Reviews voor Unit4 | Glassdoor.nl

Reviews van Unit4

Bijgewerkt op 4 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 260 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
64%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Mike Ettling
1 Beoordelingen
  1. "Leuk groeiend bedrijf met gezellige collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4

    Pluspunten

    Groeiend bedrijf, er is ruimte voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid.

    Minpunten

    Salaris iets aan de lage kant maar redelijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden

    Unit42019-06-07
  2. "Inside Sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Inside Sales Account Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4 voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid Leuke team Leuke uitjes

    Minpunten

    Geen structuur. Reorganisaties op management niveau

    Advies aan management

    Meer structuur aanbrengen.

    Unit42019-06-07
  3. Nuttig (1)

    "Voor wie van verandering houdt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4

    Pluspunten

    - Doorgroeimogelijkheden - Groeibedrijf - Ruimte voor eigen initiatief - Geeft de mogelijkheid tot opnemen van veel verantwoordelijkheden

    Minpunten

    - Excel management bovenin - Strategie soms moeilijk te volgen - Iets teveel verandering

    Advies aan management

    - Focus terug meer richten op kwaliteit van services ipv de kost ervan - Interne doorgroei nog veel meer stimuleren, middle management staat vaak te ver van de business om de juiste beslissingen te nemen op dit moment.

    Unit42019-05-06
  4. Nuttig (4)

    "Meer waardering voor het personeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - helpdeskmedewerker in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4 voor 10 jaar

    Pluspunten

    Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken met laptop

    Minpunten

    Het gaat alleen nog maar om méer winst maken en niet om het personeel en/of de klanten

    Advies aan management

    Goed personeel is méer dan alleen een kostenpost

    Unit42019-04-20
  5. "Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4 voor 10 jaar

    Pluspunten

    - aangename collega's die je altijd helpen als je een vraag/probleem hebt - verhuisd naar een nieuwe, moderne locatie met aangename werkplekken en ruimte voor ontspanning waardoor het werken nog aangenamer wordt. - hoge mate van autonomie in de job vind ik persoonlijk aangenaam. - informele sfeer onder de collega's

    Minpunten

    - geen minpunten gevonden, want anders zou ik er niet zo lang werken.

    Unit42019-02-27
  6. "Leuke werkplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Unit4

    Pluspunten

    Gezellig team en lekker lunches

    Minpunten

    Politieke bende door voor managementlagen

    Unit42019-02-10
  7. Nuttig (2)

    "Met plezier naar werk maar weten dat je geen doorgroeimogelijkheid hebt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4 voor 3 jaar

    Pluspunten

    Volledige vrijheid in werk, leuke collega’s, informele sfeer, grote organisatie waarin je zou denken groeimogelijkheden te hebben

    Minpunten

    geen doorgroeimogelijkheden, vriendjespolitiek boven alles: degene die goed ligt bij MT maakt kans maar de mensen die goede beoordelingen krijgen groeien niet door omdat het niet in iedereen altijd zit om assertief te zijn. dus zou je daar met je beleid wat mee moeten.

    Advies aan management

    kijk goed wie je goede “krachten” zijn en biedt hun perspectief om promotie te maken

    Unit42019-01-19
  8. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Unit4

    Pluspunten

    Veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

    Minpunten

    Op dit moment geen minpunten.

    Unit42019-01-04
  9. "Accountmanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4 voor 3 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid om eigen plannen te maken, leuke collega's en goede sfeer onderling de collega's.

    Minpunten

    Eilandcultuur onderling in sommige gevallen.

    Advies aan management

    Verschaf soms meer duidelijkheid over de koers van het bedrijf.

    Unit42018-10-16
  10. Nuttig (1)

    "Dynamisch bedrijf, veel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Data Analyst in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4 voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Dynamiek er gebeurt en verandert veel - Ontwikkelmogelijkheden: er worden veel interne promoties gemaakt - Goed(e) salaris en arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    - De dynamiek is niet voor iedereen weggelegd - Veel nieuwe processen, welke nog niet direct goed lopen

    Advies aan management

    - Geef het goede voorbeeld, breng structuur en maak duidelijke keuzes.

    Unit42018-03-09

    Reactie van Unit4

    March 21, 2018Global Head of Talent Acquisition

    We are happy to hear from you, that you like working for us! We will take advantage of the feedback you have provided, to continue being a great place to work.

Er zijn 260 reviews gevonden