Reviews van Two Sigma

4.3
90%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
Two Sigma Co-Chairmen David Siegel and John Overdeck (no image)
David Siegel and John Overdeck
109 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Two Sigma-reviews

  Two Sigma heeft een algemene beoordeling van een 4.3 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 252 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 90% van de werknemers zou werken bij Two Sigma aanraden aan vrienden en 79% heeft een positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Two Sigma hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 4.5 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Two Sigma. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 3% verbeterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 90% van de werknemers van Two Sigma vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Two Sigma met een waarde van 4.6 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4.5 voor cultuur en waarden en 4.1 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Two Sigma: loopbaanontwikkeling, cultuur, arbeidsvoorwaarden en diversiteit en inclusie, werkplek, management.

  Loopbanen die populair zijn bij Two Sigma-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij Two Sigma? Deel uw ervaringen

  Two Sigma logo
  of