Reviews van TOPdesk

Bijgewerkt op 17 jun 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

90 van meer dan 258 reviews gevonden

4,4
91%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
181 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Mooi bedrijf waar je veel vrijheid krijgt voor eigen invulling van je baan of projecten(in 18 reviews)

  • "Het bedrijf staat heel erg open voor ideeën en feedback, je krijgt veel ruimte om te bedenken wat je zou willen(in 12 reviews)

  • Minpunten
  • "door de vrijheid, lopen sommige mensen verloren(in 7 reviews)

  • "Voor mij persoonlijk geen minpunten(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      De werknemer staat voorop

      7 jun 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      De werknemer staat voorop bij TOPdesk. Er is ruimte voor waar jij behoefte aan hebt: uitdaging wanneer je het opzoekt, rust wanneer je het nodig hebt. Fijne collega’s en prima arbeidsvoorwaarden.

      Minpunten

      De bedrijfscultuur is voornamelijk te merken tijdens het werken op kantoor. Tijdens remote werken wordt deze beleving iets minder.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijne werkgever

      1 jun 2021 - Technical Product Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Als starter heb ik ontzettend veel kunnen leren binnen de IT sector bij TOPdesk. Ik krijg veel ruimte om me te kunnen verdiepen in onderwerpen die mij interesseren (naar eigen keuze). Daarnaast is TOPdesk als werkgever ontzettend fijn, goede secundaire voorwaarden, een aanrader.

      Minpunten

      Weinig ruimte om naar kantoor te gaan tijdens de corona crisis.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijne werkgever, ruimte voor ontwikkeling en veel vrijheid

      31 mei 2021 - Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Vrijheid, ontwikkeling, persoonlijk, jong, internationaal

      Minpunten

      De vrijheid zorgt ervoor dat je weinig kaders hebt. Niet iedereen kan daar goed mee omgaan, omdat niemand je zal vertellen wat je moet doen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5,0
      Huidige werknemer

      Fijne werkgever

      18 mei 2021 - Corporate Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel vrijheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Ruimte voor initiatief en creativiteit. Fijne sfeer, weinig hierarchie en leuke collega's.

      Minpunten

      Beslissingen worden soms wat traag genomen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Fantastische werkgever

      22 mrt 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel aandacht voor de werknemer d.m.v. coaching en groei binnen de organisatie.

      Minpunten

      Organisatie ontbreekt soms wat aan structuur.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Veel vrijheid en vertrouwen, wordt gestimuleerd te ontwikkelen

      11 mrt 2021 - Corporate Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Cultuur, leuke mensen, focus op ontwikkeling, mensgerichte organisatie

      Minpunten

      Als je het lastig vind om zelf verantwoordelijkheid te pakken en initiatief te tonen past de organisatie net wat onder jou. Salaris is net wat onder gemiddeld

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijne bedrijfscultuur

      3 mrt 2021 - Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Open/ informele bedrijscultuur, jonge omgeving, veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

      Minpunten

      Soms een beetje te weinig structuur

      1 persoon vond deze review nuttig
    8. 5,0
      Huidige werknemer

      Top werkgever

      17 jan 2021 - Recruiter 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, ruimte om projecten op te pakken en een hele fijne werkomgeving met toffe collega's.

      Minpunten

      Geen vanuit mijn kant :)

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 5,0
      Huidige werknemer

      Super werkgever

      14 jan 2021 - Student in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Vrijheid, vertrouwen en goede sfeer

      Minpunten

      De Mario Kart kamer is soms bezet ;)

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fantastisch bedrijf

      19 nov 2020 - Lead Generation in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega's en een geweldige sfeer

      Minpunten

      Het salaris is niet heel erg hoog.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 90 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

    IT-Consultant
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

    TOPdesk logo
    of