TOPdesk werknemer reviews over "het bedrijf"

Bijgewerkt op Aug 28, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

12 van meer dan 261 reviews gevonden

4.5
92%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
201 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Mooi bedrijf waar je veel vrijheid krijgt voor eigen invulling van je baan of projecten(in 18 reviews)

  • "Het bedrijf staat heel erg open voor ideeën en feedback, je krijgt veel ruimte om te bedenken wat je zou willen(in 12 reviews)

  • Minpunten
  • "door de vrijheid, lopen sommige mensen verloren(in 7 reviews)

  • "Voor mij persoonlijk geen minpunten(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over het bedrijf

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Geweldige cultuur en veel vrijheid!

      Sep 18, 2018 - Ontwerper in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      De cultuur is heel erg sterk bij TOPdesk. Ik denk dat dit ook in de sollicitatieprocedure heel erg naar voren komt. Als je bij het bedrijf past en het goed kan vinden met veel van de mensen, dan vind je je plek wel binnen het bedrijf. Hierdoor is doorgroeien ook heel goed mogelijk en is er naar mijn mening heel veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

      Minpunten

      De mogelijkheid tot veel vrijheid is een grote USP, maar dit kan ook als downside hebben dat je soms het overzicht even kwijt raakt.

      Verder lezen
      Vertaald uit het Engels
      Toon origineel
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Leuk bedrijf, mooie startersbaan

      Aug 28, 2020 - IT Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Mooi bedrijf waar je veel vrijheid krijgt voor eigen invulling van je baan of projecten. Gezellige bedrijfscultuur, vooral veel jonge mensen. TOPdesk biedt met de functie van IT Consultant een leuke startersbaan. Het bedrijf staat heel erg open voor ideeën en feedback, je krijgt veel ruimte om te bedenken wat je zou willen. Als jij van je laat horen, dan is er voor jou erg veel mogelijk. En logisch, maar bij TOPdesk zijn de ondersteunende afdeling super goed georganiseerd en op elkaar afgestemd.

      Minpunten

      De functie kan voor mensen met een universitaire master vrij snel minder uitdagend worden. Je kunt wel uitdaging halen uit nevenwerkzaamheden of (eigen) projecten. Die vrijheid krijg je en dat is mooi. Het startsalaris is niet hoog, maar hier wordt intern continu over geëvalueerd. Er zijn weinig doorgroeimogelijkheden binnen de functie, maar wel buiten de functie (andere werkzaamheden, andere functies). Er is weinig top-down beleidsvoering, waardoor enerzijds medewerkers veel ruimte krijgen voor eigen initiatief, maar anderzijds de organisatie ook wat stuurloos kan aanvoelen.

      Verder lezen
      1 persoon vond deze review nuttig
    3. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      Groeiend internationaal bedrijf dat nog altijd klein aanvoelt.

      Sep 12, 2018 - Anonymous Employee in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Er heerst een "wij" gevoel en sterke wil om met elkaar goed te doen. Er is ruimte voor het krijgen van een gezonde werk/privé balans en oog voor het persoon achter het individu. Veel, zo niet alles, wordt gedaan met eigen mensen en leunt het bedrijf sterk op de inzet en initiatieven van collega's.

      Minpunten

      Er is op sommige plekken veel veranderd de afgelopen tijd. Dit heeft zijn effect gehad en daarin was het niet duidelijk waar we heen gaan en wat daarin van je verwacht wordt.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Leuk, jong bedrijf om voor te werken

      Dec 19, 2017 - Anonieme werknemer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      TOPdesk collega's kun je omschrijven als gezellige, spontane mensen die erg behulpzaam zijn. Er hangt dan ook een erg aangename sfeer op kantoor. Harde functieomschrijvingen heb je niet. Dit geeft je enorm veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Je kunt doen wat je leuk vind, waar je zelf je beste 'ik' laat zien en wat goed is voor het bedrijf.

      Minpunten

      Je moet met vrijheid om kunnen gaan. Blijkt het toch moeilijk te zijn? Dan zijn er gelukkig genoeg collega's die je hierin willen begeleiden/helpen.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Voormalige stagiair(e)

      Leerzame stage

      Nov 1, 2017 - SummerSales in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Veel trainingen gericht die niet alleen gericht zijn op het verbeteren van sales competenties maar ook inzicht geven in je eigen drijfveren, sterke punten en eventuele pitfalls. - Het meewerken in een team waardoor je je meteen deel voelt van het bedrijf in plaats van een stagiair. - Goede begeleiding die helpt je persoonlijke doelen te bereiken en jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. - Een fijne werksfeer en leuke collega's.

      Minpunten

      - Ik heb geen minpunten ervaren tijdens mijn stage bij TOPdesk

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Voormalige stagiair(e), minder dan 1 jaar

      Inspirerend leerzaam en leuk bedrijf

      Sep 26, 2017 - Stagiair in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gedurende een zomer stage gelopen bij TOPdesk en een zeer goede ervaring gehad. Bij TOPdesk krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om projecten uit te werken. Dit zorgt ervoor dat de leercurve stijl is. Daarnaast is de sfeer binnen het bedrijf heel open, waardoor je geen moeite hebt om je aan te passen.

      Minpunten

      Sommige trainingen die werden gegeven door werknemers zelf, die soms wat ervaring qua het geven van trainingen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 4.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Ruimte voor ontwikkeling

      Jan 9, 2018 - Product Manager in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Als je initiatiefrijk en ambitieus bent kunnen er veel dingen gebeuren. Binnen 3 jaar zit ik op een plek binnen het bedrijf waar ik niet gedacht had te kunnen komen. Veel ruimte om je eigen baan te creëren als je die ruimte ook pakt. Het uitdiepen van je eigen rol is goed mogelijk en maakt dat je je eigen werk kunt vormen. Ook internationaal!

      Minpunten

      Diezelfde vrijheid kan ook verlammend werken. Primaire arbeidsvoorwaarden zijn misschien niet wat je elders kan verwachten, maar bovenstaande pluspunten en de secundaire voorwaarden compenseren dat.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 3.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Fijn maar eenvoudig bedrijf

      Aug 28, 2018 - Accountmanager 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Behulpzame collega's - Fijne werksfeer - Enthousiasme in elke hoek - Bereikbaarheid van alle lagen van het bedrijf

      Minpunten

      - Practice what you preach: wat het bestuur voor ogen heeft qua cultuur en mogelijkheden raakt kwijt in de lagen eronder. - Niemand heeft een concreet verhaal. De een zegt het ene en de ander het andere en beide vinden ze dat je het meest naar hen moet luisteren. Zeker voor starters kan het erg verwarrend worden.

      Verder lezen
      3 personen vonden deze review nuttig
    9. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Een erg leuk, jong en dynamisch bedrijf

      Oct 15, 2017 - Sales Representative in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Een gezellige sfeer op de werkvloer - Veel vrijheid om eigen plannen uit te werken - Nieuwe collega's worden zeer goed in het bedrijf opgenomen - Heel flexibele bijbaan voor naast je studie - Veel ontwikkelingsmogelijkheden - Elke vrijdag borrel en veel leuke feesten!

      Minpunten

      - Voor mij is het niet om de hoek, maar we verhuizen naar een nieuw kantoor naast Station Delft.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 4.0
      Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

      Een prachtige werkgever

      Sep 8, 2017 - Technical support-engineer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - TOPdesk heeft een open informele sfeer waar veel ruimte is voor eigen inbreng. - Afhankelijk van je functie heb je veel invloed op de indeling van je werk. - De hiërarchie is vlak en mijn teamleiders en het afdelingshoofd zijn direct te benaderen. - Het bedrijf is jong en straalt energie uit. - Het bedrijf momenteel aan het groeien en opent het vestigingen in het buitenland. Voor de meer reislustigen onder ons dus een prachtige kans om in het buitenland te werken.

      Minpunten

      De salarissen zijn prima maar voor de sector aan de lagere kant.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 12 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

    IT-Consultant
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

    TOPdesk logo
    of