Reviews voor Tata Consultancy Services | Glassdoor.nl

Reviews van Tata Consultancy Services

Bijgewerkt op 1 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
74%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Tata Consultancy Services CEO Rajesh Gopinathan   (no image)
Rajesh Gopinathan
3.262 Beoordelingen
  1. "Automatisering"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services

    Pluspunten

    Beste bedrijf waar ik ooit voor heb gewerkt

    Minpunten

    Geen opmerkingen, ik ben tevreden met dit bedrijf

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tata Consultancy Services2019-03-06
  2. "ORACLE RETAIL/RETEK TECHO-FUNCTIONAL CONSULTANT"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Retail in Amsterdam

    Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services voor 5 jaar

    Pluspunten

    WONDERFUL WORK PLACE AND GOOD WORK -LIFE BALANCE

    Minpunten

    No negative point to be highlighted

    Advies aan management

    Good work has been done in the progress of company

    Tata Consultancy Services2018-04-08
  3. "Algehele goede ervaring van mijn kant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Tata Consultancy Services voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Geweldig voor Senior Management, goed voor ethisch beleid

    Minpunten

    Bureaucratische processen, niet erg veel bijgewerkte technieken...

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tata Consultancy Services2014-11-12
  4. "Zinkend schip"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Associate Consultant 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Tata Consultancy Services

    Pluspunten

    Geen, geen mogelijkheid tot groei, slechte compensatie

    Minpunten

    Geen baanzekerheid, geen logische besluitvorming.

    Advies aan management

    Open je ogen, stop met het betalen van mammoetsalarissen aan topmanagement, leer van de fouten die zijn gemaakt door andere Indiaanse ICT bedrijven.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tata Consultancy Services2014-12-15
  5. "Beter dan anderen."

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk bij Tata Consultancy Services

    Pluspunten

    Vrij gemakkelijke balans tussen werk en leven.

    Minpunten

    Vrij traag werkproces.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tata Consultancy Services2014-10-04
  6. "Publieke sector milieu"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Tata Consultancy Services voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Het enige goede is een groot klantenbestand, zodat men op verschillende geografische locaties kan werken, maar daarvoor moet je vrienden zijn met het management.

    Minpunten

    Kantooromgeving is slechter, zoals een kantoor van de overheid. Geen formele cultuur

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tata Consultancy Services2014-08-21
  7. Nuttig (1)

    "Conservatief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT-Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services voor 8 jaar

    Pluspunten

    - Gelijke mogelijkheden - Verzekering - Vrije opdracht keuze

    Minpunten

    - Extreme hiërarchie - Gesloten cultuur - Te druk

    Advies aan management

    - meer stress op vaardigheid ontwikkeling

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tata Consultancy Services2014-08-08
  8. "Globale mogelijkheden, restrictieve groei"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     

    Ik heb gewerkt bij Tata Consultancy Services

    Pluspunten

    Als je een bedrijf zoekt dat wereldwijd connecties heeft in IT, dan zit je hier goed.

    Minpunten

    Meritocratie wordt vaak niet nageleefd, dus netwerken is vaak belangrijker dan je echte werk.

    Advies aan management

    Vind goede mensen en laat ze gaan.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tata Consultancy Services2014-06-05
  9. "Globale mogelijkheden, maar de meritocratie kan beter."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager 

    Ik werk voltijd bij Tata Consultancy Services voor 5 jaar

    Pluspunten

    Mogelijkheden over de hele wereld als je dat aan denkt te kunnen. Multidimensionale groei, aangezien je met meerdere industrieën werkt om aan hun ICT behoeften te voldoen. Een goede stapsteen naar meerdere industrieën als je interesse toont naar de zakelijke kant.

    Minpunten

    Promoties zijn lastig te verkrijgen in een bedrijf met meer dan 30.000 werknemers, dus veel netwerken en je zichtbaarheid verhogen is zeer belangrijk.

    Advies aan management

    Vind goede mensen en laat ze gaan.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tata Consultancy Services2014-06-05
  10. "eenzijdige communicatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bedrijfsanalist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Tata Consultancy Services

    Pluspunten

    In theorie heb je de kans om te kiezen voor het werken voor verschillende klanten over de hele wereld.

    Minpunten

    Je moet vechten om te krijgen wat je wilt of nodig hebt, omdat Tata dat niet voor je zal doen, alhoewel je het misschien nog steeds niet krijg na ervoor te vechten. Verwacht geen loonsverhoging, bonus of een investering in uw groei.

    Advies aan management

    Communicatie in niet alleen luisteren zonder enige reacties.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tata Consultancy Services2014-05-10
Er zijn 52 reviews gevonden