Reviews van Universitair Medisch Centrum Groningen

Bijgewerkt op 24 apr 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.9
72%
Aanbevelen bij een kennis
98%
Waardeert directeur
Universitair Medisch Centrum Groningen Directeur J.F.M. (Jos) Aartsen
J.F.M. (Jos) Aartsen
7 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Stagiair klinisch onderzoek"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen

    Pluspunten

    Goede werkomgeving, behulpzaam team

    Minpunten

    Werkdruk, advocaat zorgt voor vertraging

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Universitair Medisch Centrum Groningen2019-03-15
  2. "Grote organisatie, veel mogelijk maar ook veel initiatieven in de kiem gesmoord"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - General Practitioner in Groningen
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen

    Pluspunten

    Grote organisatie, heeft voordelen, veel duidelijkheid en goed geregeld. Maar ook log, en niet echt innovatief

    Minpunten

    Salarisonderhandelingen gericht op zo laat mogelijk Initiatieven / ontplooiing moeilijk te realiseren. Erg afhankelijk van afdeling wara je in zit.

    Universitair Medisch Centrum Groningen2020-04-24
  3. "Coaching geneeskundestudenten"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Communicatietrainer in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Betrokken collega’s, fijne werksfeer en saamhorigheid

    Minpunten

    Onderbetaald voor coaching van geneeskundestudenten

    Verder lezen
    Universitair Medisch Centrum Groningen2020-01-03
  4. "Manager"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Zorgmanager 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor 5 jaar

    Pluspunten

    Fijne werk omgeving centraal gelegen

    Minpunten

    starre grote logge organisatie erg

    Verder lezen
    Universitair Medisch Centrum Groningen2019-10-09
  5. "gemengde gevoelens"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen

    Pluspunten

    Fijne collega's, uitdagend mooi werk, groeimogelijkheden

    Minpunten

    Gevoel van waardering vanuit management ontbreekt

    Verder lezen
    Universitair Medisch Centrum Groningen2019-02-12
  6. "Goede voorwaarden, kwaadaardig management"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - PhD Candidate in Groningen

    Ik heb voltijdgewerkt bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede voorwaarden, goede werk omgeving

    Minpunten

    Gebruikt een draaideur model van 3 maanden om te voorkomen dat je een vast contract krijgt, dat is zo bepaald van bovenaf.

    Universitair Medisch Centrum Groningen2018-10-06
  7. "Ruimte om je te ontwikkelen in een (levens)belangrijke omgeving."

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Projectmanager in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor 3 jaar

    Pluspunten

    Loopbaanmogelijkheden, ondersteuning voor divers persoonlijke- en functie inhoudelijke ontwikkeling, formeel en informeel, waardevolle bijdrage tbv situaties (kwetsbare) mensen, duurzame projecten, aandacht voor innovaties in zorg, research en opleidingen, geen gespreid bedje.

    Minpunten

    Er is veel in beweging om eea voor de patiënt beter te organiseren. Als je een gespreid bedje als baan zoekt is dit niet je omgeving. Pluspunt is dat liefde voor samenwerken tot verbeteringen en zorgvuldige motivatie juist erg gewaardeerd wordt.

    Universitair Medisch Centrum Groningen2017-03-14
  8. "Werken bij het UMCG"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - helpdeskmedewerker in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen

    Pluspunten

    De werksfeer en omgeving van het UMCG is heel erg leuk. Aardige collega's en er is altijd werk en ruimte om nieuwe dingen te leren! Wat wil je nog meer? :)

    Minpunten

    Om eerlijk te zijn heb ik niets negatiefs te zeggen.

    Verder lezen
    Universitair Medisch Centrum Groningen2016-09-14
  9. "Niet goed voor personeel"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    medische secretaresse in Groningen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Universitair Medisch Centrum Groningen

    Pluspunten

    De werkwijze van sommige radiologen

    Minpunten

    Klimaat, niet schoon, Muizen in koffieruimte, teveel lawaai, geen daglicht, wachtruimte radiologie ziet er niet uit. Mag niet over prive praten met collega's

    Verder lezen
    Universitair Medisch Centrum Groningen2016-06-15
  10. "UMCG, bron van uitdaging"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr Medewerker financiële administratie in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Universitair Medisch Centrum Groningen voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel doorgroei mogelijkheden en uitdagingen, zelfstandig werken maar wel in teamverband, goede werksfeer

    Minpunten

    Daadkracht ontbreekt te vaak, veel overleggen en vaak zonder concrete beslissingen/oplossingen, erg hiërarchisch

    Verder lezen
    Universitair Medisch Centrum Groningen2016-03-07
Er zijn 21 reviews gevonden