Reviews van TOPdesk

Bijgewerkt op Sep 10, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

95 van meer dan 269 reviews gevonden

4.4
92%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
184 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Dynamisch software bedrijf wat al jaren flink aanbhet groeien is. Leuk bedrijf om met mee te groeien

    Dec 12, 2017 - Cloud Engineer in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Gezellige collega's en veel vrijheid om verantwoordelijkheid te nemen. Ik heb al jarenlang in verschillende functies voor dit bedrijf gewerkt. Ze doen niet moeilijk als je je certificeringen wil halen of op andere manieren wilt bijleren.

    Minpunten

    De werkdruk kan met vlagen wat hoog zijn. Dit wordt echter erkend en er worden over het algemeen maatregelen genomen als dit uit de hand loopt.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    TOPwerkgever

    Dec 7, 2017 - Junior Account Manager in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Veel verantwoordelijkheid, waardoor je veel leert - Ruimte om eigen initiatieven uit te werken - Gezellige collega's waar je ook in het weekend een biertje mee doet

    Minpunten

    - Soms iets te veel vrijheid, niet iedereen vindt dit prettig. - Geen traineeprogramma voor starters

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Huidige werknemer

    Open organisatie met veel mogelijkheden

    Dec 6, 2017 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    TOPdesk biedt een open organisatie waarin initiatief nemen wordt gestimuleerd. Hierdoor liggen er veel kansen voor de medewerkers en wordt doorgroeien gestimuleerd. Tevens kent TOPdesk een cultuur van gezelligheid, geborgenheid en respect waardoor het de ideale plek is om te groeien.

    Minpunten

    Door de mogelijkheden binnen TOPdesk en het gebrek aan gebaande paden zal TOPdesk niet voor iedereen de ideale organisatie zijn.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Een erg leuk, jong en dynamisch bedrijf

    Oct 15, 2017 - Sales Representative in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Een gezellige sfeer op de werkvloer - Veel vrijheid om eigen plannen uit te werken - Nieuwe collega's worden zeer goed in het bedrijf opgenomen - Heel flexibele bijbaan voor naast je studie - Veel ontwikkelingsmogelijkheden - Elke vrijdag borrel en veel leuke feesten!

    Minpunten

    - Voor mij is het niet om de hoek, maar we verhuizen naar een nieuw kantoor naast Station Delft.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Elke dag met veel plezier naar mijn werk

    Oct 12, 2017 - Online Marketeer in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vrijheid om eigen projecten te starten, hierdoor weinig sleur. Je bent niet elke dag met hetzelfde bezig. Omdat ik veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt, ben ik extra gemotiveerd om het zo goed mogelijk te doen. Binnen de organisatie krijg je ook de mogelijkheid om door te groeien naar nieuwe functies.

    Minpunten

    Mijn verdieping ziet er wat ouderwets uit, maar gelukkig zitten we per januari 2018 in een gloednieuw pand!

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  6. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Prima werkgever, zeker voor starters

    Oct 11, 2017 - Technical Product Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke collega's Goede sfeer Veel kansen om te leren en jezelf te verbeteren

    Minpunten

    Het (start) salaris is lager dan bij vergelijkbare bedrijven. De afdeling verkoop heeft een eigen bonus systeem, terwijl de rest van het bedrijf een winstdeling krijgt. Dit geeft een oneerlijk gevoel, als sommige collega's, die niet persé harder werken, wel een bonus krijgen en de rest niet.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Fijne plek om te werken

    Oct 11, 2017 - Technical Product Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vrijheid maar wel de verantwoordelijkheid. Meedenken over belangrijke vraagstukken Ontspannen maar professioneel

    Minpunten

    Het is en blijft een standaard product wat naar wens kan worden ingesteld, men kan dus altijd tegen limitaties oplopen.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Fijne en sociale werkgever

    Oct 11, 2017 - Accountmanager in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Hoge mate aan flexibiliteit - Veel mogelijkheden om door te ontwikkelen - Weinig tot geen hiërarchie - Fijne collega's, die altijd bereid zijn om te helpen

    Minpunten

    - Op dit moment zijn er geen minpunten. Hooguit zou ik iets meer behoefte hebben aan kaders in mijn dagelijks werk.

    3 personen vonden deze review nuttig
  9. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Fijne werkgever

    Sep 19, 2017 - Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ruimte voor initiatief Sfeer Aandacht voor groei Bedrijf in ontwikkeling

    Minpunten

    Management mag soms strenger een lijn trekken, verandering zou dan minder lang onzekerheid meebrengen.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer

    Een waardevolle bijbaan

    Sep 12, 2017 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Zelfs binnen een bijbaan bij TOPdesk krijg je veel vrijheid bij het invullen van je werkzaamheden. Voor mij bevorderd dit alleen maar de motivatie om aan de slag te gaan doordat je een stuk meer 'ownership' voelt voor de projecten die je oppakt. Daarnaast heerst er een hele relaxte en open sfeer binnen TOPdesk waardoor je er direct op je plek voelt.

    Minpunten

    Als je als werknemer een strikt hiërarchische sfeer gewend bent of niet gewend bent om veel vrijheid te hebben op de werkvloer, kan werken bij TOPdesk in het begin even wennen zijn.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 31 - 40 van 95 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

IT-Consultant
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

TOPdesk logo
of