Reviews voor TNO | Glassdoor.nl

Reviews van TNO

Bijgewerkt op Nov 21, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.1
96%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
TNO CEO Paul de Krom
Paul de Krom
22 Beoordelingen
  1. "Leuke organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Assistant in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij TNO gewerkt

    Pluspunten

    Fijne collega's, mooi bedrijf waarin men zich kan ontwikkelen.

    Minpunten

    Geen minpunten ervaren. Alleen maar positieve ervaring als tijdelijke kracht.

    Advies aan management

    Nvt

    TNO2019-10-21
  2. "Als afstudeerder is het ideaal vanwege het onderzoeksaspect, dat erg dicht bij de cultuur van het TNO staat."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Stagair afstuderen WO in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TNO

    Pluspunten

    Ruimte voor onderzoek Betaalde stage Goede werkvoorzieningen

    Minpunten

    Bureaucratisch; dingen moeten volgens een bepaalde procedure of protocol.

    TNO2019-10-21
  3. "Veel carriere mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TNO

    Pluspunten

    Ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen invulling te geven aan je functie. Met TNO op je visitekaartje kom je overal binnen

    Minpunten

    Bureaucratisch, als not-for-profit organisatie zijn er veel protocollen en regels. Dit remt enterpreneurship. risicomijdend

    TNO2019-09-19
  4. "Afwisselend en uitdagend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Program Manager in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TNO voor 10 jaar

    Pluspunten

    Fijne en slimme collega’s Ruimte voor initiatief Goede werk-privé balans

    Minpunten

    Druk op uren schrijven Bureaucratie

    TNO2019-08-11
  5. "Goed bedrijf om start te gaan als je houd van wetenschap en de toepassingen daarvan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Stagiair in Den Haag

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TNO

    Pluspunten

    Alle collegas zijn expert in hun vak, dus altijd iemand om hulp te vragen

    Minpunten

    Weinig leuke dingen te doen binnen het bedrijf.

    TNO2019-05-03
  6. Nuttig (1)

    "Te veel politiek in het bedrijf, concurrerende omgeving en beperkt door B2B"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij TNO

    Pluspunten

    -De mogelijkheid van een netwerk met veel organisatie en multidisciplinaire afdelingen. -Goede werktijden en vakanties. -Goede voordelen en mogelijkheden van tranining in veel aspecten. -Combined experimenteel en simulatiewerk. -Mogelijkheden om te leren over verschillende technieken en methoden.

    Minpunten

    - Veel politiek in het bedrijf op alle niveaus. -Alleen vooruitgang binnen het bedrijf door netwerken en verbindingen. -Onderzoek zeer beperkt door de begroting, en moeilijkheden om interne projecten processen te laten ontwikkelen. - Zeer complexe organisatie, gebaseerd op netwerken, maar mist soms de technologie. - De programmamanagers hebben te veel macht in de organisatie. -Moeilijkheden om hogere posities... in het bedrijf te bereiken zonder connecties. -Tot veel nadruk in directe projecturen voor klanten. -Competitieve omgeving voor elk individu om ervoor te zorgen dat de projecturen worden gemaximaliseerd door meer projecten te volgen.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    -Meer transparantie en investering in eigen onderzoek. -Meer gebaseerd op de techniek en niet op netwerken. -Minder bevoegdheid aan de programmamanagers. -Minder nadruk in directe uren en flexibiliteit voor het creëren van toegevoegde waarde.

    TNO2019-03-21
  7. "Autonomie en professionaliteit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR-adviseur in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TNO

    Pluspunten

    Alle ruimte om op zelfstandige wijze vakmanschap te ontwikkelen. Mijn toegevoegde waarde wordt gewaardeerd. Veel interessante projecten en erg leuke en gemotiveerde collega’s.

    Minpunten

    Te veel interessante projecten waaraan je deel kunt nemen waardoor de werkdruk hoog kan worden als je zelf geen grenzen stelt.

    Advies aan management

    Aandacht voor werkdruk door te helpen focus aan te brengen.

    TNO2018-04-19
  8. "Afstudeerstage"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij TNO

    Pluspunten

    Degelijke begeleiding van een eigen afstudeerproject.

    Minpunten

    Meer feedback geven en momenten hiervoor inplannen.

    TNO2017-11-28
  9. "Goede Bedrijf voor beginners"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Systems Architect in Eindhoven
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij TNO voor 3 jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit, uitdagend werk, goede collega's

    Minpunten

    Salaris, organisatie structuur en werk druk

    TNO2017-11-14
  10. "Ervaring als stagiar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     

    Ik werk bij TNO

    Pluspunten

    Goede begeleiding tijdens mijn afstuderen

    Minpunten

    Collegas zijn voornamelijk ouder en niet direct betrokken met stagiaires

    TNO2017-06-28
Er zijn 91 reviews gevonden
</>Embed