Reviews van TOPdesk

Bijgewerkt op Jun 22, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

91 van meer dan 261 reviews gevonden

4.4
92%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
182 Beoordelingen
  1. 5.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Fijne werken als junior developer bij TOPdesk

    Jun 2, 2020 - Junior Software Developer in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Fijne werksfeer, goeie work-life balance, gemiddeld jonge werknemers, leuk kantoor, veel opties om te leren, woon-werkverkeer wordt vergoedt (OV), erg veel vrijheid en flexibiliteit. Ik ga emigreren naar Australie en vertrek daarom bij TOPdesk, anders had ik er nog jaren met plezier gezeten denk ik. Zeker aan te raden!

    Minpunten

    Kan geen minpunten verzinnen voor TOPdesk

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Fijne werkgever

    Feb 25, 2020 - Business Unit Director in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Prettige collega's, open cultuur, succesvol bedrijf, veel vrijheid

    Minpunten

    Het salaris is gemiddeld te noemen

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Vrijheid en vertrouwen voorop

    Nov 14, 2019 - Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Binnen TOPdesk staat vrijheid in werken centraal. Hier vanuit kan je je eigen keuzes maken die leiden tot jouw werkplezier en werksucces. Vertrouwen in elkaar is hierbij een pijler waar veel waarde aan gehecht wordt.

    Minpunten

    Te weinig parkeerruimte op het parkeerdek.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer

    Geweldig bedrijf met unieke cultuur

    Aug 1, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vertrouwen, vrijheid en de bijbehorende verantwoordelijkheid. Open en informele sfeer.

    Minpunten

    Niet van toepassing, ik weet ze in ieder geval zo snel niet.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Een werkgever waar je alle vrijheid krijgt en je echt jezelf kan zijn!

    Jul 16, 2019 - Anonieme werknemer in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vrijheid die je zelden in een organisatie ziet Vertrouwen Verantwoordelijke en gezellige collega's Mogelijkheid tot ontwikkeling Open Minded Platte organisatiestructuur

    Minpunten

    Wellicht kunnen we af en toe wat strenger voor elkaar zijn :)

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig

    Reactie van TOPdesk

    Head of Recruitment

    Bedankt voor deze fantastische review! waar denk jij dat we af en toe strenger mogen zijn?

  6. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    TOPdesk is een prima werkgever.

    Jun 18, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    TOPdesk is een mooi bedrijf om voor te werken. Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen zijn hier niet alleen kernwaarden die ergens in een mooie whitepaper staan, maar écht de manier waarop gewerkt wordt. De sfeer tussen collega's is goed en je krijgt in het dagelijks werk genoeg kansen + de vrijheid deze goed in te vullen. Ik ben als starter bij TOPdesk (support) begonnen en heb er ruim 6 jaar gewerkt, in die tijd ben ik doorgegroeid naar product owner en heb ik enorm veel kunnen leren, waar ik nu nog steeds profijt van heb.

    Minpunten

    De salarissen bij TOPdesk liggen naar mijn mening iets onder de markt, al heb ik begrepen dat hier wel meer aandacht voor is. Tevens merk je dat met de groei van het bedrijf politiek/onderlinge verhoudingen een rol spelen.

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  7. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Open, persoonlijk ambitieus

    Apr 23, 2019 - Anonieme werknemer in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    TOPdesk geeft werknemers veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als je een tof idee hebt, kun je ermee aan de slag. Daarnaast is de sfeer open, persoonlijk en gemoedelijk. Er is onderling veel respect en iedereen wordt als gelijke behandeld. TOPdesk denkt met je mee en biedt je de mogelijkheid je op veel verschillende fronten te ontwikkelen. Ook buiten je eigen vakgebied.

    Minpunten

    Niet iedereen kan goed omgaan met de vrijheid. Vrijheid kan namelijk heel fijn zijn, maar het betekent ook weinig sturing en veel zelfdiscipline. Niemand gaat je namelijk vertellen wat je moet doen. Die verantwoordelijkheid ligt bij jou.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Voormalige werknemer

    Een prachtig startpunt voor een loopbaan

    Jan 16, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Een oprecht vriendelijke sfeer Veel aandacht voor persoonlijke groei Leven hun eigen kernwaarden ook echt na

    Minpunten

    Salaris is relatief laag Door de grootte van het bedrijf kan het lastig zijn snel te schakelen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 8 jaar

    Erg fijn bedrijf met veel ruimte voor eigen ideeen

    Nov 21, 2018 - IT Professional in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ontspannen informele werksfeer, superfijne collega's, iedereen is bereid je te helpen. Veel uitjes en activiteiten worden georganiseerd en ook internationaal zijn er mogelijkheden. Erg leuk bedrijf om te werken en veel te doen en leren.

    Minpunten

    Manier van beoordelen werkte demotiverend. Na een aantal jaren is het lastig om in de diepte echt door te groeien en kan de uitdaging wegraken.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer

    Sollicitatieprocedure

    Nov 1, 2018 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Na het kennismaken met meerdere TOPdesk medewerkers werd het me duidelijk waarom zij er al vele jaren werkzaam zijn. Prettige club!

    Minpunten

    Wellicht kan de procedure ietwat ingekort worden.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 11 - 20 van 91 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

IT-Consultant
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

TOPdesk logo
of