Reviews van TOPdesk

Bijgewerkt op Jun 22, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

91 van meer dan 261 reviews gevonden

4.4
92%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
182 Beoordelingen
  1. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Op zoek naar zichzelf

    Mar 15, 2021 - Business Unit Manager in Londres, Angleterre, Angleterre
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Alle collega's zijn ontzettend behulpzaam. Hele open vriendelijke cultuur. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. Vrij platte organisatie Goede organisatie om je eerste stappen in het bedrijfsleven te zetten.

    Minpunten

    Bedrijf is zichzelf een beetje aan het kwijt raken. De mooie filosofie van de 3 V's wordt in de praktijk steeds minder. Steeds meer bureaucratie en mensen die toch behoefte hebben aan kaders waardoor steeds meer mensen hun plasje ergens over moeten doen. Dat is jammer want daardoor worden de 3 V's steeds minder sterk gevoeld. Het bedrijf is z'n nieuwsgierigheid kwijt. Primaire arbeidsvoorwaarden zijn matig. Doorgroei mogelijkheden is heel erg beperkt.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Fijne bedrijfscultuur

    Mar 3, 2021 - Recruiter in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Open/ informele bedrijscultuur, jonge omgeving, veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Soms een beetje te weinig structuur

    1 persoon vond deze review nuttig
  3. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Leuk voor bepaalde mensen, niet hoog salaris

    Feb 23, 2021 - Technisch product specialist in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Gezellig kantoor, leuke collega's, veel activiteiten

    Minpunten

    Niet super tof als je niet van feesten bent, Laag salaris voor de functie, Langzame groei, Veel burnouts om je heen

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
  4. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Leuk bedrijf

    Feb 15, 2021 - Account Manager in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Erg leuk bedrijf Veel vrijheid en verantwoordelijkheid Leuk product Tevreden klanten

    Minpunten

    Salaris is aan de lage kant

    2 personen vonden deze review nuttig
  5. 5.0
    Huidige werknemer

    Top werkgever

    Jan 17, 2021 - Recruiter 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, ruimte om projecten op te pakken en een hele fijne werkomgeving met toffe collega's.

    Minpunten

    Geen vanuit mijn kant :)

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Huidige werknemer

    Super werkgever

    Jan 14, 2021 - Student in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vrijheid, vertrouwen en goede sfeer

    Minpunten

    De Mario Kart kamer is soms bezet ;)

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 4.0
    Voormalige werknemer

    Fijne Werkplek

    Jan 12, 2021 - Sales Representative 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Hele gezellige en fijne atmosfeer om in te werken. Alle werknemers zijn vriendelijke en open.

    Minpunten

    Niet van toepassing binnen mijn functie.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Maakt potentie niet waar

    Dec 7, 2020 - Anonieme werknemer in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke collega's, zelfstandigheid in je werk, flexibel met uren, internationaal.

    Minpunten

    Slechte besluitvorming, relatief laag salaris voor SaaS, gebrek aan doorgroeimogelijkheden, teveel vrijheid, te weinig resultaatgericht, je kunt er weinig van anderen leren.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van TOPdesk

    HR-adviseur

    Bedankt voor je feedback! We hopen ons hierdoor te kunnen verbeteren. Maar uiteraard ook jammer om te horen dat je bepaalde dingen zo hebt ervaren. We zijn blij dat je deze feedback met ons deelt en hopen dat je dit eerder ook met je Talent Lead hebt kunnen bespreken. Een aantal punten herkennen we; zo zijn we bezig met onze performance culture en hopen daardoor resultaatgerichtheid te stimuleren, zonder de vrijheid om fouten te maken te verliezen.

  9. 4.0
    Huidige werknemer

    Leuk bedrijf om te beginnen

    Nov 26, 2020 - UX Designer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Als starter kun je hier veel leren

    Minpunten

    Weinig ambitie op het vlak van UX

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Fantastisch bedrijf

    Nov 19, 2020 - Lead Generation in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke collega's en een geweldige sfeer

    Minpunten

    Het salaris is niet heel erg hoog.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 11 - 20 van 91 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

IT-Consultant
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

TOPdesk logo
of