Reviews voor Anonymous bij TransPerfect | Glassdoor.nl

TransPerfect Anonymous Reviews

Bijgewerkt op Jun 8, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

2.4
39%
Aanbevelen bij een kennis
51%
Waardeert directeur
TransPerfect President and CEO Phil Shawe (no image)
Phil Shawe
3 Beoordelingen
 1. "Oneerlijk"

  SterSterSterSterSter
  • Werk/privé-balans
  • Cultuur en waarden
  • Carrière­mogelijkheden
  • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
  • Senior management
  Voormalige freelancer - Anonymous 
  Niet aanbevolen
  Negatief vooruitzicht
  Geen mening over directeur

  Ik heb gewerkt bij TransPerfect

  Pluspunten

  Je kunt op je eigen computer werken

  Minpunten

  Binnen de 48 uur moest ik, met erg beperkte instructies, de werking van een erg geavanceerd platform leren, brainstormen over de creatie van een data project, het project vlot laten lopen in het bovengenoemde platform, en uiteindelijk een presentatie maken over mijn bevindingen van het platform. De klant van TransPerfect was tevreden met mijn resultaten. Helaas vond het project zelfs nooit plaats. Transperfect gaf... me nooit enige indicatie dat het project misschien niet plaats zou vinden en ik kreeg niets betaald. Tijdverlies en erg teleurstellend.

  Meer weergeven

  Advies aan management

  Laat je freelancers weten dat het project misschien nooit plaatsvindt, en geef ze een kleine beloning als ze slagen. Gewoon als blijk van waardering.

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  TransPerfect2019-06-09
 2. Nuttig (5)

  "Manager_AMSTERDAM"

  SterSterSterSterSter
  Voormalige werknemer - Anonymous in Amsterdam
  Niet aanbevolen
  Negatief vooruitzicht
  Afkeurende mening over directeur

  Ik heb voltijd gewerkt bij TransPerfect

  Pluspunten

  Snel en makkelijk interview - zie minpunten om te zien waarom.

  Minpunten

  Management geeft alleen maar om geld. Ze behandelen je niet als mens maar als robot. Elke maand is er een rapport waarin staat hoeveel geld je voor het bedrijf hebt verdiend, en dit is de enige maatstaf waarop je wordt beoordeeld. Kwantiteit is het enige dat telt, kwaliteit wordt genegeerd. - Super lage salarissen voor Amsterdam - veel onbetaalde overuren - Management heeft geen idee hoe ze het bedrijf en de... werknemers moeten managen. Elke dag onbetaald overwerken. Als je het kantoor verlaat na 8 uur, zoals in je contract staat, kun je beschuldigd worden van het team demotiveren. -TL's hebben geen achtergrond in het managen van mensen. - Neem niet alles aan wat er gezegd wordt tijdens het inwerken. Ook al volg jij de regels en het beleid, managers doen dit niet. - Je doet mee aan een roulerend schema waarbij elke werknemer langer moet blijven voor een week, om de keuken na werk op te ruimen. Trouwens, er wordt maar één keer per week voor schoonmaak betaald, dus verwacht e-mails waarin staat dat je het toilet moet schoonmaken. Heel hoog verloop. Lege alcoholflessen in de keuken bij het vuilnis is een normaal aangezicht op de maandagmorgen.

  Meer weergeven

  Advies aan management

  Voer regels in die alle grijze gebieden wegwerken, zodat alle werknemers zich aan hetzelfde beleid houden, ongeacht wat voor positie ze hebben. Behandel mensen als mensen en respecteer ze. Alleen naar maandelijkse winst kijken is echt een strategie voor de korte termijn. - Nepotisme is niet aanvaardbaar in de 21e eeuw, en dat zou je moeten weten

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  TransPerfect2018-11-04
Er zijn 2 reviews gevonden