Reviews van TOPdesk

Bijgewerkt op Jun 22, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

91 van meer dan 261 reviews gevonden

4.4
92%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
182 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer

    Uitdaging, enthousiasme en een top sfeer!

    Sep 8, 2017 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Het hele bedrijf is zeer open en geïnteresseerd in de werknemers. Je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en je krijgt daar ook ruim de mogelijkheden voor! De borrels en feestjes maken het een gezellig bedrijf om te werken.

    Minpunten

    Na een paar dagen kan je verslaafd raken aan potjes Mario Kart in de pauze ;). Na een baan bij TOPdesk zal het wennen worden om ergens anders weer aan de slag te gaan!

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    TOP bedrijf, met TOP collega's

    Sep 7, 2017 - Technical Product Consultant in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    vrijheid, gezelligheid, openheid, veel ruimte om te groeien en leren

    Minpunten

    Iedereen heeft altijd een mening over alles

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Doorgroeimogelijkheden van een corporate bedrijf, voelt aan als een gezellige start-up

    Sep 6, 2017 - Junior Account Manager in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Je krijgt al het vertrouwen om je vrijheid te gebruiken zoals jij die het beste acht. In je contract staat niet exact omschreven wat je gaat doen, omdat TOPdesk er vanuit gaat dat je de goede dingen gaat doen (eenmaal aangenomen). Initiatieven op bestaande of nieuw bedachte concepten worden aangemoedigd. Iedereen wordt ondersteund in zijn kracht wat werken heel erg leuk maakt en de sfeer heel goed omdat iedereen floreert in zijn of haar ding.

    Minpunten

    De cultuur bij TOPdesk vereist dat mensen zelf de vrijheid de beste invulling geven. Voor sommigen is dit minder weggelegd.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5.0
    Huidige werknemer

    Fijne werksfeer, veel verantwoordelijkheid en vrijheid!

    Sep 5, 2017 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Flexibiliteit in werktijden. Ik werk bij TOPdesk naast mijn studie en krijg de mogelijkheid om mijn werktijden zelf in te delen. TOPdesk speelt daarnaast goed in op jouw behoeftes. Je leert ontzettend veel en iedereen wil je graag helpen. Ten slotte heerst er een fijne werksfeer en is er veel aandacht voor het welzijn van de werknemer.

    Minpunten

    Niet iedereen vindt de vrijheid die je krijgt fijn. Mensen die veel sturing nodig hebben, zullen zich hier niet op hun plek voelen.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Fijne dynamische organisatie, veel vrijheid, leuke collega's en een mooi product!

    Aug 31, 2017 - Accountmanager in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vrijheid om naast je werk te ontspannen en eigen tijd innte delen. Als Sales nauwelijks druk vanwege geen target. Afwisselend en omgeven door veel jonge ambitieuze maar nuchtere collega's.

    Minpunten

    Door ontspannen en open sfeer kan het soms moeilijk zijn om te concentren. Daarnaast vrij platte organisatie waardoor doorgroeien moeilijker is.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Open cultuur, fijne collega's

    Jul 6, 2017 - Accountmanager in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel vrijheid om nieuwe initiatieven op te pakken. Open en gezellige werksfeer, waarin collega's als vrienden met elkaar omgaan en samenwerking en hulpvaardigheid de standaard is. Bij TOPdesk werken alleen leuke mensen :)

    Minpunten

    De open sfeer werkt stimulerend, maar er schuilt wel een gevaar dat een professionele werkhouding soms kan vervagen.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer

    Internationaal topbedrijf met Nederlandse wortels

    Sep 17, 2016 - Software Developer in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Goede sfeer met erg vriendelijke collega's - Sterk product met veel enthousiaste klanten - Veel aandacht voor usability en kwaliteit - Internationale expansie in Europa en de rest van de wereld - Veel doorgroeimogelijkheden: je kunt heel veel kanten op - Volop nieuwe ontwikkeling met interessante technische uitdagingen - Er wordt flink geinvesteerd in de medewerkers (opleidingen, conferenties, boeken, etc.)

    Minpunten

    - De lunch in het kantoor in Delft is te lekker, dus je zou bij TOPdesk wel wat zwaarder kunnen worden... ;-)

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Vrijheid, Vertrouwen, Verantwoordelijkheid

    Sep 16, 2016 - Software Developer in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Vrijheid, Vertrouwen, Verantwoordelijkheid... De drie pijlers waarop TOPdesk zijn beleid ten behoeve van werknemers heeft opgebouwd. Dit is in alles te merken. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Het is knap om te zien dat deze club met veel jonge mensen in staat is om ook tijdens een grote groei toch deze drie kernwaarden overeind te houden.

    Minpunten

    Soms worden totaal zichtbare oplossingen voor een (potentieel) probleem niet meteen uitgevoerd omdat het ideeën proces eerst moet worden doorlopen. Dit helpt niet altijd als slagvaardigheid vereist is.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Huidige werknemer

    Heel fijn bedrijf om voor te werken

    Feb 16, 2016 - Verkoopmedewerker in Delft
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Fijne werksfeer, enthousiaste collega's, veel ruimte voor eigen initiatief, fijn kantoor, veel leuke bedrijfsevenementen

    Minpunten

    Weinig ruimte om door te groeien maar kan wel vrij makkelijk naar een andere afdeling, beloning is niet erg hoog

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    TOP werkgever

    Oct 7, 2019 - Anonieme Werknemer in Antwerpen, Antwerpen
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    De waarden van TOPdesk zijn vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit zijn niet zo maar loze woorden maar leven echt op kantoor. Je krijgt de kans om heel veel initiatieven te nemen en mee inspraak te hebben in de doelen en het beleid. Het is een heel warme, flexibele werkgever waar ze een goede work-life balance hoog in het vaandel dragen

    Minpunten

    Je kan in het begin nog wat zoekend zijn naar de invulling van je functie/rol door de grote vrijheid.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 41 - 50 van 91 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

IT-Consultant
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

TOPdesk logo
of