TOPdesk werknemer reviews over "geen minpunten"

Bijgewerkt op Jun 2, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

7 van meer dan 259 reviews gevonden

4.5
92%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
201 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Mooi bedrijf waar je veel vrijheid krijgt voor eigen invulling van je baan of projecten(in 18 reviews)

  • "Het bedrijf staat heel erg open voor ideeën en feedback, je krijgt veel ruimte om te bedenken wat je zou willen(in 12 reviews)

  • Minpunten
  • "door de vrijheid, lopen sommige mensen verloren(in 7 reviews)

  • "Voor mij persoonlijk geen minpunten(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

    Reviews over geen minpunten

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Fijne werken als junior developer bij TOPdesk

      Jun 2, 2020 - Junior Software Developer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werksfeer, goeie work-life balance, gemiddeld jonge werknemers, leuk kantoor, veel opties om te leren, woon-werkverkeer wordt vergoedt (OV), erg veel vrijheid en flexibiliteit. Ik ga emigreren naar Australie en vertrek daarom bij TOPdesk, anders had ik er nog jaren met plezier gezeten denk ik. Zeker aan te raden!

      Minpunten

      Kan geen minpunten verzinnen voor TOPdesk

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 5.0
      Voormalige stagiair(e)

      Leerzame stage

      Nov 1, 2017 - SummerSales in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Veel trainingen gericht die niet alleen gericht zijn op het verbeteren van sales competenties maar ook inzicht geven in je eigen drijfveren, sterke punten en eventuele pitfalls. - Het meewerken in een team waardoor je je meteen deel voelt van het bedrijf in plaats van een stagiair. - Goede begeleiding die helpt je persoonlijke doelen te bereiken en jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. - Een fijne werksfeer en leuke collega's.

      Minpunten

      - Ik heb geen minpunten ervaren tijdens mijn stage bij TOPdesk

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    3. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Fijne en sociale werkgever

      Oct 11, 2017 - Accountmanager in Utrecht
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Hoge mate aan flexibiliteit - Veel mogelijkheden om door te ontwikkelen - Weinig tot geen hiërarchie - Fijne collega's, die altijd bereid zijn om te helpen

      Minpunten

      - Op dit moment zijn er geen minpunten. Hooguit zou ik iets meer behoefte hebben aan kaders in mijn dagelijks werk.

      3 personen vonden deze review nuttig
    4. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      TOPbedrijf!

      Sep 13, 2017 - Junior Account Manager in Antwerpen, Antwerpen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Werknemers krijgen alle verantwoordelijkheid om zaken uit te proberen en worden hier heel vrij in gelaten. De informele structuur zorgt ervoor dat we een heel hecht team hebben.

      Minpunten

      Geen minpunten bij TOPdesk!

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Huidige stagiair(e), minder dan 1 jaar

      Summer internship 2018

      Sep 11, 2018 - Summer Student in Antwerpen, Antwerpen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Een hele fijne werkomgeving. Binnen Topdesk krijg je de kans om jezelf te ontplooien en te groeien.

      Minpunten

      Geen minpunten te melden voor Topdesk.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Hier kom je iedere dag werken met plezier!

      Sep 11, 2018 - Presales in Berchem, Antwerpen, Antwerpen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Platte structuur Veel vrijheid Heel leuke collega's

      Minpunten

      Voor mij persoonlijk geen minpunten

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Junior finance specialist

      Feb 12, 2018 - Finance Specialist in Berchem, Antwerpen, Antwerpen
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Open-minded bedrijf Kansen voor zelfontplooiing Verticale en horizontale doorgroeimogelijkheden

      Minpunten

      Momenteel geen minpunten op te merken

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 7 van 7 reviews in het Nederlands

    Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

    IT-Consultant
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

    TOPdesk logo
    of