Cover image for University of Houston System
Logo

University of Houston System

Is dit uw bedrijf?

University of Houston System

Review toevoegen

Reviews van University of Houston System

1.655 van meer dan 2K reviews gevonden
4,0
79% Aanbevelen bij een kennis
University of Houston System President Renu Khator
88% Waardeert directeur

4,0
79%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
University of Houston System President Renu Khator
Renu Khator
791 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij University of Houston System werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over University of Houston System-reviews

  University of Houston System heeft een algemene beoordeling van 4,0 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 1.724 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 79% van de werknemers zou werken bij University of Houston System aanraden aan vrienden en 61% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van University of Houston System hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,4 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij University of Houston System. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 1% verbeterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 79% van de werknemers van University of Houston System vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden University of Houston System met een waarde van 3,9 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,9 voor cultuur en waarden en 3,6 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij University of Houston System-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 1.724 reviews over University of Houston System die anoniem zijn geplaatst door werknemers van University of Houston System. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of University of Houston System bij u past.