TOPdesk werknemer reviews over "veel vrijheid"

Bijgewerkt op Sep 25, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

19 van meer dan 259 reviews gevonden

4.5
92%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
201 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Mooi bedrijf waar je veel vrijheid krijgt voor eigen invulling van je baan of projecten(in 18 reviews)

  • "Het bedrijf staat heel erg open voor ideeën en feedback, je krijgt veel ruimte om te bedenken wat je zou willen(in 12 reviews)

  • Minpunten
  • "door de vrijheid, lopen sommige mensen verloren(in 7 reviews)

  • "Voor mij persoonlijk geen minpunten(in 7 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over veel vrijheid

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Fijne werken als junior developer bij TOPdesk

      Jun 2, 2020 - Junior Software Developer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werksfeer, goeie work-life balance, gemiddeld jonge werknemers, leuk kantoor, veel opties om te leren, woon-werkverkeer wordt vergoedt (OV), erg veel vrijheid en flexibiliteit. Ik ga emigreren naar Australie en vertrek daarom bij TOPdesk, anders had ik er nog jaren met plezier gezeten denk ik. Zeker aan te raden!

      Minpunten

      Kan geen minpunten verzinnen voor TOPdesk

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Leuk bedrijf, mooie startersbaan

      Aug 28, 2020 - IT Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Mooi bedrijf waar je veel vrijheid krijgt voor eigen invulling van je baan of projecten. Gezellige bedrijfscultuur, vooral veel jonge mensen. TOPdesk biedt met de functie van IT Consultant een leuke startersbaan. Het bedrijf staat heel erg open voor ideeën en feedback, je krijgt veel ruimte om te bedenken wat je zou willen. Als jij van je laat horen, dan is er voor jou erg veel mogelijk. En logisch, maar bij TOPdesk zijn de ondersteunende afdeling super goed georganiseerd en op elkaar afgestemd.

      Minpunten

      De functie kan voor mensen met een universitaire master vrij snel minder uitdagend worden. Je kunt wel uitdaging halen uit nevenwerkzaamheden of (eigen) projecten. Die vrijheid krijg je en dat is mooi. Het startsalaris is niet hoog, maar hier wordt intern continu over geëvalueerd. Er zijn weinig doorgroeimogelijkheden binnen de functie, maar wel buiten de functie (andere werkzaamheden, andere functies). Er is weinig top-down beleidsvoering, waardoor enerzijds medewerkers veel ruimte krijgen voor eigen initiatief, maar anderzijds de organisatie ook wat stuurloos kan aanvoelen.

      Verder lezen
      1 persoon vond deze review nuttig
    3. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      Fijne werkgever

      Feb 25, 2020 - Business Unit Director in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Prettige collega's, open cultuur, succesvol bedrijf, veel vrijheid

      Minpunten

      Het salaris is gemiddeld te noemen

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    4. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Open, persoonlijk ambitieus

      Apr 23, 2019 - Anonieme werknemer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      TOPdesk geeft werknemers veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als je een tof idee hebt, kun je ermee aan de slag. Daarnaast is de sfeer open, persoonlijk en gemoedelijk. Er is onderling veel respect en iedereen wordt als gelijke behandeld. TOPdesk denkt met je mee en biedt je de mogelijkheid je op veel verschillende fronten te ontwikkelen. Ook buiten je eigen vakgebied.

      Minpunten

      Niet iedereen kan goed omgaan met de vrijheid. Vrijheid kan namelijk heel fijn zijn, maar het betekent ook weinig sturing en veel zelfdiscipline. Niemand gaat je namelijk vertellen wat je moet doen. Die verantwoordelijkheid ligt bij jou.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Leuke werkgever

      May 6, 2018 - Software Developer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      TOPdesk is een leuk bedrijf met fijne collega's, waar je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief krijgt. Zelfs als je pas net bent begonnen, worden je mening en ideeën gewaardeerd. Een van de grootste pluspunten is de cultuur. De sfeer is informeel, maar toch professioneel. De organisatiestructuur is vrij plat, wat dus ook inhoudt dat er niemand is die jou vertelt wat je die dag moet gaan doen. Je bepaalt zelf je werktijden en agenda, overwerken wordt ontmoedigd.

      Minpunten

      Het salaris is wat aan de lage kant, zeker als je bedenkt dat TOPdesk in de Randstad is gevestigd en het aanbod van goede ervaren programmeurs een stuk lager ligt dan de vraag. Men zou daar mijns inziens wel wat serieuzer naar mogen kijken.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Huidige werknemer

      Een waardevolle bijbaan

      Sep 12, 2017 - Anonieme werknemer 
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Zelfs binnen een bijbaan bij TOPdesk krijg je veel vrijheid bij het invullen van je werkzaamheden. Voor mij bevorderd dit alleen maar de motivatie om aan de slag te gaan doordat je een stuk meer 'ownership' voelt voor de projecten die je oppakt. Daarnaast heerst er een hele relaxte en open sfeer binnen TOPdesk waardoor je er direct op je plek voelt.

      Minpunten

      Als je als werknemer een strikt hiërarchische sfeer gewend bent of niet gewend bent om veel vrijheid te hebben op de werkvloer, kan werken bij TOPdesk in het begin even wennen zijn.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Leuk, jong bedrijf om voor te werken

      Dec 19, 2017 - Anonieme werknemer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      TOPdesk collega's kun je omschrijven als gezellige, spontane mensen die erg behulpzaam zijn. Er hangt dan ook een erg aangename sfeer op kantoor. Harde functieomschrijvingen heb je niet. Dit geeft je enorm veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Je kunt doen wat je leuk vind, waar je zelf je beste 'ik' laat zien en wat goed is voor het bedrijf.

      Minpunten

      Je moet met vrijheid om kunnen gaan. Blijkt het toch moeilijk te zijn? Dan zijn er gelukkig genoeg collega's die je hierin willen begeleiden/helpen.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 5.0
      Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

      Open cultuur, fijne collega's

      Jul 6, 2017 - Accountmanager in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel vrijheid om nieuwe initiatieven op te pakken. Open en gezellige werksfeer, waarin collega's als vrienden met elkaar omgaan en samenwerking en hulpvaardigheid de standaard is. Bij TOPdesk werken alleen leuke mensen :)

      Minpunten

      De open sfeer werkt stimulerend, maar er schuilt wel een gevaar dat een professionele werkhouding soms kan vervagen.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      Dynamisch software bedrijf wat al jaren flink aanbhet groeien is. Leuk bedrijf om met mee te groeien

      Dec 12, 2017 - Cloud Engineer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gezellige collega's en veel vrijheid om verantwoordelijkheid te nemen. Ik heb al jarenlang in verschillende functies voor dit bedrijf gewerkt. Ze doen niet moeilijk als je je certificeringen wil halen of op andere manieren wilt bijleren.

      Minpunten

      De werkdruk kan met vlagen wat hoog zijn. Dit wordt echter erkend en er worden over het algemeen maatregelen genomen als dit uit de hand loopt.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5.0
      Voormalige stagiair(e), minder dan 1 jaar

      Inspirerend leerzaam en leuk bedrijf

      Sep 26, 2017 - Stagiair in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gedurende een zomer stage gelopen bij TOPdesk en een zeer goede ervaring gehad. Bij TOPdesk krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om projecten uit te werken. Dit zorgt ervoor dat de leercurve stijl is. Daarnaast is de sfeer binnen het bedrijf heel open, waardoor je geen moeite hebt om je aan te passen.

      Minpunten

      Sommige trainingen die werden gegeven door werknemers zelf, die soms wat ervaring qua het geven van trainingen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 19 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

    IT-Consultant
    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

    TOPdesk logo
    of