Reviews voor Unit4 | Glassdoor.nl

Reviews van Unit4

Bijgewerkt op 7 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
64%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Unit4 CEO Mike Ettling
Mike Ettling
8 Beoordelingen
  1. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Unit4

    Pluspunten

    Veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

    Minpunten

    Op dit moment geen minpunten.

    Unit42019-01-04
  2. "Leuk groeiend bedrijf met gezellige collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4

    Pluspunten

    Groeiend bedrijf, er is ruimte voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid.

    Minpunten

    Salaris iets aan de lage kant maar redelijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden

    Unit42019-06-07
  3. "Inside Sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Inside Sales Account Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4 voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid Leuke team Leuke uitjes

    Minpunten

    Geen structuur. Reorganisaties op management niveau

    Advies aan management

    Meer structuur aanbrengen.

    Unit42019-06-07
  4. Nuttig (4)

    "Meer waardering voor het personeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - helpdeskmedewerker in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4 voor 10 jaar

    Pluspunten

    Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken met laptop

    Minpunten

    Het gaat alleen nog maar om méer winst maken en niet om het personeel en/of de klanten

    Advies aan management

    Goed personeel is méer dan alleen een kostenpost

    Unit42019-04-20
  5. "Leuke werkplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Unit4

    Pluspunten

    Gezellig team en lekker lunches

    Minpunten

    Politieke bende door voor managementlagen

    Unit42019-02-10
  6. Nuttig (2)

    "Met plezier naar werk maar weten dat je geen doorgroeimogelijkheid hebt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4 voor 3 jaar

    Pluspunten

    Volledige vrijheid in werk, leuke collega’s, informele sfeer, grote organisatie waarin je zou denken groeimogelijkheden te hebben

    Minpunten

    geen doorgroeimogelijkheden, vriendjespolitiek boven alles: degene die goed ligt bij MT maakt kans maar de mensen die goede beoordelingen krijgen groeien niet door omdat het niet in iedereen altijd zit om assertief te zijn. dus zou je daar met je beleid wat mee moeten.

    Advies aan management

    kijk goed wie je goede “krachten” zijn en biedt hun perspectief om promotie te maken

    Unit42019-01-19
  7. "Accountmanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4 voor 3 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid om eigen plannen te maken, leuke collega's en goede sfeer onderling de collega's.

    Minpunten

    Eilandcultuur onderling in sommige gevallen.

    Advies aan management

    Verschaf soms meer duidelijkheid over de koers van het bedrijf.

    Unit42018-10-16
  8. Nuttig (1)

    "Dynamisch bedrijf, veel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Data Analyst in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Unit4 voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Dynamiek er gebeurt en verandert veel - Ontwikkelmogelijkheden: er worden veel interne promoties gemaakt - Goed(e) salaris en arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    - De dynamiek is niet voor iedereen weggelegd - Veel nieuwe processen, welke nog niet direct goed lopen

    Advies aan management

    - Geef het goede voorbeeld, breng structuur en maak duidelijke keuzes.

    Unit42018-03-09
  9. "Uitdagen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Unit4

    Pluspunten

    Groeiende organisatie, waar nog veel te ontwikkelen is en waar de invloed die je kunt hebben op de toekomst nog groot is

    Minpunten

    groei en veranderingspijn, waardoor niet altijd iedereen is en blijft aangehecht

    Advies aan management

    Besteed meer aandacht en tijd aan uitleg strategie en aan ontwikkeling

    Unit42018-03-09
  10. Nuttig (4)

    "dynamisch maar rommelig bedrijf waar structuur nodig is"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Unit4 gewerkt

    Pluspunten

    Goed salaris, veel vrijheid, veel inzet van de werknemers op de vloer, goede werkomgeving.

    Minpunten

    Board wil teveel en gaat alle kanten op, sales heeft teveel impact op de besluitvorming, geen structuur, te weinig ontwikkeling/coaching voor personeel. Er worden banen geschrapt als 'overtallig' terwijl het werk blijft bestaan.

    Advies aan management

    begin bij het begin en ga eerst vereenvoudigen in de producten en Go To Market voordat wijzigingen worden doorgezet. 1 ding tegelijk en neem de tijd ervoor. Weet wat er speelt op de werkvloer.

    Unit42018-01-24
Er zijn 274 reviews gevonden