TOPdesk Consultant Reviews

Bijgewerkt op Jun 22, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

15 van meer dan 261 reviews gevonden

4.2
89%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
32 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Fijne werkgever

    Jun 1, 2021 - Technical Product Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Als starter heb ik ontzettend veel kunnen leren binnen de IT sector bij TOPdesk. Ik krijg veel ruimte om me te kunnen verdiepen in onderwerpen die mij interesseren (naar eigen keuze). Daarnaast is TOPdesk als werkgever ontzettend fijn, goede secundaire voorwaarden, een aanrader.

    Minpunten

    Weinig ruimte om naar kantoor te gaan tijdens de corona crisis.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Leuk bedrijf, vooral aan te raden voor starters

    Jun 16, 2021 - Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Collega's - Veel vrijheid - Leuke feestjes - Als starter een goede plek om snel veel te leren - Veel vertrouwen

    Minpunten

    - Salaris: startsalaris is nog wel redelijk gemiddeld volgens mij, groei daarna is een stuk lastiger. - Groei: er zijn niet veel senior rollen om naar toe te groeien die écht interessant zijn

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
  3. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Mooie mensen, slechte beloning

    Jun 17, 2021 - IT Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Hele goede collega's met hoogopgeleide niveau. De sterkste kant van TOPdesk zit bij de mensen. Alle collega's zijn benaderbaar en iedereen probeert te helpen als je met iets zit.

    Minpunten

    Door de pandemie kan je de cultuur van het bedrijf niet proeven. Daardoor zijn er ook heel veel mensen anders gaan nadenken over hun werk. Aantal mensen hebben het bedrijf ook verlaten. De financiele waardering mist heel erg. Andere bedrijven betalen meer voor hoogopgeleiden

    2 personen vonden deze review nuttig
  4. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Zeer fijn startersbedrijf

    Jun 22, 2021 - Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vrijheid Verantwoordelijkheid Informele sfeer Snelle leercurve Leerzame projecten De lunch Bescherming van werktijden

    Minpunten

    Ontwikkeling stokt na een aantal jaar Salaris ontwikkeling beperkt Beoordeling op intern werk lijkt zwaarder te wegen dan klantwerk

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 1.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Leuke collega's, slechte arbeidsvoorwaarden

    Apr 29, 2021 - Product Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke en behulpzame collega's, veel activiteiten.

    Minpunten

    Te laag salaris voor hoog opgeleide mensen en geen financiele extra's. Ook neemt TOPdesk in deze pandemie nog veel mensen aan. Dit heeft als keerzijde dat ze ook heel makkelijk zijn geworden in mensen ontslaan. Gaat het wat minder met je tijdens deze corona tijden, dan is ontslag makkelijker dan het bieden van (mentale) hulp. Door de hoge werkdruk zijn er veel collega's met burn-outs, angst aanvallen of andere mentale klachten. Horizontale structuur. Daardoor kun je niet echt doorgroeien, ook niet in salaris.

    3 personen vonden deze review nuttig

    Reactie van TOPdesk

    HR-adviseur

    Vervelend om te horen dat je dit zo bij TOPdesk ervaart. We staan altijd open voor jouw feedback en hopen dat je dit ook al eerder met je Talent Lead hebt kunnen bespreken.

  6. 4.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Leuk bedrijf, mooie startersbaan

    Aug 28, 2020 - IT Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Mooi bedrijf waar je veel vrijheid krijgt voor eigen invulling van je baan of projecten. Gezellige bedrijfscultuur, vooral veel jonge mensen. TOPdesk biedt met de functie van IT Consultant een leuke startersbaan. Het bedrijf staat heel erg open voor ideeën en feedback, je krijgt veel ruimte om te bedenken wat je zou willen. Als jij van je laat horen, dan is er voor jou erg veel mogelijk. En logisch, maar bij TOPdesk zijn de ondersteunende afdeling super goed georganiseerd en op elkaar afgestemd.

    Minpunten

    De functie kan voor mensen met een universitaire master vrij snel minder uitdagend worden. Je kunt wel uitdaging halen uit nevenwerkzaamheden of (eigen) projecten. Die vrijheid krijg je en dat is mooi. Het startsalaris is niet hoog, maar hier wordt intern continu over geëvalueerd. Er zijn weinig doorgroeimogelijkheden binnen de functie, maar wel buiten de functie (andere werkzaamheden, andere functies). Er is weinig top-down beleidsvoering, waardoor enerzijds medewerkers veel ruimte krijgen voor eigen initiatief, maar anderzijds de organisatie ook wat stuurloos kan aanvoelen.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  7. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Vrijheid en vertrouwen voorop

    Nov 14, 2019 - Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Binnen TOPdesk staat vrijheid in werken centraal. Hier vanuit kan je je eigen keuzes maken die leiden tot jouw werkplezier en werksucces. Vertrouwen in elkaar is hierbij een pijler waar veel waarde aan gehecht wordt.

    Minpunten

    Te weinig parkeerruimte op het parkeerdek.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Goed voor eerste ervaringsjaren

    Apr 4, 2019 - IT Business Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Open, vrije cultuur, leuke collega's

    Minpunten

    Ontwikkeling is voornamelijk horizontaal, weinig verticaal. Hoge werkdruk door te weinig FTE.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Prima werkgever, zeker voor starters

    Oct 11, 2017 - Technical Product Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke collega's Goede sfeer Veel kansen om te leren en jezelf te verbeteren

    Minpunten

    Het (start) salaris is lager dan bij vergelijkbare bedrijven. De afdeling verkoop heeft een eigen bonus systeem, terwijl de rest van het bedrijf een winstdeling krijgt. Dit geeft een oneerlijk gevoel, als sommige collega's, die niet persé harder werken, wel een bonus krijgen en de rest niet.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Plezier om te werken met een fijne groep mensen

    Jul 16, 2018 - Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Autonomie, een fijne werksfeer waarin je prima ondersteund wordt en bijzonder fijne mensen als collega

    Minpunten

    De uitdaging is om vakinhoudelijk interessant te blijven voor jong talent

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 15 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

IT-Consultant
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

TOPdesk logo
of