Reviews voor Timing | Glassdoor.nl

Reviews van Timing

Bijgewerkt op 12 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 10 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
67%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Timing CEO Margriet Spijker
Margriet Spijker
2 Beoordelingen
  1. "Geld belangrijker als personeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project intercedent in Enschede
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Timing voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Gezellige collega's en veel vrijheid

    Minpunten

    Weinig steun van andere locaties, gaan over lijken om doelstellingen te halen. Uitzendkrachten en klanten zijn belangrijker als eigen personeel

    Advies aan management

    Ervaar wat er gebeurt op operationeel niveau en doe wat met signalen niet alleen toekijken.

    Timing2019-08-12
  2. "Goeie opstart"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Timing

    Pluspunten

    Veel aanbod trainingen intern. Mooie opstart carriere

    Minpunten

    Weinig ruimte voor eigen inbreng

    Advies aan management

    Mensen meer in hun kracht zetten

    Timing2019-01-26
  3. "Degelijkheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Magazijnmedewerker in Leiden
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Timing voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Sterk in logistieke branche! Blijven actief zoeken naar passend werk zolang je in the picture blijft. Redder in tijden van nood.

    Minpunten

    Je moet altijd beschikbaar zijn en je wordt vlak van te voren gebeld. Salaris is altijd minimaal.

    Advies aan management

    Meer waardering geven aan medewerkers

    Timing2019-01-04
  4. "Vernieuwend bedrijf, maar slechte salarissen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Intercedent in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Timing voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Ongeacht de vestiging waar je werkzaam bent, je bent verzekerd van een gezellige werkplek. De collega's zijn over het algemeen erg gezellig en altijd in voor een borrel. Je kunt hier verschillende kanten op, als je de uitzendbranche zou willen leren kennen. leuke bedrijfsfeestjes, regelmatige attenties vanuit de directie, fietsplan, collectieve zorgverzekering

    Minpunten

    Het salaris is, gezien de omvang en de verantwoordelijkheid die de functie met zich mee brengt, te laag.

    Advies aan management

    Verhoog de salaris en laat je medewerkers met grotere stappen groeien.

    Timing2018-04-20
  5. "Prima werkgever, maar niet transparant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Timing voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Je kunt veel leren Mooie werkplek Goede sfeer Innovatieve partij Leuke en bijzondere personeelsfeesten Veel ADV dagen, maar niet vrij inzetbaar

    Minpunten

    - Rommelige visie - Niet transparant in arbeidsvoorwaarden - Presteren wordt niet beloond - Geen flexibele werktijden - Vriendjes politiek - Matig salaris

    Timing2018-03-05
  6. "Veel mogelijkheden tot leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Timing

    Pluspunten

    Wordt ruimte gegeven om je sterke punten te benutten.

    Minpunten

    Ondanks belofte geen vast contract. Wordt zonder overleg overgeplaatst naar andere vestiging.

    Timing2017-10-05
  7. "Je bent een NR en niet anders"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Magazijn Medewerker in Enschede
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk bij Timing voor 3 jaar

    Pluspunten

    Als je een leuke baan aan geboden krijgt kan je er leuk werk aan over houden!

    Minpunten

    Je krijgt nooit een leuke baan aan geboden alles is op basis van targets. Ik heb me nooit zoon werkslaaf gevoeld!

    Advies aan management

    Leer in de belangen van je werknemers te investeren.

    Timing2017-09-15
  8. Nuttig (2)

    "Werken bij Timing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Timing

    Pluspunten

    Timing heeft een goede bedrijfscultuur waarbij er een goede balans is tussen resultaatgerichtheid en de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. Collega's zijn bereid om elkaar te helpen en zo is er een prettige sfeer ontstaan.

    Minpunten

    Het salaris is marktconform, wat inhoudt dat dat het volgens de ABU-cao niet heel hoog is. Daarnaast zijn er wel doorgroeimogelijkheden maar functie-inhoudelijk verandert hier niet veel, waardoor je geen andere verantwoordelijkheden krijgt.

    Advies aan management

    Verander de beoordelings- en functioneringscyclus. Hang een salarisverhoging niet aan promotie maar aan de beoordeling van een medewerker. Indien deze positief is (gemiddeld een 7,5 bijvoorbeeld) krijgt de medewerker salarisverhoging.

    Timing2016-06-30
  9. "Intercedent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Intercedent in Enschede
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Timing voor 5 jaar

    Pluspunten

    Goede werkgever, prima salaris, leuk werk

    Minpunten

    Weinig doorgroeimogelijkheden, klein team, top snel bereikt

    Timing2015-11-01
  10. "Meer dan werk!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Development Manager in Apeldoorn
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Timing

    Pluspunten

    werkinhoud, betrokkenheid werkgever, carrièremogelijkheden en progressieve instelling

    Minpunten

    de relatieve onbekendheid van de organisatie

    Advies aan management

    Deze koers vasthouden

    Timing2015-07-15
Er zijn 10 reviews gevonden