TOPdesk werknemer reviews over "veel vrijheid"

Bijgewerkt op Jun 16, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

20 van meer dan 305 reviews gevonden

4.4
89%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
TOPdesk CEO & Founder Wolter Smit
Wolter Smit
234 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Veel vrijheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven(in 21 reviews)

  • "leuke collega's(in 11 reviews)

  • Minpunten
  • "door de vrijheid, lopen sommige mensen verloren(in 8 reviews)

  • "De salarissen bij TOPdesk liggen naar mijn mening iets onder de markt, al heb ik begrepen dat hier wel meer aandacht voor is(in 8 reviews)

  • Meer pluspunten en minpunten
    Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.

    Reviews over veel vrijheid

    Terug naar alle reviews
    1. 5.0
      Huidige werknemer

      Fijne werkgever

      May 18, 2021 - Corporate Recruiter in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel vrijheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Ruimte voor initiatief en creativiteit. Fijne sfeer, weinig hierarchie en leuke collega's.

      Minpunten

      Beslissingen worden soms wat traag genomen.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    2. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

      Leuk bedrijf, vooral aan te raden voor starters

      Jun 16, 2021 - Consultant in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      - Collega's - Veel vrijheid - Leuke feestjes - Als starter een goede plek om snel veel te leren - Veel vertrouwen

      Minpunten

      - Salaris: startsalaris is nog wel redelijk gemiddeld volgens mij, groei daarna is een stuk lastiger. - Groei: er zijn niet veel senior rollen om naar toe te groeien die écht interessant zijn

      Verder lezen
      2 personen vonden deze review nuttig
    3. 4.0
      Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

      Leuk bedrijf

      Feb 15, 2021 - Account Manager in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Erg leuk bedrijf Veel vrijheid en verantwoordelijkheid Leuk product Tevreden klanten

      Minpunten

      Salaris is aan de lage kant

      2 personen vonden deze review nuttig
    4. 5.0
      Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

      Fijne werken als junior developer bij TOPdesk

      Jun 2, 2020 - Junior Software Developer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Fijne werksfeer, goeie work-life balance, gemiddeld jonge werknemers, leuk kantoor, veel opties om te leren, woon-werkverkeer wordt vergoedt (OV), erg veel vrijheid en flexibiliteit. Ik ga emigreren naar Australie en vertrek daarom bij TOPdesk, anders had ik er nog jaren met plezier gezeten denk ik. Zeker aan te raden!

      Minpunten

      Kan geen minpunten verzinnen voor TOPdesk

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    5. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      Fijne werkgever

      Feb 25, 2020 - Business Unit Director in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Prettige collega's, open cultuur, succesvol bedrijf, veel vrijheid

      Minpunten

      Het salaris is gemiddeld te noemen

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    6. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Open, persoonlijk ambitieus

      Apr 23, 2019 - Anonieme werknemer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      TOPdesk geeft werknemers veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als je een tof idee hebt, kun je ermee aan de slag. Daarnaast is de sfeer open, persoonlijk en gemoedelijk. Er is onderling veel respect en iedereen wordt als gelijke behandeld. TOPdesk denkt met je mee en biedt je de mogelijkheid je op veel verschillende fronten te ontwikkelen. Ook buiten je eigen vakgebied.

      Minpunten

      Niet iedereen kan goed omgaan met de vrijheid. Vrijheid kan namelijk heel fijn zijn, maar het betekent ook weinig sturing en veel zelfdiscipline. Niemand gaat je namelijk vertellen wat je moet doen. Die verantwoordelijkheid ligt bij jou.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    7. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

      Leuke werkgever

      May 6, 2018 - Software Developer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      TOPdesk is een leuk bedrijf met fijne collega's, waar je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief krijgt. Zelfs als je pas net bent begonnen, worden je mening en ideeën gewaardeerd. Een van de grootste pluspunten is de cultuur. De sfeer is informeel, maar toch professioneel. De organisatiestructuur is vrij plat, wat dus ook inhoudt dat er niemand is die jou vertelt wat je die dag moet gaan doen. Je bepaalt zelf je werktijden en agenda, overwerken wordt ontmoedigd.

      Minpunten

      Het salaris is wat aan de lage kant, zeker als je bedenkt dat TOPdesk in de Randstad is gevestigd en het aanbod van goede ervaren programmeurs een stuk lager ligt dan de vraag. Men zou daar mijns inziens wel wat serieuzer naar mogen kijken.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    8. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      Fijne werkgever

      Feb 21, 2018 - Finance Specialist in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Veel vrijheid Leuke collega's Zelf bepalen hoe je werkdag eruit ziet

      Minpunten

      Soms is er geen parkeerplek

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    9. 5.0
      Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

      Leuk, jong bedrijf om voor te werken

      Dec 19, 2017 - Anonieme werknemer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      TOPdesk collega's kun je omschrijven als gezellige, spontane mensen die erg behulpzaam zijn. Er hangt dan ook een erg aangename sfeer op kantoor. Harde functieomschrijvingen heb je niet. Dit geeft je enorm veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Je kunt doen wat je leuk vind, waar je zelf je beste 'ik' laat zien en wat goed is voor het bedrijf.

      Minpunten

      Je moet met vrijheid om kunnen gaan. Blijkt het toch moeilijk te zijn? Dan zijn er gelukkig genoeg collega's die je hierin willen begeleiden/helpen.

      Verder lezen
      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    10. 5.0
      Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

      Dynamisch software bedrijf wat al jaren flink aanbhet groeien is. Leuk bedrijf om met mee te groeien

      Dec 12, 2017 - Cloud Engineer in Delft
      Aanbevelen
      Directeur-goedkeuring
      Zakelijk vooruitzicht

      Pluspunten

      Gezellige collega's en veel vrijheid om verantwoordelijkheid te nemen. Ik heb al jarenlang in verschillende functies voor dit bedrijf gewerkt. Ze doen niet moeilijk als je je certificeringen wil halen of op andere manieren wilt bijleren.

      Minpunten

      De werkdruk kan met vlagen wat hoog zijn. Dit wordt echter erkend en er worden over het algemeen maatregelen genomen als dit uit de hand loopt.

      Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
    Weergave: 1 - 10 van 20 Reviews

    Loopbanen die populair zijn bij TOPdesk-werkzoekenden

    VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

    Werkt u bij TOPdesk? Deel uw ervaringen

    TOPdesk logo
    of