Cover image for Tredence
Logo

Tredence

Actieve werkgever

Tredence

Review toevoegen

Reviews van Tredence

4,0
82% Aanbevelen bij een kennis
Tredence CEO Shub Bhowmick
94% Waardeert directeur
4,0
82%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Tredence CEO Shub Bhowmick
Shub Bhowmick
505 Beoordelingen
Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Tredence werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Tredence-reviews

  Tredence heeft een algemene beoordeling van 4,0 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 796 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 82% van de werknemers zou werken bij Tredence aanraden aan vrienden en 85% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Tredence hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,8 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Tredence. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 82% van de werknemers van Tredence vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Tredence met een waarde van 3,4 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,0 voor cultuur en waarden en 4,1 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Tredence-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 796 reviews over Tredence die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Tredence. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Tredence bij u past.