Reviews van TOPdesk

Bijgewerkt op 17 jun 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

90 van meer dan 258 reviews gevonden

4,4
91%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
181 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Mooi bedrijf waar je veel vrijheid krijgt voor eigen invulling van je baan of projecten(in 18 reviews)

  • "Het bedrijf staat heel erg open voor ideeën en feedback, je krijgt veel ruimte om te bedenken wat je zou willen(in 12 reviews)

  • Minpunten
  • "door de vrijheid, lopen sommige mensen verloren(in 7 reviews)

  • "Voor mij persoonlijk geen minpunten(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
    1. 4,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Mooie mensen, slechte beloning

      17 jun 2021 - IT Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Hele goede collega's met hoogopgeleide niveau. De sterkste kant van TOPdesk zit bij de mensen. Alle collega's zijn benaderbaar en iedereen probeert te helpen als je met iets zit.

      Minpunten

      Door de pandemie kan je de cultuur van het bedrijf niet proeven. Daardoor zijn er ook heel veel mensen anders gaan nadenken over hun werk. Aantal mensen hebben het bedrijf ook verlaten. De financiele waardering mist heel erg. Andere bedrijven betalen meer voor hoogopgeleiden

      2 personen vonden deze review nuttig
    2. 4,0
      Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

      Leuk bedrijf, vooral aan te raden voor starters

      16 jun 2021 - Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Collega's - Veel vrijheid - Leuke feestjes - Als starter een goede plek om snel veel te leren - Veel vertrouwen

      Minpunten

      - Salaris: startsalaris is nog wel redelijk gemiddeld volgens mij, groei daarna is een stuk lastiger. - Groei: er zijn niet veel senior rollen om naar toe te groeien die écht interessant zijn

      Verder lezen
      1 persoon vond deze review nuttig
    3. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      De werknemer staat voorop

      7 jun 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      De werknemer staat voorop bij TOPdesk. Er is ruimte voor waar jij behoefte aan hebt: uitdaging wanneer je het opzoekt, rust wanneer je het nodig hebt. Fijne collega’s en prima arbeidsvoorwaarden.

      Minpunten

      De bedrijfscultuur is voornamelijk te merken tijdens het werken op kantoor. Tijdens remote werken wordt deze beleving iets minder.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijne werkgever

      1 jun 2021 - Technical Product Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Als starter heb ik ontzettend veel kunnen leren binnen de IT sector bij TOPdesk. Ik krijg veel ruimte om me te kunnen verdiepen in onderwerpen die mij interesseren (naar eigen keuze). Daarnaast is TOPdesk als werkgever ontzettend fijn, goede secundaire voorwaarden, een aanrader.

      Minpunten

      Weinig ruimte om naar kantoor te gaan tijdens de corona crisis.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Fijne werkgever, ruimte voor ontwikkeling en veel vrijheid

      31 mei 2021 - Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Vrijheid, ontwikkeling, persoonlijk, jong, internationaal

      Minpunten

      De vrijheid zorgt ervoor dat je weinig kaders hebt. Niet iedereen kan daar goed mee omgaan, omdat niemand je zal vertellen wat je moet doen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5,0
      Huidige werknemer

      Fijne werkgever

      18 mei 2021 - Corporate Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel vrijheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Ruimte voor initiatief en creativiteit. Fijne sfeer, weinig hierarchie en leuke collega's.

      Minpunten

      Beslissingen worden soms wat traag genomen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 1,0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Leuke collega's, slechte arbeidsvoorwaarden

      29 apr 2021 - Product Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Leuke en behulpzame collega's, veel activiteiten.

      Minpunten

      Te laag salaris voor hoog opgeleide mensen en geen financiele extra's. Ook neemt TOPdesk in deze pandemie nog veel mensen aan. Dit heeft als keerzijde dat ze ook heel makkelijk zijn geworden in mensen ontslaan. Gaat het wat minder met je tijdens deze corona tijden, dan is ontslag makkelijker dan het bieden van (mentale) hulp. Door de hoge werkdruk zijn er veel collega's met burn-outs, angst aanvallen of andere mentale klachten. Horizontale structuur. Daardoor kun je niet echt doorgroeien, ook niet in salaris.

      3 personen vonden deze review nuttig

      Reactie van TOPdesk

      HR-adviseur

      Vervelend om te horen dat je dit zo bij TOPdesk ervaart. We staan altijd open voor jouw feedback en hopen dat je dit ook al eerder met je Talent Lead hebt kunnen bespreken.

    8. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Fantastische werkgever

      22 mrt 2021 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel aandacht voor de werknemer d.m.v. coaching en groei binnen de organisatie.

      Minpunten

      Organisatie ontbreekt soms wat aan structuur.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 4,0
      Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

      Op zoek naar zichzelf

      15 mrt 2021 - Business Unit Manager in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Alle collega's zijn ontzettend behulpzaam. Hele open vriendelijke cultuur. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. Vrij platte organisatie Goede organisatie om je eerste stappen in het bedrijfsleven te zetten.

      Minpunten

      Bedrijf is zichzelf een beetje aan het kwijt raken. De mooie filosofie van de 3 V's wordt in de praktijk steeds minder. Steeds meer bureaucratie en mensen die toch behoefte hebben aan kaders waardoor steeds meer mensen hun plasje ergens over moeten doen. Dat is jammer want daardoor worden de 3 V's steeds minder sterk gevoeld. Het bedrijf is z'n nieuwsgierigheid kwijt. Primaire arbeidsvoorwaarden zijn matig. Doorgroei mogelijkheden is heel erg beperkt.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5,0
      Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

      Veel vrijheid en vertrouwen, wordt gestimuleerd te ontwikkelen

      11 mrt 2021 - Corporate Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Cultuur, leuke mensen, focus op ontwikkeling, mensgerichte organisatie

      Minpunten

      Als je het lastig vind om zelf verantwoordelijkheid te pakken en initiatief te tonen past de organisatie net wat onder jou. Salaris is net wat onder gemiddeld

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 90 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

    IT-Consultant
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

    TOPdesk logo
    of