Reviews voor Universitair Medisch Centrum Groningen | Glassdoor.nl

Reviews van Universitair Medisch Centrum Groningen

Bijgewerkt op 14 mrt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 29 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
93%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Universitair Medisch Centrum Groningen CEO J.F.M. (Jos) Aartsen
J.F.M. (Jos) Aartsen
6 Beoordelingen
  1. "gemengde gevoelens"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen

    Pluspunten

    Fijne collega's, uitdagend mooi werk, groeimogelijkheden

    Minpunten

    Gevoel van waardering vanuit management ontbreekt

    Advies aan management

    Toon meer begaanheid met werknemers, denk met ze mee, vermijdt de ontstane indruk dat winstmaximalisatie ver voor belang werknemers gaat.

    Universitair Medisch Centrum Groningen2019-02-12
  2. "Goede voorwaarden, kwaadaardig management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - PhD Candidate in Groningen

    Ik heb voltijdgewerkt bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede voorwaarden, goede werk omgeving

    Minpunten

    Gebruikt een draaideur model van 3 maanden om te voorkomen dat je een vast contract krijgt, dat is zo bepaald van bovenaf.

    Universitair Medisch Centrum Groningen2018-10-06
  3. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen

      Ik heb deeltijd gewerkt bij Universitair Medisch Centrum Groningen

      Pluspunten

      - Zeer goede arbeidsvoorwaarden - Veel mogelijkheden

      Minpunten

      Minpunten zou ik niet kunnen noemen

      Universitair Medisch Centrum Groningen2017-10-03
    • "Ruimte om je te ontwikkelen in een (levens)belangrijke omgeving."

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Projectmanager in Groningen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor 3 jaar

      Pluspunten

      Loopbaanmogelijkheden, ondersteuning voor divers persoonlijke- en functie inhoudelijke ontwikkeling, formeel en informeel, waardevolle bijdrage tbv situaties (kwetsbare) mensen, duurzame projecten, aandacht voor innovaties in zorg, research en opleidingen, geen gespreid bedje.

      Minpunten

      Er is veel in beweging om eea voor de patiënt beter te organiseren. Als je een gespreid bedje als baan zoekt is dit niet je omgeving. Pluspunt is dat liefde voor samenwerken tot verbeteringen en zorgvuldige motivatie juist erg gewaardeerd wordt.

      Universitair Medisch Centrum Groningen2017-03-14
    • "Werken bij het UMCG"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - helpdeskmedewerker in Groningen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen

      Pluspunten

      De werksfeer en omgeving van het UMCG is heel erg leuk. Aardige collega's en er is altijd werk en ruimte om nieuwe dingen te leren! Wat wil je nog meer? :)

      Minpunten

      Om eerlijk te zijn heb ik niets negatiefs te zeggen.

      Advies aan management

      nvt.

      Universitair Medisch Centrum Groningen2016-09-14
    • "Niet goed voor personeel"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - medische secretaresse in Groningen
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik heb gewerkt bij Universitair Medisch Centrum Groningen

      Pluspunten

      De werkwijze van sommige radiologen

      Minpunten

      Klimaat, niet schoon, Muizen in koffieruimte, teveel lawaai, geen daglicht, wachtruimte radiologie ziet er niet uit. Mag niet over prive praten met collega's

      Advies aan management

      Beter naar het persooneel luisteren en teveel bazen op radiologie

      Universitair Medisch Centrum Groningen2016-06-15
    • "UMCG, bron van uitdaging"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Sr Medewerker financiële administratie in Groningen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor 5 jaar

      Pluspunten

      Veel doorgroei mogelijkheden en uitdagingen, zelfstandig werken maar wel in teamverband, goede werksfeer

      Minpunten

      Daadkracht ontbreekt te vaak, veel overleggen en vaak zonder concrete beslissingen/oplossingen, erg hiërarchisch

      Advies aan management

      Daadkrachtiger optreden

      Universitair Medisch Centrum Groningen2016-03-07
    • "onderzoeker bij umcg"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Postdoctoral Researcher in Groningen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik gewerkt bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      goede salaries, goede werkomgeving en veel mogelijkheiden om te groeien

      Minpunten

      persoonlijk heb ik geen minpunten ervaren

      Universitair Medisch Centrum Groningen2016-01-02
    • "Afdeling Logistiek"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Logistiek medewerker in Groningen
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als bij Universitair Medisch Centrum Groningen

      Pluspunten

      Gezellige sfeer Prima betaald als vakantiekracht Gewaardeerd werk Sociaal (contact met mensen op vele afdelingen) Wekelijks uitbetaald

      Minpunten

      Er moet veel gelopen en dit kan snel leiden tot blessures aan voeten. Voor de rest is het werk niet gevaarlijk. Het is en blijft overigens wel een ziekenhuis, wat nare gevolgen kan hebben wanneer je niet goed nadenkt bij wat je doet (bijv. hygiëne)

      Advies aan management

      Ik adviseer het management om te zorgen voor duidelijkheid over afspraken tussen verschillende teams (team logistiek, transport en de postkamer).

      Universitair Medisch Centrum Groningen2015-08-11
    • "Het is mooi om te werken in UMCG"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - analist klinische virologie MMB in Groningen
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk deeltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor 10 jaar

      Pluspunten

      Hele aardige betrokken collega's. Samenwerken voor goede betrouwbare resultaten, waar de patient wat aan heeft voor zijn behandeling. Plek waar overleg mogelijk is onderling en met leidinggevende. Gedeelde en eigen verantwoordelijkheden. Ik vind het leuk werk.

      Minpunten

      Betrokken bij maar een heel klein stukje van een enorme grote instelling. Je zou af en toe wel eens willen weten, wat het in de grote organisatie doet.

      Advies aan management

      Het zou mooi zijn als er af en toe eens een complimentje uitgedeeld zou worden. Vooral als het heel druk is, dat we het toch allemaal weer samen 'af' hebben voor de dag.

      Universitair Medisch Centrum Groningen2015-05-23
    Er zijn 29 reviews gevonden