Reviews van TOPdesk

Bijgewerkt op Sep 10, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

95 van meer dan 270 reviews gevonden

4.4
92%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
185 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Mooi bedrijf waar je veel vrijheid krijgt voor eigen invulling van je baan of projecten(in 18 reviews)

  • "Het bedrijf staat heel erg open voor ideeën en feedback, je krijgt veel ruimte om te bedenken wat je zou willen(in 12 reviews)

  • Minpunten
  • "door de vrijheid, lopen sommige mensen verloren(in 7 reviews)

  • "Voor mij persoonlijk geen minpunten(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Sales and Marketing Summer Internship

      Jul 29, 2021 - Sales and Marketing Summer Internship 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Ontzettende bereikbare collega's, iedereen is altijd bereid om je helpen. Je komt binnen in een warm bad. Ik heb in no time veel kunnen leren en je krijgt de vrijheid om jezelf te ontplooien. Verder is de lunch geweldig.

      Minpunten

      Door corona kon je helaas niet nog vaker op kantoor zijn.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Fijne organisatie

      Jun 21, 2021 - HR- Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke collega's Veel vrijheid (om je eigen rol jezelf eigen te maken) Oog voor werknemer Internationale samenwerking

      Minpunten

      Door corona missen veel mensen nu de cultuur

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      De werknemer staat voorop

      Jun 7, 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      De werknemer staat voorop bij TOPdesk. Er is ruimte voor waar jij behoefte aan hebt: uitdaging wanneer je het opzoekt, rust wanneer je het nodig hebt. Fijne collega’s en prima arbeidsvoorwaarden.

      Minpunten

      De bedrijfscultuur is voornamelijk te merken tijdens het werken op kantoor. Tijdens remote werken wordt deze beleving iets minder.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijne werkgever

      Jun 1, 2021 - Technical Product Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Als starter heb ik ontzettend veel kunnen leren binnen de IT sector bij TOPdesk. Ik krijg veel ruimte om me te kunnen verdiepen in onderwerpen die mij interesseren (naar eigen keuze). Daarnaast is TOPdesk als werkgever ontzettend fijn, goede secundaire voorwaarden, een aanrader.

      Minpunten

      Weinig ruimte om naar kantoor te gaan tijdens de corona crisis.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijne werkgever, ruimte voor ontwikkeling en veel vrijheid

      May 31, 2021 - Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Vrijheid, ontwikkeling, persoonlijk, jong, internationaal

      Minpunten

      De vrijheid zorgt ervoor dat je weinig kaders hebt. Niet iedereen kan daar goed mee omgaan, omdat niemand je zal vertellen wat je moet doen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Huidige werknemer

      Fijne werkgever

      May 18, 2021 - Corporate Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel vrijheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Ruimte voor initiatief en creativiteit. Fijne sfeer, weinig hierarchie en leuke collega's.

      Minpunten

      Beslissingen worden soms wat traag genomen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Fantastische werkgever

      Mar 22, 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel aandacht voor de werknemer d.m.v. coaching en groei binnen de organisatie.

      Minpunten

      Organisatie ontbreekt soms wat aan structuur.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijne bedrijfscultuur

      Mar 3, 2021 - Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Open/ informele bedrijscultuur, jonge omgeving, veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

      Minpunten

      Soms een beetje te weinig structuur

      1 persoon vond deze review nuttig
    9. 5.0
      Huidige werknemer

      Top werkgever

      Jan 17, 2021 - Recruiter 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, ruimte om projecten op te pakken en een hele fijne werkomgeving met toffe collega's.

      Minpunten

      Geen vanuit mijn kant :)

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5.0
      Huidige werknemer

      Super werkgever

      Jan 14, 2021 - Student in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Vrijheid, vertrouwen en goede sfeer

      Minpunten

      De Mario Kart kamer is soms bezet ;)

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 95 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

    IT-Consultant
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

    TOPdesk logo
    of