 2 jaar

    Pluspunten

    Mensen erg blij maken met problemen die ze zelf niet kunnen oplossen. Je komt bij interessante mensen op bezoek.

    Minpunten

    Je maakt niet heel veel uren per afspraak. Soms veel reizen. Je weet niet precies bij wie je in huis komt.

    Studentaanhuis.nl2018-12-27
  2. "Meer een vulling voor CV dan een bijbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Student in Meerkerk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Studentaanhuis.nl voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    in de IT sector staat dit goed op de cv en kom je daardoor sneller aan een voltijd baan na zo'n opleiding.

    Minpunten

    Buiten de stad (rond de stad geen evaring) is onvoldoende werk om een gemiddelde 6u week te maken ookal heb ik mezelf wel beschikbaar gesteld.

    Studentaanhuis.nl2019-01-07
  3. "Werkstudent bij Student aan huis"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Master Student in Utrecht

    Ik werk bij Studentaanhuis.nl voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit, Contact met mensen, Sociale skills opbouwen

    Minpunten

    Afspraken soms kort van duur,

    Studentaanhuis.nl2018-11-20
  4. "Goed concept maar slechte arbeidsvoorwaarden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Teamleider in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Studentaanhuis.nl voor meer dan 4 jaar

    Pluspunten

    Het is flexibel en de fooi is super

    Minpunten

    Doordat de afspraken te snel over zijn, Is het vaak dat je weinig euro per uur verdiend. Ook moet je soms veels te veel reizen wat niet goed gecompenseerd wordt .

    Advies aan management

    Zorg ervoor dat er een centraal sytseem is wat bijhoud wat een student zegt en bijhoud of hij of zij ziek is. Het is niet leuk om 4x hetzelfde moeten uit te leggen omdat er geen administratie is.

    Studentaanhuis.nl2018-11-16
  5. "positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Student in Arnhem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Studentaanhuis.nl voor meer dan 2 jaar

    Pluspunten

    goede flexibele bijbaan voor studenten / startende

    Minpunten

    soms zijn de klussen wat kort waardoor je verdiensten tegen kunnen vallen

    Advies aan management

    minimum tarief voor korte afspraken instellen

    Studentaanhuis.nl2018-05-30
  6. "Fijn en vrij werken aan vitale bedrijfssoftware"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer in Bilthoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Studentaanhuis.nl voor meer dan 6 jaar

    Pluspunten

    Gezellig bedrijf, weinig managementlagen, ideeen komen snel tot uitvoering, jong bedrijf, maatschappelijk relevant werk

    Minpunten

    In zo'n jong en klein bedrijf is de IT-afdeling niet zo volwassen als bij een groter bedrijf misschien het geval zou zijn

    Studentaanhuis.nl2018-05-27
  7. Nuttig (1)

    "Prima bijbaantje die aansluit op je studie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Digitaal hulpverlener voor huishoudens in Lelystad
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Studentaanhuis.nl voor 2 jaar

    Pluspunten

    Een bijbaan die je goed kan combineren met je studie. verder is er een goed contact tussen de collega's door middel van social media. Dit is erg handig voor wanneer je bij een klant zit en je tegen een probleem aanloopt waarvoor je niet direct een antwoord hebt. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig bent en goed kan communiceren met de klanten.

    Minpunten

    De hoeveelheid klanten hangt sterk af van de omgeving en het tijd van het jaar.

    Studentaanhuis.nl2018-05-13
  8. "Studentaanhui"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ICT Specialist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Studentaanhuis.nl voor 2 jaar

    Pluspunten

    - Veel vrijheid - Zelf je uren opgeven - Zelf kennisgebieden opgeven - Leuke bijbaan !

    Minpunten

    Kan geen minpunten bedenken. Erg leuke bijbaan!

    Studentaanhuis.nl2018-01-05
  9. Nuttig (1)

    "Salaris lijkt beter dan het is"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT-Consultant in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Studentaanhuis.nl voor 2 jaar

    Pluspunten

    Je mag zelf werkuren bepalen en het maakt niet uit als je een tijdje niet kan werken.

    Minpunten

    Betaalt slecht, je moet buiten werktijd administratie doen en naar klanten toe fietsen duurt lang waarvoor je 2,50 betaald krijgt. Wanneer je een klein werkgebied hebt krijg je bijna geen werk, als je niet in de stad woont krijg je bijna geen werk en je weet pas de dag van te voren of je ook echt moet werken. Zo kan het dus zijn dat je om 10 uur s'avonds te horen krijgt dat je de volgende dag om 9 uur moet werken.

    Advies aan management

    Maak voorrij kosten vergoeding gebaseerd op het aantal km dat gereden moet worden in plaats van 2,50.

    Studentaanhuis.nl2018-01-31
  10. Nuttig (1)

    "Student"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Studentaanhuis.nl

    Pluspunten

    Veel flexibiliteit, leuk bedrijf om voor te werken

    Minpunten

    Bij korte afspraken ligt het loon ook lager (je wordt betaald per gemaakte uren)

    Studentaanhuis.nl2017-09-18
Er zijn 19 reviews gevonden