Reviews voor The Coca-Cola Company | Glassdoor.nl

Reviews van The Coca-Cola Company

Bijgewerkt op sep 19, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 5219 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
75%
Aanbevelen bij een kennis
83%
Waardeert directeur
The Coca-Cola Company CEO James Quincey
James Quincey
649 Beoordelingen
  1. "goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij The Coca-Cola Company

    Pluspunten

    leuke collegas leuke uren goed loon

    Minpunten

    eigenlijk helemaal niets op aan te merken

    The Coca-Cola Company2019-04-15
  2. "Zeer goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik heb voltijd gewerkt bij The Coca-Cola Company

    Pluspunten

    Goede werkgever! Zeer tevreden

    Minpunten

    Kans op vast contract is zeer klein

    The Coca-Cola Company2018-12-17
  3. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Lab Analyst in Anderlecht
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij The Coca-Cola Company voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden Goeie sfeer Veer voordelen Goed salaris

    Minpunten

    Salami ontslag Balans werk/privé

    The Coca-Cola Company2018-12-12
  4. "Diagnose Cola."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operator in Wilrijk
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij The Coca-Cola Company gewerkt

    Pluspunten

    Alles netjes georganiseerd en wel georganiseerd in verschillende stappen waar iedereen aan uit kan.

    Minpunten

    Weinig steun van collega's ieder voor zich.

    Verder lezen
    The Coca-Cola Company2018-09-26
  5. "Merchandiser"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Merchandiser in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij The Coca-Cola Company voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede verloning Veel contact met allerlei mensen.

    Minpunten

    Super hard Werken. Slecht Managment Maximaal 3jaar als merchandiser

    Verder lezen
    The Coca-Cola Company2018-03-29
  6. "Correct"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Gent

    Ik heb voltijd gewerkt bij The Coca-Cola Company

    Pluspunten

    Salaris, opvang bij problemen, doorgroeimogelijkheden, behoorlijk makkelijk en snel aan te leren

    Minpunten

    Hanngt er wat van af waar je terecht komt. Productie tussen het glas is allerminst "aangenaam" te noemen. Veel lawaai, natte vloeren, veel obstakels

    The Coca-Cola Company2017-04-18
  7. "coca cola"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operator in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij The Coca-Cola Company gewerkt

    Pluspunten

    De werken waren vrij goed aangezien het bedrijf goed betaald voor de gepresteerde werken. Je mag tijdens de werken zoveel mogelijk drank gratis drinken

    Minpunten

    Op het einde van de vakantiewerken was er geen werk meer. ik werd dan als operator in wacht geplaatst. Toen belde ze mij als het echt nodig was en dat vond ik niet leuk

    Verder lezen
    The Coca-Cola Company2016-09-30
  8. "Coca cola"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Vroomshoop
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij The Coca-Cola Company gewerkt

    Pluspunten

    Het is lekker koud en zoet. Drie ijsklontjes en een citroentje maakt de smaak nog lekkerder . Ga zo door

    Minpunten

    ik heb geen minpunten voor dit bedrijf. Ik vind het gwn goed en lekker. Dat is wat ik wil zeggen

    Verder lezen
    The Coca-Cola Company2016-04-27
  9. "Company culture is very important"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Brand Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij The Coca-Cola Company voor 3 jaar

    Pluspunten

    great benefits great opportunities for mobillity

    Minpunten

    long hours work life balance is sometimes deteriorated

    The Coca-Cola Company2019-09-18
  10. "STAR"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Procurement Manager 

    Ik werk voltijd bij The Coca-Cola Company

    Pluspunten

    Great place and great people

    Minpunten

    Demanding but doable, lots of change

    The Coca-Cola Company2019-09-18
Er zijn 5219 reviews gevonden