Reviews voor Timing | Glassdoor.nl

Reviews van Timing

Bijgewerkt op 27 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.4
62%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
Timing Algemeen directeur Margriet Spijker
Margriet Spijker
4 Beoordelingen
  1. "Meer dan werk!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Development Manager in Apeldoorn
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Timing

    Pluspunten

    werkinhoud, betrokkenheid werkgever, carrièremogelijkheden en progressieve instelling

    Minpunten

    de relatieve onbekendheid van de organisatie

    Verder lezen
    Timing2015-07-15
  2. "Leerzaam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consent Coordinator in Nijmegen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Timing voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel leren in korte tijd

    Minpunten

    Wordt vaak gezien als tussenstap/opstap

    Timing2020-01-27
  3. "Prima voor studenten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige contractwerker - Logistiek medewerker in Schiphol
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Timing

    Pluspunten

    Flexibel, hoge onregelmatigheidstoeslag, niet heel intensief werk

    Minpunten

    Planners handelen altijd in eigen belang

    Timing2019-11-21
  4. "Werken bij ANWB via Timing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalig contractwerker - Medewerker Klantenservice in Den Haag
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij Timing gewerkt

    Pluspunten

    Punctualiteit in betalen van salaris.

    Minpunten

    Werkbegeleiding op werkvloer is gewoon slecht (door ANWB).

    Verder lezen
    Timing2019-10-31
  5. "Geld is belangrijker dan de mens."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Timing voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Alleen op resultaat gedreven organisatie wanneer je dat prettig vindt is dit een organisatie die bij jou past

    Minpunten

    Zeggen dat ze geïnteresseerd zijn in de mens en het beste voor hebben met uitzendkrachten en eigen medewerkers maar dat is absoluut niet zo. Alles draait om geld.

    Timing2019-10-16
  6. "Geld belangrijker als personeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project intercedent in Enschede
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Timing voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Gezellige collega's en veel vrijheid

    Minpunten

    Weinig steun van andere locaties, gaan over lijken om doelstellingen te halen. Uitzendkrachten en klanten zijn belangrijker als eigen personeel

    Verder lezen
    Timing2019-08-12
  7. "Goeie opstart"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Timing

    Pluspunten

    Veel aanbod trainingen intern. Mooie opstart carriere

    Minpunten

    Weinig ruimte voor eigen inbreng

    Verder lezen
    Timing2019-01-26
  8. "Degelijkheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Magazijnmedewerker in Leiden
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Timing voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Sterk in logistieke branche! Blijven actief zoeken naar passend werk zolang je in the picture blijft. Redder in tijden van nood.

    Minpunten

    Je moet altijd beschikbaar zijn en je wordt vlak van te voren gebeld. Salaris is altijd minimaal.

    Verder lezen
    Timing2019-01-04
  9. "Vernieuwend bedrijf, maar slechte salarissen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Intercedent in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Timing voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Ongeacht de vestiging waar je werkzaam bent, je bent verzekerd van een gezellige werkplek. De collega's zijn over het algemeen erg gezellig en altijd in voor een borrel. Je kunt hier verschillende kanten op, als je de uitzendbranche zou willen leren kennen. leuke bedrijfsfeestjes, regelmatige attenties vanuit de directie, fietsplan, collectieve zorgverzekering

    Minpunten

    Het salaris is, gezien de omvang en de verantwoordelijkheid die de functie met zich mee brengt, te laag.

    Verder lezen
    Timing2018-04-20
  10. "Prima werkgever, maar niet transparant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Timing voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Je kunt veel leren Mooie werkplek Goede sfeer Innovatieve partij Leuke en bijzondere personeelsfeesten Veel ADV dagen, maar niet vrij inzetbaar

    Minpunten

    - Rommelige visie - Niet transparant in arbeidsvoorwaarden - Presteren wordt niet beloond - Geen flexibele werktijden - Vriendjes politiek - Matig salaris

    Timing2018-03-05
Er zijn 15 reviews gevonden