Cover image for SunEdison
Logo

SunEdison

Is dit uw bedrijf?

SunEdison

Review toevoegen

Reviews van SunEdison

507 van meer dan 540 reviews gevonden
2,8
26% Aanbevelen bij een kennis
SunEdison President & Chief Executive Officer Ahmad R. Chatila
43% Waardeert directeur

2,8
26%
Aanbevelen bij een kennis
43%
Waardeert directeur
SunEdison President & Chief Executive Officer Ahmad R. Chatila
Ahmad R. Chatila
301 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij SunEdison werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over SunEdison-reviews

  SunEdison heeft een algemene beoordeling van 2,8 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 540 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 26% van de werknemers zou werken bij SunEdison aanraden aan vrienden en 33% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -12% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van SunEdison hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 2,7 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij SunEdison. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 26% van de werknemers van SunEdison vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden SunEdison met een waarde van 2,2 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 2,3 voor cultuur en waarden en 2,7 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij SunEdison-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 540 reviews over SunEdison die anoniem zijn geplaatst door werknemers van SunEdison. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of SunEdison bij u past.