Reviews voor Time to Hire (Netherlands) | Glassdoor.nl

Reviews van Time to Hire (Netherlands)

Bijgewerkt op 28 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.9
100%
Aanbevelen bij een kennis
  1. "Werkgeluk ten top!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Recruitment Consultant in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Time to Hire (Netherlands)

    Pluspunten

    + Vrijheid + Humor + Ambitieus + Groei + Sparren/ kennisdelen/ samenwerken + Soort van `eigen baas` + Echt jezelf zijn + Verantwoordelijkheid + Flexibiliteit + Ruimte voor initiatief

    Minpunten

    - Je moet om kunnen gaan met vrijheid - Veel veranderingen (kan ook zeker een pluspunt zijn)

    Verder lezen
    Time to Hire (Netherlands)2019-06-28
  2. "Kennis en Ambitie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Time to Hire (Netherlands)

    Pluspunten

    Leuke organisatie die de medewerker voorop stelt. Hard werken, maar ook tijd voor gezelligheid. Veel kansen die je zelf moet grijpen!

    Minpunten

    Soms iets te veel gezelligheid.

    Time to Hire (Netherlands)2019-06-27
  3. "Samen bouwen aan een tof bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Specialist in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Time to Hire (Netherlands)

    Pluspunten

    We groeien hard maar het blijft gezellig (vooral op vrijdag als iedereen op kantoor is), de kantoor puppy is heel leuk en het is fijn dat we met z'n allen aan het bedrijf kunnen bouwen.

    Minpunten

    We zijn nog superjong dus nog niet alles staat als een huis, daar moeten we samen voor zorgen. De kreet die vaak voorbijkomt is 'tja, ook dat is Time To Hire'.

    Verder lezen
    Time to Hire (Netherlands)2019-06-26
  4. "Inspirerend bedrijf met hecht team!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Recruitment Consultant in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Time to Hire (Netherlands)

    Pluspunten

    Time to Hire heeft een ontzettend gezellig en hecht team dat elke dag samenwerkt om verder te groeien. Voor zowel junior, medior als senior medewerkers een prettige omgeving om veel van elkaar te leren. Doordat het een jong bedrijf is veel doorgroeimogelijkheden en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Vertrouwen en betrokkenheid binnen het bedrijf is erg hoog.

    Minpunten

    Als je niet van gezelligheid houdt, is Time to Hire misschien niet helemaal voor jou. Jong bedrijf, dus ontzettend dynamisch. Daar moet je tegen kunnen.

    Verder lezen
    Time to Hire (Netherlands)2019-06-26
  5. "Office Puppy - do I need to say more?"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Time to Hire (Netherlands)

    Pluspunten

    Een snelgroeiend, gezellig en ambitieus team waar iedereen zijn best doet om elke dag een beetje beter te worden. Omdat wij nog in een start-up/scale-up fase zitten, zijn er veel mogelijkheden om naar je toe te trekken. Doordat er ook werkelijk vertrouwen is in de werknemers, voelt iedereen zich betrokken maar ook verantwoordelijk om het werk tot een succes te maken.

    Minpunten

    We zijn een klein maar snelgroeiend bedrijf waardoor flexibiliteit wel erg belangrijk is. Met constante veranderingen is het belangrijk om hier in mee te kunnen bewegen.

    Verder lezen
    Time to Hire (Netherlands)2019-05-09
  6. "Meegroeien met uitgesproken ambitie(s)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Specialist in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Time to Hire (Netherlands)

    Pluspunten

    Ambitieuze collega's die samen voor mooie resultaten gaan. Een positieve werksfeer en natuurlijk een hoop leuke uitjes.

    Minpunten

    Wanneer je als persoon niet tegen verandering kan is Time to Hire misschien niet de juiste werkgever voor jou.

    Verder lezen
    Time to Hire (Netherlands)2019-04-23
  7. "Super leuk bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - marketing communicatie in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Time to Hire (Netherlands)

    Pluspunten

    Flexibel, ambitieus, professioneel, vertrouwen, betrokkenheid

    Minpunten

    Geen minpunten, zeker een aanrader!!

    Verder lezen
    Time to Hire (Netherlands)2019-04-23
  8. "Ambitie, ondernemen en ontwikkelen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Specialist in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Time to Hire (Netherlands)

    Pluspunten

    Er wordt gebruik gemaakt van zelfsturende teams. Hierdoor heeft iedereen een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en staat samenwerken en samen succesvol zijn centraal. Ik krijg veel ruimte voor zelfontwikkeling of om initiatieven op te pakken. Verder zijn de opdrachtgevers waar ik werkzaam ben altijd mooie partijen om aan mijn cv toe te voegen.

    Minpunten

    Doordat het nog een start-up is merkt je dat Time to Hire een lerend organisme is waar regelmatig interne processen kunnen veranderen. Je flexibiliteit wordt hierdoor wel op de proef gesteld en daar moet je tegen kunnen.

    Verder lezen
    Time to Hire (Netherlands)2019-04-23
  9. "Leuk en innoverend bedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige stagiair(e) - Marketeer in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Time to Hire (Netherlands)

    Pluspunten

    - Veel ruimte om te leren - Ruimte voor eigen ideeën - Goede sfeer

    Minpunten

    - Niet alles is in beton gegoten. Je moet kansen dus ook zelf zien en aangrijpen.

    Verder lezen
    Time to Hire (Netherlands)2019-04-23
  10. "Superleuk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Time to Hire (Netherlands)

    Pluspunten

    Veel vrijheid, veel verantwoordelijkheid, leuke projecten, ondernemend, pakken het anders aan.

    Minpunten

    Kan soms adhoc zijn, als je graag alles al precies wilt weten van tevoren en op zoek bent naar een afgekaderde functie is het geen goed idee om hier te komen werken.

    Time to Hire (Netherlands)2019-04-23
Er zijn 14 reviews gevonden