Cover image for Takasago International
Logo

Takasago International

Is dit uw bedrijf?

Takasago International

Review toevoegen

Reviews van Takasago International

151 van meer dan 184 reviews gevonden
3,4
78% Aanbevelen bij een kennis
65% Waardeert directeur

3,4
78%
Aanbevelen bij een kennis
65%
Waardeert directeur
Takasago International President, CEO, and Director Ritaro Igaki (no image)
Ritaro Igaki
44 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Takasago International werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Takasago International-reviews

  Takasago International heeft een algemene beoordeling van 3,4 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 184 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 78% van de werknemers zou werken bij Takasago International aanraden aan vrienden en 62% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 33% verbeterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Takasago International hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Takasago International. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 19% verbeterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 78% van de werknemers van Takasago International vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Takasago International met een waarde van 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,8 voor cultuur en waarden en 2,8 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Takasago International-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 184 reviews over Takasago International die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Takasago International. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Takasago International bij u past.