Reviews voor Universitair Medisch Centrum Groningen | Glassdoor.nl

Reviews van Universitair Medisch Centrum Groningen

Bijgewerkt op 14 mrt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 29 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
98%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Universitair Medisch Centrum Groningen CEO J.F.M. (Jos) Aartsen
J.F.M. (Jos) Aartsen
6 Beoordelingen
  1. "gemengde gevoelens"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen

    Pluspunten

    Fijne collega's, uitdagend mooi werk, groeimogelijkheden

    Minpunten

    Gevoel van waardering vanuit management ontbreekt

    Advies aan management

    Toon meer begaanheid met werknemers, denk met ze mee, vermijdt de ontstane indruk dat winstmaximalisatie ver voor belang werknemers gaat.

    Universitair Medisch Centrum Groningen2019-02-12
  2. "Goede voorwaarden, kwaadaardig management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - PhD Candidate in Groningen

    Ik heb voltijdgewerkt bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede voorwaarden, goede werk omgeving

    Minpunten

    Gebruikt een draaideur model van 3 maanden om te voorkomen dat je een vast contract krijgt, dat is zo bepaald van bovenaf.

    Universitair Medisch Centrum Groningen2018-10-06
  3. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Universitair Medisch Centrum Groningen

    Pluspunten

    - Zeer goede arbeidsvoorwaarden - Veel mogelijkheden

    Minpunten

    Minpunten zou ik niet kunnen noemen

    Universitair Medisch Centrum Groningen2017-10-03
  4. "Ruimte om je te ontwikkelen in een (levens)belangrijke omgeving."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Projectmanager in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor 3 jaar

    Pluspunten

    Loopbaanmogelijkheden, ondersteuning voor divers persoonlijke- en functie inhoudelijke ontwikkeling, formeel en informeel, waardevolle bijdrage tbv situaties (kwetsbare) mensen, duurzame projecten, aandacht voor innovaties in zorg, research en opleidingen, geen gespreid bedje.

    Minpunten

    Er is veel in beweging om eea voor de patiënt beter te organiseren. Als je een gespreid bedje als baan zoekt is dit niet je omgeving. Pluspunt is dat liefde voor samenwerken tot verbeteringen en zorgvuldige motivatie juist erg gewaardeerd wordt.

    Universitair Medisch Centrum Groningen2017-03-14
  5. "Werken bij het UMCG"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - helpdeskmedewerker in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen

    Pluspunten

    De werksfeer en omgeving van het UMCG is heel erg leuk. Aardige collega's en er is altijd werk en ruimte om nieuwe dingen te leren! Wat wil je nog meer? :)

    Minpunten

    Om eerlijk te zijn heb ik niets negatiefs te zeggen.

    Advies aan management

    nvt.

    Universitair Medisch Centrum Groningen2016-09-14
  6. "Niet goed voor personeel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    medische secretaresse in Groningen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Universitair Medisch Centrum Groningen

    Pluspunten

    De werkwijze van sommige radiologen

    Minpunten

    Klimaat, niet schoon, Muizen in koffieruimte, teveel lawaai, geen daglicht, wachtruimte radiologie ziet er niet uit. Mag niet over prive praten met collega's

    Advies aan management

    Beter naar het persooneel luisteren en teveel bazen op radiologie

    Universitair Medisch Centrum Groningen2016-06-15
  7. "UMCG, bron van uitdaging"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr Medewerker financiële administratie in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel doorgroei mogelijkheden en uitdagingen, zelfstandig werken maar wel in teamverband, goede werksfeer

    Minpunten

    Daadkracht ontbreekt te vaak, veel overleggen en vaak zonder concrete beslissingen/oplossingen, erg hiërarchisch

    Advies aan management

    Daadkrachtiger optreden

    Universitair Medisch Centrum Groningen2016-03-07
  8. "onderzoeker bij umcg"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Postdoctoral Researcher in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik gewerkt bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    goede salaries, goede werkomgeving en veel mogelijkheiden om te groeien

    Minpunten

    persoonlijk heb ik geen minpunten ervaren

    Universitair Medisch Centrum Groningen2016-01-02
  9. "Afdeling Logistiek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Logistiek medewerker in Groningen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Universitair Medisch Centrum Groningen

    Pluspunten

    Gezellige sfeer Prima betaald als vakantiekracht Gewaardeerd werk Sociaal (contact met mensen op vele afdelingen) Wekelijks uitbetaald

    Minpunten

    Er moet veel gelopen en dit kan snel leiden tot blessures aan voeten. Voor de rest is het werk niet gevaarlijk. Het is en blijft overigens wel een ziekenhuis, wat nare gevolgen kan hebben wanneer je niet goed nadenkt bij wat je doet (bijv. hygiëne)

    Advies aan management

    Ik adviseer het management om te zorgen voor duidelijkheid over afspraken tussen verschillende teams (team logistiek, transport en de postkamer).

    Universitair Medisch Centrum Groningen2015-08-11
  10. "Het is mooi om te werken in UMCG"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - analist klinische virologie MMB in Groningen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor 10 jaar

    Pluspunten

    Hele aardige betrokken collega's. Samenwerken voor goede betrouwbare resultaten, waar de patient wat aan heeft voor zijn behandeling. Plek waar overleg mogelijk is onderling en met leidinggevende. Gedeelde en eigen verantwoordelijkheden. Ik vind het leuk werk.

    Minpunten

    Betrokken bij maar een heel klein stukje van een enorme grote instelling. Je zou af en toe wel eens willen weten, wat het in de grote organisatie doet.

    Advies aan management

    Het zou mooi zijn als er af en toe eens een complimentje uitgedeeld zou worden. Vooral als het heel druk is, dat we het toch allemaal weer samen 'af' hebben voor de dag.

    Universitair Medisch Centrum Groningen2015-05-23
Er zijn 29 reviews gevonden