Reviews voor UMC Utrecht | Glassdoor.nl

Reviews van UMC Utrecht

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 37 reviews gevonden

4.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
80%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
UMC Utrecht CEO J.L.L. Kimpen
J.L.L. Kimpen
17 Beoordelingen
  1. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij UMC Utrecht

    Pluspunten

    Patientgericht, goede werksfeer, veel faciliteiten en samenwerkingen op Utrecht Sciencepark

    Minpunten

    Lange termijn visie mist, onderzoek wordt geschrapt als er bezuinigingen zijn

    Advies aan management

    Op lange termijn is het niet verstandig om onderzoek te beperken, het duurt lang voor je dat weer hebt opgebouwd

    UMC Utrecht2019-05-01
  2. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij UMC Utrecht

    Pluspunten

    Carrieremogelijkheden, arbeidsvoorwaarden, management, sfeer, locatie

    Minpunten

    Interne verbouwing kan of en toe een hinder zijn

    UMC Utrecht2019-04-11
  3. "Log bestuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Gespecialiseerd verpleegkundige in Utrecht

    Ik werk deeltijd bij UMC Utrecht voor 9 jaar

    Pluspunten

    Veel horizontale doorgroei mogelijkheden, weinig groei in salaris als verpleegkundige

    Minpunten

    Salarisonderhandelingen niet mogelijk. Management cultuur die niet meer in contact staat met de werkvloer

    Advies aan management

    Verpleegkundigen verdienen beter salaris, meer autonomie

    UMC Utrecht2019-03-30
  4. "Logistiek Medewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij UMC Utrecht

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden binnen een grote organisatie

    Minpunten

    weinig ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van de medewerker

    UMC Utrecht2018-11-30
  5. "UMCU review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij UMC Utrecht

    Pluspunten

    heerlijke lunch, lekkere koffie, mooie fietsenstalling, dichtbij ziekenhuis, centraal gelegen, veel parkeerplekken

    Minpunten

    er zijn geen minpunten te bedenken

    UMC Utrecht2018-11-06
  6. "Een bedrijf dat zorgt."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij UMC Utrecht voor meer dan 9 jaar

    Pluspunten

    Transparant. Gericht op sublieme zorg, daarbij goed en stimulerend naar medewerkers.

    Minpunten

    Een logge organisatie waarbij de cultuur diep geworteld zit en bij jou moet passen om succesvol en met plezier je werk uit te kunnen voeren.

    UMC Utrecht2018-06-19
  7. "Goede werkgever, fysieke bereikbaarheid wordt/is een probleem"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Associate in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij UMC Utrecht voor 20 jaar

    Pluspunten

    - Ontwikkelingsmogelijkheden - Indelen werktijd - Samenwerking op eigen afdeling. - Het zien en voelen van hart voor de patiënt op de werkvloer.

    Minpunten

    - Bureaucratie - Afstand van hoger management tot werkvloer en bijbehorend (ongewenst en haantjes)gedrag. - Het zien en voelen dat image voor het hoger management belangrijker is dan alle andere zaken. - Ondersteuningsafdelingen (die niets met de patiënt van doen hebben) missen het gevoel waarvoor er in het ziekenhuis gewerkt wordt en hebben een hoog paarse krokodil gehalte.

    Advies aan management

    Doe iets aan de bereikbaarheid van de Uithof. Denk niet dat iedereen wel met de fiets of OV kan komen. We zijn al verschillende goede collega’s ‘verloren’ omdat de bereikbaarheid zo slecht is. Steek je nek uit net als de directeur van het Sciencepark en kom met een noodkreet, het blijft helaas al jaren stil vanuit het UMC. Geef voorbeeldgedrag en parkeer de Tesla’s niet zo pontificaal voor de deur maar gewoon in de parkeergarage.

    UMC Utrecht2018-05-13
  8. "Connecting"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij UMC Utrecht voor 20 jaar

    Pluspunten

    Werken bij het UMC Utrecht is bijdrage aan goede zorg. Er gebeurt veel en je mag kansen pakken als je ze ziet. Ik zie veel mensen open staan voor verbeteringen!

    Minpunten

    Door het formaat en decentrale structuur gaan grote vernieuwingen langzaam.

    Advies aan management

    Help meer medewerkers om projecten of werkgroepen buiten hun reguliere werk doen voor het ziekenhuis. Dat zorgt voor een betere kruisbestuiving en werkplezier.

    UMC Utrecht2016-12-07
  9. "Werksfeer"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - PhD Candidate 

      Ik heb voltijd gewerkt bij UMC Utrecht

      Pluspunten

      gezellig, stimulerend omgeving, veel samenwerken

      Minpunten

      Ik weet geen min punten

      Advies aan management

      geen

      UMC Utrecht2016-02-12
    • "Tevreden medewerker van het UMC Utrecht"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Beveiligings beambte in Utrecht
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij UMC Utrecht

      Pluspunten

      Prima Ziekenhuis goede werk omgeving goed salaris en fijn om hier te mogen werken

      Minpunten

      Geen min punten voor mij.

      Advies aan management

      Ga zo door.

      UMC Utrecht2016-01-08
    Er zijn 37 reviews gevonden