Reviews voor The Coca-Cola Company | Glassdoor.nl

Reviews van The Coca-Cola Company

Bijgewerkt op 25 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 5039 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
73%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
The Coca-Cola Company CEO James Quincey
James Quincey
590 Beoordelingen
  1. "goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij The Coca-Cola Company

    Pluspunten

    leuke collegas leuke uren goed loon

    Minpunten

    eigenlijk helemaal niets op aan te merken

    The Coca-Cola Company2019-04-15
  2. "Zeer goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik heb voltijd gewerkt bij The Coca-Cola Company

    Pluspunten

    Goede werkgever! Zeer tevreden

    Minpunten

    Kans op vast contract is zeer klein

    The Coca-Cola Company2018-12-17
  3. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Lab Analyst in Anderlecht
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij The Coca-Cola Company voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden Goeie sfeer Veer voordelen Goed salaris

    Minpunten

    Salami ontslag Balans werk/privé

    The Coca-Cola Company2018-12-12
  4. "Diagnose Cola."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operator in Wilrijk
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    I worked at The Coca-Cola Company voltijd for less than a year

    Pluspunten

    Alles netjes georganiseerd en wel georganiseerd in verschillende stappen waar iedereen aan uit kan.

    Minpunten

    Weinig steun van collega's ieder voor zich.

    Advies aan management

    Misschien is aan teambuilding werken voor betere communicatie.

    The Coca-Cola Company2018-09-26
  5. "Merchandiser"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Merchandiser in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij The Coca-Cola Company voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede verloning Veel contact met allerlei mensen.

    Minpunten

    Super hard Werken. Slecht Managment Maximaal 3jaar als merchandiser

    Advies aan management

    Meer verantwoordelijkheid

    The Coca-Cola Company2018-03-29
  6. "Correct"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Gent

      Ik heb voltijd gewerkt bij The Coca-Cola Company

      Pluspunten

      Salaris, opvang bij problemen, doorgroeimogelijkheden, behoorlijk makkelijk en snel aan te leren

      Minpunten

      Hanngt er wat van af waar je terecht komt. Productie tussen het glas is allerminst "aangenaam" te noemen. Veel lawaai, natte vloeren, veel obstakels

      The Coca-Cola Company2017-04-18
    • "coca cola"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Operator in Antwerpen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      I worked at The Coca-Cola Company voltijd for less than a year

      Pluspunten

      De werken waren vrij goed aangezien het bedrijf goed betaald voor de gepresteerde werken. Je mag tijdens de werken zoveel mogelijk drank gratis drinken

      Minpunten

      Op het einde van de vakantiewerken was er geen werk meer. ik werd dan als operator in wacht geplaatst. Toen belde ze mij als het echt nodig was en dat vond ik niet leuk

      Advies aan management

      Als je in wacht word gezet vind ik dat je de hele week betaald moet worden omdat je zo op elk moment word gebeld voor te werken en ook niet kunt plannen om iets anders te doen

      The Coca-Cola Company2016-09-30
    • "Coca cola"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Vroomshoop
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      I worked at The Coca-Cola Company voltijd for less than a year

      Pluspunten

      Het is lekker koud en zoet. Drie ijsklontjes en een citroentje maakt de smaak nog lekkerder . Ga zo door

      Minpunten

      ik heb geen minpunten voor dit bedrijf. Ik vind het gwn goed en lekker. Dat is wat ik wil zeggen

      Advies aan management

      Ga door met wat je doet

      The Coca-Cola Company2016-04-27
    • "Excellent learning place"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Special projects senior manager in Ciudad de México
      Aanbevolen

      Ik werk voltijd bij The Coca-Cola Company voor 3 jaar

      Pluspunten

      Good salaries, nice environment, great place to learn

      Minpunten

      Burocracy, not allways walk the talk

      The Coca-Cola Company2019-06-25
    • Nuttig (1)

      "Great Program for Students"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Coca-Cola Ambassador in Atlanta, GA
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      I have been working at The Coca-Cola Company deeltijd for less than a year

      Pluspunten

      - Allows college students to gain marketing experience, - Week long training during the summer at HQ in Atlanta, GA - Flexible hours - Lots of brand gear

      Minpunten

      - Working with two bosses from Cocacola HQ and Cocacola bottling companies - Difficultly planning events with universities depending on beverage contracts

      The Coca-Cola Company2019-06-20
    Er zijn 5039 reviews gevonden