Reviews voor Suncorp Group | Glassdoor.nl

Reviews van Suncorp Group

Bijgewerkt op 15 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 399 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
56%
Aanbevelen bij een kennis
48%
Waardeert directeur
Michael Cameron
22 Beoordelingen
  1. "Customer service specialist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Specialist in Melbourne
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Suncorp Group gewerkt

    Pluspunten

    Good management Work life balance

    Minpunten

    No cons for this company

    Suncorp Group2019-07-15
  2. "Great"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Brisbane
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Suncorp Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    Flexibility, opportunities, people, fun, success

    Minpunten

    Long hours, silo mentality, politics

    Suncorp Group2019-07-13
  3. "I enjoyed my time in Suncorp"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Pricing Analyst in Melbourne
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Suncorp Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Nice place to work, people are also being really friendly and helpful

    Minpunten

    But pay is below average

    Suncorp Group2019-06-27
  4. Nuttig (1)

    "Don't work there"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Insurance Consultant in Sydney
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Suncorp Group voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Dumb Team Leaders who had no idea about leadership. The direct report is a pot smoker. Her reports believed her to be the bee's knee's. She treats her Consultants like children, feed them lollies if they are good, put them on the out if they didn't behave.. quick sticks used to be yelled across the floor when there was a meeting.

    Minpunten

    There were Pros working there over 5 years ago.. The organisation is badly run now. Staff used to receive a thank you and voucher at Christmas, this all stopped. Any staff function held we were told not to misbehave, omg, we are adults. Lets just say the management may fare will in a creche situation.

    Advies aan management

    Please give the organisation a lift out of the naughty SunSuper scandal. Make people believe that you are a great organisation to work for. Stop hiring within, stop the nepotism, hire outside the organisation. Things may prosper for you.

    Suncorp Group2019-06-27
  5. "okay i guess"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Case Manager in Sydney
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Suncorp Group voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Well organised and great with training.

    Minpunten

    Needs to be less procedural with more leeway to innovate.

    Suncorp Group2019-06-12
  6. "Great employer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Team Leader in Pakenham
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Suncorp Group voor 3 jaar

    Pluspunten

    Flexible working, community and charity minded

    Minpunten

    Not great salary, lots of restructuring

    Suncorp Group2019-06-10
  7. "average"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Analyst in Sydney

      Ik heb voltijdgewerkt bij Suncorp Group voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      good breadth of products and opportunities to work across functions

      Minpunten

      too many restructures / organisation cutting costs so staff are expected to do more work for less money

      Suncorp Group2019-06-22
    • "Hierarchical, great people"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Project Manager in Sydney
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik voltijd gewerkt bij Suncorp Group voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      Great people and moving towards innovative culture, flexibility, great leave benefits

      Minpunten

      Hierarchical structure slows decision making and reduces empowerment

      Suncorp Group2019-06-20
    • "Good"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Customer Value Specialist 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk deeltijd bij Suncorp Group voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Nice treats Clean toilets Decent mates Awesome Leaders Cool Computers

      Minpunten

      Nothing good at the cafeteria Coffee machine sucks Elevator gives me headaches Other businesses staff are annoying Salary could be better

      Suncorp Group2019-06-05
    • Nuttig (1)

      "Siloed and lacking digital maturity"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Product Owner in Brisbane
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Suncorp Group voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Everyone will say being able to work from home often

      Minpunten

      Where to begin...start with the moving strategy and short term approach to all things.

      Advies aan management

      Add more digital mature people

      Suncorp Group2019-07-10
    Er zijn 399 reviews gevonden